Kommentarer (21)

 • En lille smule mindblown over den sidste, og så midt i fredagsmiddagen :O (Som vi spiser på en torsdag, det er der sikkert også nogle der ville blive mindblown over 😉 )

 • Dig med drømmen, du skal bare vide det er fuldstændig normalt at have seksuelle drømme om familiemedlemmer, og det betyder (selvfølgelig) IKKE du føler noget seksuelt for vedkommende. Jeg var nødt til at undersøge det første gang det skete for mig ?

 • Til dig med træneren: find en ny! Det lyder ikke sundt det der, og du kan risikere at ende med at fucke dit forhold til mad helt op!

 • Jeg er ked af at spoile det, pædagogmedhjælper, men vi pædagoger kan godt lugte forskel på børnelort og voksenprutter.. Jeg har haft en medhjælper der gik og pruttede – alle kunne lugte det var ham og ikke et barn..

  • Er det i virkeligheden forskellen på pædogoger der er pædogoger og pædagoger der er medhjælpere?

 • Den med den lange videregående uddannelse og spørgeskemaer.. Jeg har det på præcis samme måde. Og får en særlig form for tilfredsstillelse ved stadig at kunne krydse i boksen 30-35… De skemaer hvor den deler ved 34 (34-40), er seriøst nedern!

    • Og dét er seriøst utilfredsstillende, når man har en. Til gengæld kan man klikke “Dr.” i stedet for “Mrs.” hos meget få, meget gode restauranter og nogle gange ved fly/hotel-booking ?

 • Dig med Pyrus – so much yes!!!!

  Franske fletninger: Jeg ville ØNSKE jeg kunne finde ud af at lave franske fletninger på mig selv… især dage som i dag hvor mit hår liiiige er en tand for fedtet til at jeg synes det er ok, men jeg sov over mig og VIRKELIG ikke har tid til at vaske hår…

 • Den med billeder for mobilepay! DONT!
  Han sidder med det lange strå, og kan sætte dig i en yderst uheldig og så flov situation. Både i dit privatliv men også arbejdsmæssigt osv. Taler af erfaring!. Et polititilhold er bare ikke fedt at kæmpe for.

 • Dig med at krydse lang videregående uddannelse af i spørgeskemaer og føle unaturligt meget tilfredsstillelse – jeg er så meget med dig!

 • JA TAK til dig, der smider hemmeligheden om afbrudt samleje! Den uvidende målgruppe, tænker jeg nokprimært er teenagere, og hvor mange af dem der læser med, ved jeg ikke, men måske bare én enkelt eller to kunne omvendes om en af præventionsområdets største misforståelser!

Der er lukket for kommentarer.