Kommentarer (19)

 • Kære dig, der slår dig selv
  Jeg ville ønske, jeg kunne kramme dig og jeg håber, du på et tidspunkt finder roen og styrken til at stoppe med at skade dig selv.
  Jeg håber det bedste for dig <3

 • Kære dig, med de blå mærker,
  Jeg forstår, hvorfor du gør som du gør, men det behøver ikke at være sådan! Jeg ønsker virkelig for dig, at du beder om hjælp til ikke at skade dig selv – du fortjener bedre end dét!

 • Jeg har også fantasier om voldtægt. Og har spurgt min kæreste, om han er med på den. Det er han… går bare og venter på det sker…

  Og ja… ægte voldtægt. Altså sex og overgreb uden samtykke er ikke ok. Overhovedet. Så ja, det er en crazy fantasi..

  • Min kæreste er helt med på den, men er generelt også til blid S/M og dominans. Så jeg bliver jævnligt “voltaget”…
   Til gengæld har jeg altid en peberspray på mig når jeg er ude fordi jeg netop er pissebange for at blive voldtaget!
   Tænker generelt at voldtægts-fantasierne udspringer af lysten til dominans og ikke til at en fremmed forgriber sig på dig mod din vilje. Så hvis I ikke allerede er i gang, så kast jeg endeligt ud i det også!

 • Dig med de blå mærker. Jeg kom videre. Jeg var selvskadende fra jeg var 10 år, og kunne ikke forestille mig at kunne holde op. Jeg har stadig selvskadende tanker, men har ikke skadet mig selv i 6 år siden det var ved at gå galt. Du KAN komme videre, når du er klar <3

 • Jeg er så meget med i lilla-hade-klubben. For mig, er det den farve, kvalme har. Meget mærkeligt, men jeg freaking hader lilla.

 • Det er også lidt som om at folk der kan lide lilla, de kan RIGTIG GODT lide lilla :D. På den der måde hvor de kun går i lilla, har et meget lilla hjem osv. Så så sent som i dag så jeg en kvinde i lilla jakke, lilla støvler og lilla taske – og datteren var selvfølgelig også klædt i lilla flyverdragt, hue og støvler. Det er bare som om folk med andre yndlingsfarver ikke går helt lige så meget all in.

Der er lukket for kommentarer.