Kan vi lige snakke lidt om… #28

…Hvem der mon får lov til at spise al den overskydende kage i “Den store bagedyst”?

…At Lil Pump åbenbart er blevet smidt ud af landet og nægter at komme tilbage, og efter at have googlet ham er jeg ganske okay med den beslutning.

…Hvem der bliver ved med at give min kattekilling coke, når jeg ikke kigger. Så. Meget. Energi.

…Om folk, der kan huske, hvordan man laver julestjerner fra år til år, mon er en slags overmennesker?

…Risengrød på pølse. Jeg har hørt, det smager overraskende godt, men kan jeg ikke komme mig over indpakningen.

…Hvor anstrengende det må være at færdes i det offentlige rum pt, hvis man hader “Last Christmas”.

… At H&M Divided har lavet en virkelig pæn kjole, som jeg gerne ville eje, men da jeg tjekkede efter, erfarede jeg, at den kun gik op til en størrelse 40? Wtf, H&M? Er selv 42 for tykt for jer nu?

…Om I heller ikke kan købe auberginer længere uden at komme til at tænke på dillere?

…Dronningens julekalender på Instagram! Jeg er så overdrevet pjattet med den!

…Hvor stjernegode Aldis osteboller er. Bliver ruineret 4 kroner ad gangen.

 

Kommentarer (25)

 • Kageresterne i den store bagedyst bliver spist af deltagerne, dommerne og resten af produktionsholdet efter hver optagelse. Det ved jeg fra en veninde, som deltog sidste år. 😀

  Og ja, vi er en slags overmennesker, os der kan huske hvordan man fletter en julestjerne fra år til år.. Eller også er vi bare typerne der fletter så mange, at man aldrig glemmer hvordan man gør igen.. 😀 (Men ok mellem os, i år måtte jeg faktisk lige genopfriske med en youtube video, fordi det er nogle år siden sidst..) 😉

 • Deltagerne smager på hinandens kager bagefter sammen med lyd og kamera mænd læste jeg på et tidspunkt.
  Kunne Nutidensmor måske lige komme med korrekt svar her, nu hvor hun har sådan en bager derhjemme☺

 • Altså.. Hvis der ingen er, til at kværne rester, starter jeg min karriere som skralder, ved slutklippet klokken 21 præcis, efter næste show.

  (Fra der af, hvor dem der servere rå dej er sorteret fra, of course)

  – A

 • Lil Pump er jo en superstjerne, det står der selv på BT. Superstjerne er åbenbart ikke en beskyttet titel…

 • Ingen overnaturlige evner, man skal bare lære den julestjerne flette teknik én gang, så lover jeg den sidder fast ? Jeg kan gøre det med luklede øjne snart ?

 • H&M Divided er et teenage brand. De forventer ikke at folk over 20’ish gider at gå i det. STOR fejl, men det er derfor størrelserne er så små.

  Flettestjerner – selvfølgelig er vi overmennesker! Og så skulle du bare se mine snekrystaller! Jeg sender et billede på IG så jeg kan prale lidt.

  Dronningens julekalender!!! Du kan da ikke bare skrive sådan noget, og så ikke fortælle hvad kontoen hedder!

  • Det giver stadig ingen mening. Dels er jeg ret sikker på, jeg har købt tøj i minimum størrelse 42 der, og dels findes der da masser af teenagere over størrelse 40?
   Det er bare det danske kongehus’ konto. De har ikke personlige konti. 🙂

   • Siger ikke det giver mening, bare at det var det vi fik at vide da jeg arbejdede i H&M ? og du har fuldstændig ret – både I at der ikke er konsistens (for jeg har også købt tøj i str 42 der) og at der er teenagere der bruger større størrelser.

    Der er ellers en konto der hedder h.m_dronningen, men kunne ikke lige se en julekalender der. Jeg prøver at finde kongehusets i stedet.

    • I så fald må du gerne sige videre til H&M, at det er en lorteforklaring, og jeg vil have den kjole!! 😀 Den hedder vist bare det danske kongehus, så vidt jeg husker. 😀

 • Kongehusets insta-konto er fantastisk. Ham der har ansvaret for julekalenderen er intet mindre end genial. Husker bedst dengang Dronningens tysk- og historiebøger fra 8.klasse blev lagt ind ???

 • Risengrød på “pølse” smager FORFÆRDELIGT! Min mand syntes vi skulle lave ris a la mande på det en travl fredag aften, det er alt for sødt! Og mad på “pølse” er bare ?!?
  Knus H

 • Er jeg totalt usolidarisk hvis jeg spørger hvad for en kjole fra H&M Divided du gjerne vil have? Hilsen str. 40

  • Jeg kan ikke se den online, men det er en leosag med knapper og skarpe skuldre. (Lyder mere 80’er, end det er! 😀 )

 • Haha, jeg troede først du mente risengrød PÅ pølse, altså at spise risengrød sammen med pølse… 😀 tænkte bare, what, jeg er nok gået glip af en ny madtrend!
  PS. Vil du egentlig ikke (hvis du ikke allerede har) lavet et indlæg med dine yndlings julefilm/juleafsnit fra serier?? 🙂

  • Jeg regner med at holde julefilmanbefalingerne ovre på insta. Det er bare sådan en lille hyggeting. 🙂

 • Ahh, okay, det er også først nu, jeg forstår, at du (og de andre i kommentarsporet) ikke vil spise en (kød)pølse, hvor der kommes risengrød ovenpå haha. Synes også, at det lød en anelse mærkværdigt 😉

  • Hahaha, også mig. Jeg forstod overhovedet ikke hvorfor alle kendte en madtrend med pølse og risengrød, selv efter at have læst alle kommentarerne, igen.
   Nu er jeg også med.

 • Min søn på 6 år påstår hårdnakket, at en af pædagogerne fra hans børnehave spiser ALLE kageresterne efter Den Store Bagedyst ??? Jeg synes kun det er fortjent!

 • Jeg sad også og tænkte over, hvordan man laver rissengrød ud af en pølse, men hva hvis low carb folket laver det af hytteost 🙂

Der er lukket for kommentarer.