Jeg er jo Bridget Jones #356

 

1. Efter otte år med kat er jeg for første gang blevet bidt så hårdt, at det blødte. Herbert forvekslede min finger med en godbid, og jeg ved ikke, om det var ham eller mig, der blev mest forskrækket. Sylespidse killingetænder!

2. På den positive side er der ikke blevet tisset på gulvtæppet i den her uge, og det er også noget!

3. Der er umiddelbart kun én ting værre end folk, der tager til koncert og filmer nonstop til instagram, og det er folk, der gør det, hvor man samtidig kan høre dem skråle med. Undskyld.

4. Derudover var koncerten fantastisk, og jeg fangirlede så hårdt over Mariah, at jeg havde ondt i hænderne af at klappe og ondt i stemmen af at huje (og synge), da jeg kom hjem.

5. Jeg har endelig fået taget mig sammen til at få fikset det manglende varme vand i min bruser, og det viser sig, det er noget, en VVS’er skal ordne. En VVS’er, jeg selv skal betale for. I december. Fedt.

6. Heldigvis er det i denne måned kun lidt hyggeligt at spise risengrød til aftensmad noget oftere end vanligt.

7. …Og desuden tilbringer jeg i hvert fald ti dage hjemme hos mine forældre på juleferie. Ja, jeg er 32, hvorfor spørger du?

8. Tjekkede med stor nysgerrighed min Spotify Wrapped. Mine top fem-kunstnere og top fem-sange er udelukkende The Greatest Showman.

9. Da jeg i dag skulle vaske tøj, var der én kjole, jeg havde haft på ude i verden. Resten var grimt hyggetøj. Så meget kommer jeg ud i det gode vejr for tiden.

10. Det meste af mit hyggetøj har i øvrigt temaer. Top tre er Disney, Harry Potter og Ben & Jerry’s. No regrets.

Kommentarer (12)

  • Grimt hyggetøj er det bedste i verden, og bliv du bare hjemme i dårligt vejr med din nuttede kattekilling.

  • Punkt 3. Min veninde snap-story-dokumenterer film. Feks. 15 minutters små-klip af fars fede juleferie fra weekenden.

  • Bare lige en tanke; er din stivkrampevaccine up to date?
    Jeg har været frivillig på et internat og der blev man dunket i hovedet med, hvor slemme kattebid er. Et lille nappe-uheld er selvfølgelig ikke at sidestille med en stresset vildkat der forsvarer sig, men hold evt. øje med sår ifht. infektion.
    (Forstå mig ret – man skal selvfølgelig hverken ringe til lægevagt eller skadestue, medmindre man bliver bidt af en kat der mener det alvorligt)

  • Ang. kattebid, så vil jeg anbefale en tur til lægen. Kattetænder er sylespidse og kan derved nå langt igennem huden, og derudover har de (og alle andre dyr derudover) nogle ret skrappe og for mennesket ukendte bakterier, så der er stor risiko for en grim infektion. Du skal ifølge protokol have forebyggende antibiotika 🙂
    Hilsen lægen

Der er lukket for kommentarer.