Kommentarer (16)

  • Eksen stalker hende, eftersom han ved at hun lige har købt en ny bluse (højst sandsynligt ikke tilfældigt, når han ikke bor i den by – og hvis det virkelig var tilfældigt, så bare lidt klamt at skrive til hende)

  • Jeg måtte også lige læse den et par gange – men jeg tror det skal forstås sådan, at ekskæresten stalkede hende? Hvis hun var på shopping i en anden by, hvordan kunne han så vide, at hun netop havde købt ny bluse?

 • Til dig der er på din eks-kærestes beskeder. PAS PÅ!
  Idag kan man se hvem og hvilken by der er logget på på ens Facebook… Man får også e-email hvis Facebook oplever at én konto bliver logget af et “usædvanligt sted”… Gjorde det selv i flere år, indtil han opdagede at jeg også var på hans facebook… Og man kan blive meldt for det.
  Bare pas på.

 • Jeg har skrevet tre af de featurede posts i denne temarække… Og de er alle leveret af den samme eks. Fascinerende at en enkelt mand ka være leveringsdygtig i så mange svinere af så høj underholdningsværdi #endeliggiveraltmening

  • Har siddet i 30 minutter og prøvet at støbe sammen hvilke tre post der hører sammen! Det er simpelthen for spændende – og alt for vildt et break-up!

 • Jeg kender hundredevis af fodboldspillere og ikke én eneste har været deres kæreste tro. Det er lige fra top profesionelle til amatører. Det må seriøst være et eller andet i deres træning. Jeg siger ikke alle er sådan, jeg siger bare at jeg mangler beviser for at der findes gode og tro fodboldspillere ?

 • Er det så underligt at få beskeder fra sin eks? Min eks, som jeg gik fra i 1997 (!!) skriver af og til en besked til mig på facebook. Ikke noget klamt eller stalkeragtigt, og jeg ved, han er godt gift.

  • Njaeh, det kommer vel an på, hvordan ens forhold (og brud) var, og hvad formålet med de beskeder er. I visse tilfælde er det ganske harmløst. I andre, not so much. 😀

   • Ja, selvfølgelig. Vores brud var nu ret voldsomt, og der gik maaaaange år uden kontakt. Jeg BLEV da også overrasket, da han skrev første gang. Men nu har jeg åbenbart vænnet mig til det. I skrivende stund er det dog knap et halvt år siden sidst.

 • Én af mine ekser, som jeg ellers ikke havde haft kontakt med i hundrede år, overførte en dag 1.000 kroner, fordi han ville give en drink til mig og mine kolleger i fredagsbar.

  Jeg satte dem altså ind på min opsparingskonto.

Der er lukket for kommentarer.