Ting, der får dig til at miste følgere

En handy guide til kommende influencere. (Gud, hvor jeg hader det udtryk).

 • Når du bander for meget. (Fandens).
 • Når din kat dør. (Jeg bebrejder ingen. Frank var sødere at se på end mig).
 • Når du er lidt for glad.
 • Når du er lidt for ked af det.
 • Når du bruger ord, som folk af den ene eller anden grund hader som pesten. (Jeg har fået skældud for blandt andet “prol”, “vitterligt” og at bruge “edder” som præfix på virkelig mange adjektiver).
 • Når du har et overforbrug af parenteser. (…Den lader vi lige stå et øjeblik).
 • Når du vejer for meget. Eller for lidt.
 • Når du laver en kampagne, som du ikke var klar over, at 20 andre bloggere også var booket til, og folk derfor er virkelig trætte af at høre om intimpleje. (Personligt ikke ramt af denne).
 • Når dit liv ikke er spændende nok og dermed kedeligt. Eller dit liv er for spændende og dermed misundelsesværdigt.
 • Når du afslører dit politiske ståsted. Uanset hvad det er.
 • Når du beholder samme sproglige jargon i kommentarfeltet, som du altid har på bloggen. Dur ikke. Der skal du finde kundeservicestemmen frem, ellers er du respektløs.
 • Når de troede, du talte sjællandsk, og det viser sig, du taler jysk. (Prøliåhørherikkå).
 • Når du cykler uden cykelhjelm. Eller ryger.
 • Når du har en irriterende latter. (UNDSKYLD!)
 • Når din kommatering “forvirrer folk, for der er jo ingen, der orker alle de kommaer.” (Min personlige favorit!)
 • Når du er for egocentreret. (Jeg er blogger! Det kan umuligt komme som en overraskelse for nogen? 😀 )

Kommentarer (29)

 • Jeg synes du er en af de få, der ikke reklamerer for alt i verden – og tak for det ?

  Jeg overvejer at boykotte den næste der skriver eller snakker om verisure, lunarway eller libresse ?

   • Miriam, du må lave flere af de der “klik gerne på disse links, hvis I lige vil støtte lidt”, som jeg så du gjorde i sommer. Er ret overbevist om at vi er en flok, der gerne får finger-krampe i ny og næ for at give dig bare en brøkdel af, hvad du fortjener for at levere ærligt og brugbart content til os! ?

    (Når nu du hader ordet “influencer”, beklager jeg meget hvis “content” heller ikke falder i god jord – jeg er skadet af min digitale uddannelse ??)

    • De lavede desværre om på reglerne (nok af præcis samme årsag, hvilket er fair nok), så det er desværre ikke så lige til længere. 🙁

 • Hader endnu mere det skal fordanskes og kaldes influenter ?

  Og du mangler en på listen… Når du bare er … ligegyldigt hvad du siger og gør vil der jo altid være folk der er uenige ? Det skal ikke være nemt at være en influencer vel ?

 • Men er det egentlig spørgsmål ikke mest, om ikke du burde have valgt “ekke” som din jydske reference – du er vel fra Randers, ekke? 😉

 • Lad være med at barbere dig under armene. Og endnu værre: vis et billede af det.

  En på Instagram jeg følger gjorde det. Ikke Louise Twerkqueen, men en anden. Ni ud af ti kommentarer handlede om, at nu var det slut med at følge vedkommende.

 • Synes alligevel det er bemærkelsesværdigt så stort et indblik du har i det – altså er der virkelig så mange der har behov for at fortælle at de forlader bloggen pga for mange paranteser etc??

 • Jeg bliver der, hvor der er kommaer, retstavning (samt stavekontrol, tak til teknologien og dem, der benytter sig af den) og brug af ord som vitterlig. Sender en stor pakke pyt, du kan drysse ud over kommentarene fra dem med for små sko, som ikke kender til Skøre Livs 3 gyldne regler for, hvordan man afgør, om man skal sige eller skrive noget.
  Herlig tekst! Tak herfra.

  • I er bare übercool. Både dig, K. Stender, og dig, Miriam. Kan bare godt lide Stenders kommentar, og dig, Miriam, forlader jeg sgu aldrig. God weekend.

 • Jeg er vild med dig – og jeg elsker, at du kan sætte kommaer og har styr på grammatik og alt det der!!

 • Folk kan altid finde på noget at være utilfredse med ?
  Personligt er det da ikke alle indlæg jeg finder lige relevante, men så springer jeg bare lettere over dem og læser noget andet. Der er trods alt stadig rigtig mange gode indlæg på din blog, og jeg kunne ikke forestille mig ikke at kigge forbi hver dag ?

 • Jeg elsker din blog og bliver helt sikkert? sikke nogle småting folk ikke kan klare og man kan vel stadig læse en blog på trods af at man har forskellige holdninger.

 • Det er sjovt, jeg elsker at du bruger “edder”. Hver gang jeg læser det, tænker jeg “det er et godt ord, det skal jeg bruge noget mere” ?

 • Jeg bliver – for selv jeg synes, at det er trist, at du ikke tjener så meget, så er jeg vild med at du ikke reklamerer helt ukritisk for alt ml himmel og jord (hudpleje, cykelhjelme, madordninger etc.), som rigtig mange af dine med-bloggere gør. Jeg er iskold og unfollower på stedet, når der går kassetænkning i det. Men din blog har noget mere, tak for det.

 • Til kamp for kommaer! Og sammensatte navneord! Og alt der andet som de fleste på bloggers delight ikke kan (undskyld til jer der kan, men I er simpelthen i undertal).
  Hilsen den trætte dansklærer

 • Et lille PS. Jeg er klar over, at det er bloggeres levebrød, og jeg vil da gerne inspireres både af dig og af andre, men som en anden skrev, så kan man godt trættes, hvis hvert indlæg er sponsoreret. Hvis man tydeligt kan læse, at bloggeren intet har på hjerte udover at tjene de penge. Det værste er opfølgningsoplæg 2 og 3. Dér føler man virkelig “the forced hand”.
  Men jeg er bare ikke fast følger hos de bloggere, hvor det så er tilfældet. Men jeg tænker faktisk, at der kunne være mange interessante samarbejder for dig, Miriam. Din etos og patos må have høj værdi.

 • Den med kommaerne ?
  Du er den eneste blogger, jeg kender (og læser), der har styr på kommateringen ??
  (Ok, måske det også gælder Hvid kaffe)..?

 • Hahaha, jeg stoppede også med at følge én (både hendes blog og instagram), fordi hun var fuldstændig elendig til at sætte komma, og jeg kunne simpelthen ikke læse i en naturlig rytme med alle de underligt placerede kommaer… ?

Der er lukket for kommentarer.