Herberts første uge i tal

Antal gange, han har smadret noget: 3. RIP kaktus, jeg har haft i syv år.

Antal gange, han har forsøgt at spise min morgenmad: 5 (og de to andre dage spiste jeg morgenmad ude).

Antal gange, jeg har sunget “Se den lille kattekilling” for ham: 9.

Antal gange, han er faldet i søvn med åbne øjne og har set supercreepy ud: 5.

Antal gange, jeg har råbt ad ham for at hvæsse kløer i sofaen: 384.

Antal gange, jeg er kommet til at kalde ham Frank, mens jeg råbte ad ham for at hvæsse kløer i sofaen: 4. Old habits die hard. 😀

Antal gange, han har miavet ynkeligt efter snacks: 127.

Antal gange, jeg er bukket under og har givet ham snacks: 124.

Antal gange, han har tisset på gulvtæppet: 1 (men han havde meget dårlig samvittighed).

Antal gange, jeg har været ved at træde på ham: 14. (Han er meget lille og meget stille!)

Antal gange, jeg har været ved at dø over hans lille, tykke hale: 1974.

Antal gange, jeg gik ud for at hente et glas vand, og han slikkede smøret af min ostebolle: 1.

Antal gange, jeg har facetimet folk for at vise dem, hvor sød han er: 3.

Antal gange, jeg har boopet ham på snuden: 7.

Antal gange, jeg har været ved at tisse i bukserne, fordi han er faldet i søvn på mig, og jeg ikke har nænnet at flytte mig: 5.

Antal gange, jeg har været nødt til at genstarte min computer, fordi han er gået hen over tastaturet og har trykket på noget, der har lavet en ændring, jeg ikke kunne finde ud af at u-gøre igen: 2.

Antal gange, jeg har fået lov til at gå på toilet i fred: 0.

 

Kommentarer (42)

 • Det lyder til, det er helt som det skal være, når man lige har fået en killing.
  Hvor er han bare helt vanvittig sød.

 • Antal gange jeg har læst et indlæg om Herbert eller set opslag på Insta uden at lave kysselyde af skærmen: 0. #noregrets

 • JEG ELSKER DET!!!!! … men som den kattedame, jeg er, føler jeg mig også nødsaget til at spørge, om har en kradsestamme, til at hvæse kløer i? Det er virkelig sundt for kattens krop at blive strukket ud. Jeg anbefaler meget gerne nogle billige stammer? 🙂

 • Antal gange jeg har trådt på min kats hale, siden han flyttede ind i juli: 200 mindst. Og jeg har lige dårlig samvittighed hver gang

 • Antal gange jeg har sagt ‘noooo hvor er han sød’ når jeg har set Herbert på Instagram; 30. Mindst

 • Hej Miriam. Jeg har lige hørt bagedyst-Markus sige “über alles” om noget der ville komme til at være ud over det hele. Jeg husker at du har sagt at “über alles” betyder “over alle” og ikke “ud over det hele/overalt” som der menes når danskere siger “über alles”. Jeg husker også du har sagt at det udtryk vi leder efter er “überall” eller sådan noget. Men Markus har jo tysk baggrund! Kan du oplyse mig i min forvirring? Jeg beklager min manglende evne til kommatering, det håber jeg du kan se ud over. Tillykke med Herbert, jeg glæder mig til mere killingespam!

  • Jeg vil næsten skyde på, han bare har adopteret den danske kollokvialisme, selvom den ikke er korrekt, men jeg skal af gode grunde ikke kunne sige det med sikkerhed. 😀

    • Nej nej, den er skam god nok, og med mindre jeg har har misforstået det tyske sprog gevaldigt, så er det stadig rigtigt. 😀

 • Det er nu blevet fast tradition, at jeg videresender de sødeste Herbert relaterede stories eller posts til min kæreste. Og det er næsten dem alle sammen. Han elsker ham ligeså meget som mig. HOLD NU KÆFT en nuttet killing, Herbert er!!!

 • nr 15 – åh hvor jeg kender det
  nr 17 – vores mindste kat lurepasser altid på at kunne komme med på toilettet så han kan ligge på skødet og holde i hånd. Han bruger kløerne til at holde præcist så fast at det ikke gør ondt, man har bare ikke lyst til at fjerne hånden.

 • Kære Miriam,
  Håber du kan give et råd.
  Jeg mistede min hund i maj, han var min bedste ven og jeg var heldig at have ham i næsten 13 år. Selvom jeg brændende ønsker at få en ny hund til at holde mig med selskab, er jeg bange for at skulle miste igen. Jeg ved ikke om jeg vil kunne gennemgå den smerte igen. Hvilke overvejelser havde du, da du valgt at få Herbert?

  • Hej Mette. Åh, det er så svært at miste. Jeg savner stadig Frank hver dag, og det vil jeg blive ved med i lang tid. Men savnet føles også større med tomheden, og jeg kan slet ikke finde ud af ikke at have et kæledyr, så jeg har hele tiden vidst, at jeg skulle have ny kat igen. Døden er jo desværre en uundgåelig del af livet, så i sidste ende må man gøre op med sig selv, om de mange års kærlighed er mere værd end sorgen, der medfølger. Det er de helt sikkert for mig. Sorg er jo også et tegn på kærlighed, som pludselig ikke har et sted at gå hen mere. 13 år er et godt og langt liv for en hund, hvilket næsten må betyde, at han har elsket dig lige så højt, som du elskede ham. Det her lyder måske lidt fjollet, men jeg har også tænkt på, hvad Frank monstro ville have mig til at gøre, og jeg tror, han ville foretrække, at jeg fik en ny ven, når han nu ikke kunne være her mere. Han har altid været god til at passe på, at jeg havde det godt. Mon ikke din hund ville have det på samme måde?

 • Tania Lindkold Friis

  Hvor er det et dejligt svar du skriver til Mette. Du er altså så god til at udtrykke dig, Miriam. ?

 • Jeg kan stærkt anbefale en sisalmåtte til at kradse kløer på, det synes mine katte ihvertfald er meget mere spændende end et kradsetræ, især hvis den lige får lidt catnip første gang de møder den. Det er måske mere spændende end sofaen og koster ingenting i ikea (:

 • Antal gange jeg har taget mig selv i at have lyst til at ae skærmen, for at ae Herbert på insta gram…. Øhm. Det snakker vi ikke højt om.

  Vel?

 • Antal mennesker som har åbnet en instagram konto, fordi nogen sagde han lød nuttet, på dine storys: i hvert fald mindst en – mig <3

 • Nu kan jeg ikke finde det opslag, hvor Herbert er med på billedet, og du skriver, at når man flytter ind hos en blogger, må man tjene til føden. Herberts mulige comeback line kunne være:”Fint, så vil mig (for sådan ville en kat tale) have lommepenge. Som skal bruges på kattegræs og dyr tun.”

Der er lukket for kommentarer.