Whataya Want From Me?

Faste læsere vil vide, at jeg gerne laver referencer og puns i mine overskrifter i sekundet, jeg kan finde på noget relevant, men i dag kæmpede jeg faktisk noget med mig selv, for selvom det var nærliggende at referere til Adam Lamberts’s sang med samme titel, så er “whataya” måske verdenshistoriens grimmest slang-sammentrækning, og jeg fatter ikke, hvorfor man gik den vej. Men nu får I den altså alligevel. Også jer, der synes, det var noget mærkeligt noget at gå op i. (Hvilket I har så evigt ret i).

Anywho, det her indlæg er den reneste kliché, for det er sådan et, både jeg og de fleste andre bloggere ind imellem spytter ud for lige at tage temperaturen på domænets indhold og tilfredsheden med dette. Altså blandt jer. Og her havde det måske været mere optimalt at spamme med et link til noget SurveyMonkey, men så tjekket er jeg ikke, og det er ellers et ret lavt niveau af tjekkethed. Så nu spørger jeg bare direkte: Hvis vi tager de faste indslag (hemmeligheder, WTF, Bridget) ud af ligningen, hvilken type indlæg foretrækker lige netop du så at læse? Hvad får du mest ud af, hvad gør dig i bedst humør, eller hvad inspirerer dig? Hvad gør, at du kigger forbi bloggen regelmæssigt eller bare fra tid til anden? Og hvad vil du gerne have skruet op for? Skal der være mere om psyken, flere tips til geniale produkter på budget, mere om mænd og dating, flere finurlige historier fra hverdagen? Eller har du måske en genial idé til et specifikt indlæg, du gerne vil se herinde?

Alle tanker er valide. Smid mig en kommentar nedenfor, jeg vil elske at få jeres input! Bare, I ved, være søde, hvis I har mindre pæne ting at sige, ikke? 😀

Kommentarer (112)

  • Jeg læste det først som “når man bruger størrelse XS” og var sådan lidt, hvor skulle jeg vide dét fra?! 😀

 • -Meget mere af dig på datingmarkedet ?? og historier som følge heraf.
  -Mere af dine holdninger generelt.
  -Dine “se-hvad-du-kan-købe-på-budget-agtige”-indlæg går jeg udenom.
  -Dine “jeg-har-det-ad-h-til”-indlæg læser jeg når jeg selv er superduperglad, men mest irriterer det mig bare at vi ikke alle går rundt og er glade, raske og tilfredse med os selv ???

  • Den med dating er desværre efterhånden svær. I hvert fald de specifikke historier. Bloggen er blevet så stor, at jeg ikke kan nævne et menneske herinde (anonymt eller ej) uden nogen beslutter sig for at finde ud af, hvem det er. Og det er ikke fair over for dem. 🙁

 • Jeg synes det er så perfekt det du gør nu. Jeg synes også det har været fedt når du har kommenteret på mere samfundsaktktuelle ting; du havde fx på tidspunkt et indlæg om kropsidealer (tror jeg nok det var) som kom i medierne. Det er rigtig spændende med de debatterende emner – også! Men jeg elsker alle de forskellige brugerinddragende tiltag som hemmeligheder, at høre dig fortælle om ting fra dit liv, oplevelser, din fortid. Det hele! Hvis jeg skulle ønske bare en lille ting, så viille det være flere insta-stories – det er så sjovt og hyggeligt at følge med hos dig.

  Hilsen en trofast følger 🙂

 • Mere om din kamp for at holde sammen på dig selv og om hvor langt du er kommet siden redaktøren. Det er så inspirerende.

 • Jeg er med på alt du ligger op af indlæg – du er min faste yndlings blogger og vil ikke være dig foruden ?

 • Jeg fulgte med stor entuasiasme med, da du i går havde “intim Q&A” på Instastories. Men jeg skulle i seng, så jeg fik ikke det hele med – så derfor: emner i den dur må du gerne dele mere ud af på bloggen, selvfølgelig det du kan stå inde for til et større publikum. Men det så ud til, at du havde det sjovt med at svare, og jeg havde det sjovt med at se på!

  Ellers læser jeg rimelig meget alt, hvad du lægger op, men indlæg om mænd og dating er altid i høj kurs hos mig, det samme er opskrifter, lister og hverdagsindlæg.

 • Oh, her er jeg lidt splittet. For hvis jeg svarer ærligt, og siger at jeg ønsker mindre om psyken. Mindre om dårligt humør. Mere om dating, billige produkter skæve og sjove historier – men igen, mindre af det ægte-det virkelige, det som gør ondt og fylder. Så er jeg jo en overfladisk ko.

  Men, jeg bruger dit medie som rendyrket underholdning – til når jeg skider, er for træt til at binge tv-serier, til når jeg putter min yngste eller bare ikke lige kan komme igang på arbejde.

  Men det spejler sig i alle blogs jeg følger. Jeg vil have det lette og springer over det tunge.

  • Det er helt fin tilbagemelding, men det er ikke noget, jeg kommer til at efterleve. Netop fordi det er så vigtigt for mig at dele mere end bare overflade. 🙂

 • Jeg foretrækker finurlig indlæg fra hverdagen, hvor du bare skriver om din opfattelse af den verden du bevæger dig i?

 • Det er nok ikke til ret megen hjælp, men jeg sluger alle dine indlæg råt. Du er den eneste blogger jeg læser ALT fra. -og det er vel også værd at nævne 😉

  • Haha, ikke til så megen hjælp lige til dette formål, men ALTID en velkommen udmelding! Kh mit ego. 😀

 • Jo, altså Miriam – alt omkring hvordan og hvorledes, når man (vi) har haft depressioner, spiseforstyrrelser, er trætte og udmattede, og ikke kan hvad vi gerne vil (er trætte ud over det almindelige), ikke kan have et almindeligt fuldtidsjob selvom man så gerne vil, ikke kan regne med hvornår tingene (kroppen) fungerer og man kan deltage i sjove ting – eller ting i det hele taget, og så videre og så videre.
  Det er vigtigt at fortælle om synes jeg, og du gør det så godt, og jeg får den rareste følelse af ikke at være helt så alene, når du skriver om det.
  Jeg synes jo ikke der er noget klynk, selvmedlidenhed, offerrolle eller lignende i den slags skriverier, for det er jo bare verden for nogle af os. Sådan hverdagen ser ud. Realiteten.
  Og det tror jeg mange kan have godt af at høre om. Både for at forstå lidt bedre, og for andre for at se håb forude.
  I hvert fald nyder jeg, når du tager emner op i den boldgade.

 • Gode tips om make up og tøj…har lige købt en neglelak du anbefalede og den er så fin! Elsker, når du viser, hvad du har købt af tøj! Ellers er jeg vild med hverdagsindlæg?

 • Bog anbefalinger. Fordi bøger <3
  Og tanker om dating. Fordi jeg har været i parforhold så længe, at jeg aldrig nåede at prøve tinder og det samme med mine veninder. Jeg mangler juicy mande-historier..
  Eller fortællinger om byture.

  Og så elsker jeg dine rejseguides.. (måske du kunne lave en guide til hvad man skal opleve i København, når man kun har et par dage?)

  • Jeg er edderdårlig til turistting i København, hvis jeg skal være ærlig. Det burde jeg måske dyrke noget mere. Men jeg er vild med, du lige giver mig en undskyldning for at rejse noget mere! 😀

 • Jeg elsker det hele, men faktisk allermest dine hverdagsfortællinger, som for eksempel den med den fulde mand, da du var nede at handle. Små anekdoter. Dem kan jeg godt lide. Og så generelt alt relaterbart, hvad end det er om psyke, fjollede tendenser eller noget med mad. Nå ja, mere om mad, tak

   • Nå ja, og tøj-hauls, hvor du viser tøjet frem mens du prøver! Dem ELSKER jeg, og de hjælper! Jeg ved ikke, om den slags hører bedst hjemme på insta (i så fald ønsker jeg mig mere af det derovre, haha). Også meget gerne at du fortæller og viser, når noget ikke fungerer.

    • Jeg viser næsten altid kun ting frem, jeg vil beholde (eller som der er noget positivt ved, selvom det ikke går til mig personligt), men det er måske en idé at begynde at vise kæmpekikserne frem også. Og fortælle hvorfor de er katestrofer. Tak for idé!

 • Kære Miriam. Jeg vil allerhelst læse de indlæg du elsker at skrive. Det kan tydelig mærkes når en blogger skriver ægte for skriveglædens skyld og det er fedt!
  Hvis jeg skal sige noget så elsker jeg også dine shoppeindlæg om alt fra chokolade til neglelak.
  Fx. ville jeg have elsket et indlæg om ALT det du købte da din mor og dig var på tysklandstur.
  Bliv ved som du gør. Du er en af de få jeg har lyst til at læse alle indlæg fra. Kh Carina.

 • Jeg stemmer for flere tips til geniale produkter på budget og flere finurlige historier fra hverdagen, herunder også gerne om din familie. Når den tid måske kommer, så også gerne tips til adoption af en voksen kat.
  Har du endelig tænkt på at få en neglelakadventkalender? Hvis ja, så en lille løbende historie på indhold og brugen af lakkerne igennem december og eventuelt januar.

 • Mere dig Miriam! Er vild med din måde at vinkle livets små og store begivenheder på. Jeg ved godt at jeg måske ikke helt er i målgruppen qua mit status af hankøn, men er flittig læser og klikker/handler på dine affiliatelinks på bloggen. Jeg holder at det smil, din blok giver – både det, der sidder på dine læber, men også det jeg selv har, når jeg har nået sidste punktum. Så skriv om det, der optager og er vigtigt for dig… please…

 • Flere hverdagsindlæg fra en almindelig leverpostegs mandag og når livet gør ondt (og er godt!).

  Jeg er generelt stor fan af alle inlægnpå bloggen, så fortsæt endelig ❤️

  P.s. Jeg ønsker mig mere “live” på Instagram. Det er så skide hyggeligt når du laver en live!

  Knus fra Nordjylland

  • Det er noteret! Jeg vil gerne lave flere lives, jeg glemmer det bare altid, og folk vil gerne have lidt frist. 😀

 • Mere psyke og flere finurlige historier fra hverdagen…
  Datingen scroller jeg altid bare over , men elsker dig bare generelt!

 • Ja tak til mere om psyken 🙂 Det er rart at vide, at man ikke er alene om at have det svært indimellem.

 • Jeg elsker alt du skriver! Er dog især glad for dine indlæg fra dine rejser. Sååå rejs lige noget mere, ikk?

 • Jeg elsker alle dine oplæg. Måske er nogen af dem jeg har sat allermest pris på dem som handler om bodypositivity og psyke. Men jeg ELSKER også bare hvordan din blog får mig til at grine. Meget gerne flere “kan vi tale om”, “grammys ifølge Miriam” og “tindersamtaler” ?.

 • Jeg eeeelsker dine modekommentarindlæg efter et stort awardshow og så er jeg vild med din ægthed. Dine eftertænksomme indlæg giver mig håb, lyst til at både græde og grine og får mig til at tænke.
  Jeg kunne godt bruge flere makeup tips. Jeg har brugt den metode til øjenskygge, du lagde på stories for et godt stykke tid siden og jeg gad godt have mere af den slags.

 • Jeg elsker din blog, og at følge dig på godt og ondt.
  Som fellow krøltop kunne det være nice med et indlæg omhandlende de hårprodukter du bruger. 😀

 • Det er måske ikke så brugbart, men jeg synes, du har fundet en fantastisk balance mellem de følsomme/svære/tunge/eftertænksomme indlæg og så de mere lette og sjove – jeg sluger alle indlæg råt. Og fordi det er så varieret, er jeg altid nysgerrig og spændt på næste indlæg.

  Keep doing what you’re doing! Så måske bare mere af det hele? 😀

 • Rejser (både små og store), hverdag, budgetfund (netto, normal, Lidl, Primark og lign.), is, slik, mad, Frank (RIP), Frank Den Anden, tøj, sjov, spas og sarkasme. Åh Miriam, du kan næsten få det hele til at være spændende, dit dygtige menneske.

 • Synes også du gør det rigtigt godt, både med det sjove og det svære, så det må der gerne komme mere af. Hvis jeg skulle ønske, så har du så mange sjove lister, så det kunne være fedt med fortsættelse af nogle af dem.

 • Jeg læser din blog, fordi du bare skriver virkelig, virkelig godt, lige meget om hvad. Bliver derudover underholdt af hverdagshistorier, og lige som dig savner jeg virkelig Frank og historierne om ham. Jeg aner aldrig, hvad jeg skal kaste mig over på Netflix og HBO Nordic, så tak for dine film- og serieanbefalinger, som bl.a. ledte mig til filmen “Lion” – som var helt fantastisk! Så kort sagt: fortsæt bare som nu!

 • Jeg elskede den video-anmeldelse af en håbløs mascara med to børster i en absurd form for tang, som du lavede for hundrede år siden. Jeg har en idé om, at bloggere helst undlader at nævne produkter, hvis de er lort. Så sådan noget om hypede produkter må du gerne lave mere af – hvis du altså må for virksomhederne.
  Kollager med tøj, der klæder din og min kropsform, er også sjældne i blogland og kærkomment.
  Og flere Normal-anbefalinger (<3) og andet på budget.
  Men grundlæggende er Miriams Blok jo bare fabelagtig, som den er!

  • Det gør de. Og det gør jeg nok også efterhånden. Fordi det er farligt at træde firmaer og folk, der arbejder med PR over tæerne, når man skal leve af sin blog. Så jeg taler kun negativt om ting, jeg selv har købt nu.

 • Mere om livet som voksen, single kvinde. Datinglivet, at holde modet oppe efter dårlige dates og det til tider tunge sind, der kan gøre at man mister håbet eller troen på kærligheden.

 • Jeg knuselsker din blog og jeg læser ALT du ligger op. Altid. Mine personlige favoritter er de personlige indlæg, om det så er “ting du ikke vidste om mig”, dating-status, “folk jeg hader/elsker” eller bare et nedskrevet billede om dit mentale helbred, så er jeg altid grebet. Det er det, jeg elsker ved din blog. At den er hammer personlig. Når du er på date. I byen. Hos familien. Men også når helbredet bider dig i røven. Og da Frank forsvandt. Jeg elsker at komme med indenfor hos dig ❤️

 • Synes, at du har fundet den rette balance af sjove anekdoter, en snas af livets alvor, hemmeligheder, rejsetips, shoppingtips. Som én af de andre skrev, så sluger jeg alle dine indlæg råt, og jeg bruger din blog som god og lødig underholdning. Du har fundet den rette mikstur, synes jeg, og jeg glæder mig hver dag. PS. Og så kom jeg til at tænke på Frank i dag. Sådan helt spontant, og straks – I swear – fik jeg associationer til og visualiserede din nye header. Den er vist ramt plet. På et knurhår. Eller noget.

 • Vild med det hele – synes alt hvad du laver er godt – selv reklamerne. Jeg er vild med den måde du skriver og indholdet – jeg har ikke læst er eneste indlæg herinde jeg ikke kunne relatere til, selvom jeg hverken har kat eller er single, eller noget af det andet du skriver om- måden du skriver om det, gør det interessant. Det er flot arbejde!

 • Kære Miriam,
  Jeg elsker når du skriver om dating, bøger, serier, film, dine køb og tips herom.

  Tak for dig og din blog.

  Kram Caroline

 • Jeg er så enig med de fleste af dem, der allerede har skrevet noget her.
  Jeg tror ikke, jeg har misset (pun intended) et eneste indlæg i de efterhånden maaange år, jeg har læst med, netop fordi du er så god til at jonglere mellem emnerne. Der er lige tilpas af det mørke, det lyse, hverdag, fest, spons osv…

  Jeg sætter særligt stor pris på dem omhandlende psyke og eftertænksomhed i den verden, du og vi lever i. De er altid meget inspirerende. Og jeg glæder mig til at følge med, når der kommer en ny kat i dit liv engang. Indover med kat! ?

  Men det ALLERBEDSTE var altså første tur til USA. Jeg glædede mig om morgenen til at se, om der var nyt i din story – det var næsten som at være der selv. Så jeg synes KLART, flere firmaer skal invitere dig på tur derover! Det kan jo næsten ikke blive større end sidste gang hos Ben & Jerry’s… Men måske Disneyland i Cali kunne være næsten lige så godt? Jeg gad dælme godt følge dig på den tur (også i virkeligheden ?)

 • Er vild med stortset alt herinde<3
  Gerne mere af ting for damer med store fortrin; tøj der passer og er pænt, gode billige bh tips mv.

 • Man kan jo sige der er en grund til at vi er så mange følger. Det er Pisse godt det du allerede ligger op og genialt med alle de hemmeligheder. Torsdag er altid en god dag ? Men hvis jeg skulle sige noget så lidt mere om make up – tips og tricks, mærker, for og imod. Tøj til tøser med former og hvorfor vi Ikke kan gå i kjoler der deler os i 4 når der er en syning på midten ?? kæmpe issue i mit liv. Mange af dine indlæg får mig til at føle bare en lille bitte smule normal og andre kan have det præcist eller næsten i hvert fald, som mig. Så har du bare så meget humor at alle dårlige dage kan blive gode af Frank videoer, en finurlig opdagelse eller hvad du nu lige kan finde på slynge ud på en video og få et smil frem på læben. Fortsæt med det du gør. Jeg er vild med det ?

 • Jeg glemte at sige, de sponsorerede indlæg med tøjkøb er jeg også meget stor fan af. De fungerer godt og inspirerer mig faktisk…
  Men du gør nu det hele godt, jeg er bare slet ikke på dating…Smag og behag/sted i livet jo…

 • Mere psyke og hverdagshistorier ?? Evt noget om hvordan din familie og venner tackler/tacklede din psyke og det der fulgte med?

  Tips til bøger og film er et hit hos mig, og ville elske nogen musik tips også. Ikke nødvendigvis en masse nyt og eksotisk, men også det gamle man har glemt.

 • Bare mere af det hele 🙂 Jeg er vild med din ærlighed, din humor og at du ikke er bange for at tage svære emner op! Og jeg er pjattet med variationen i dine indlæg! Er inde og tjekke hver dag i håb om, at du har skrevet et nyt indlæg! Og det er altså kun hos dig, at jeg gør det 🙂

 • Synes din balance på bloggen de sidste 3-4 måneder har været så god! Som single kvinde har jeg brug for mere om dating, fordi du får mig til at føle ikke alene når du skriver om det. Fordi de fleste veninder er i forhold og har glemt tinderlivet’s umenneskelige navigation. Men så læser man et indlæg fra dig og bliver helt glad i maven over, at der er en derude der ved hvordan det er (desværre jo). Men forstår godt det er svært med personlig beretning om dating – men det generelle er også virkelig godt! Mere om katte, fordi det er dig (når du er klar) og ellers lidt i øst og vest. Ingen glansbilleder, bare dig 🙂

 • Jeg synes det er så dejligt befriende at læse om når psyken driller – og når den ikke gør! For der er da ikke noget mere menneskeligt eller relaterbart end når vores hjerner spiller os et puds.
  Det er rart at vide at vi er mange der kan være kede af det nogle gange og at det er helt okay. Det er også rart når vi kan grine sammen! ?

 • Det er sjovt, at mange udelukkende foretrækker det lette og sarkastiske. Det synes jeg også er fint, men jeg får mest ud af dine længere, velreflekterede tekster omkring selvværd, psyke, hjertesorg osv. Ikke kun de tunge men også de opløftende vinkler. Det kunne også være spændende at høre mere om livet som selvstændig/bag om bloggen – både sejrene og bekymringerne. Og, hvis du en dag har mod på det, lidt mere om dine heldredsudfordringer, og den spiseforstyrrelse du på et tidspunkt berørte (det er selvfølgelig forståeligt, hvis du helst vil holde det privat). I den lettere ende synes jeg dine kjoleanmeldelser er sjove, og så kunne det være hyggeligt med et nyt ‘blogspor’, hvor du anmelder ting – mascara, tørbørstning, produkter fra Normal osv. Din video-mascara-anmeldelse for nogle år siden var jo genial 🙂

  • Jeg tænker, det kommer meget an på, hvad man bruger blogs til/hvornår man læser dem. For jeg er selv rigtig glad for både lette og tunge indlæg hos andre bloggere, men der er meget stor forskel på, hvornår jeg læser hvad. Så hvis man bare bruger blogs til let underholdning, så er det klart, at det tunge ikke er så relevant. Men det er der heldigvis også publikum til. 🙂

 • Mindre mode/tøj/beauty, mere “kan vi lige snakke lidt om”, føljetoner à la som den om dengang med Redaktøren, debatindlæg som det, du engang skrev om fx kopivarer. Mega godt!

  Og et Instagram-ønske: hvis du har mulighed for at sætte undertekster på? Ikke fordi jeg aner, hvordan man gør det, men har set flere gøre det, så det kan åbenbart lade sig gøre. Er ikke hørehæmmet, men springer over en del stories, som jeg ellers gerne ville se, fordi jeg ikke lige er et sted, hvor jeg kan have lyd på. Alternativt “overskrift” på hver story, så man kan se, hvad det handler om og komme tilbage senere og se den.

  • Det bliver svært at skrue ned for mode, tøj og beauty, der er meget lidt af det i forvejen. 😀 Undertekster kommer desværre ikke til at ske. Det bliver gjort engang imellem, mest i kommercielle sammenhænge, og der er det, fordi videoerne er er lavet på forhånd og blevet lagt ind i et eksternt program, hvor det er blevet gjort. Det kræver simpelthen for meget arbejde, desværre. Stories er et øjebliksbillede, der forsvinder efter et døgn, og jeg vil helst holde fast i det umiddelbare, der for mig er pointen i dem. 🙂
   Jeg vil rigtig gerne lave flere personlige føljetoner, men det kræver lige at finde noget at skrive om. Jeg tænker! 🙂

 • Jeg ved godt det måske er for tidligt. Men jeg savner Frank og hele kattevinklen.
  Det var det der gjorde jeg i sin tid faldt for din blog.
  Jeg springer lettest hen over modeindlæg., Dog ikke mere end jeg alligevel er nødt til lige at kigge på med på dem en gang imellem også.

  • Jeg savner også Frank! Men ham er det lidt svært at få tilbage. Kattevinklen skal nok komme igen, når jeg finder den helt rigtige nye katteven, det lover jeg!

 • Generelle tanker og historier fra din hverdag! Elsker at følge med – lige fra dybe til mere “hurtige” indlæg! Dine oplevelser i hverdagen og dine tanker om alt fra det mere ligegyldige overfladiske til de dybe tunge emner ?

 • Bare mere af dig- og om dig! Og flere følg-min-rejse på instastory. Måske det kræver noget mere rejsespons?? Elskede at følge dine eventyr i USA! Især første gang på egen hånd. Gemte dine stories til jeg var kommet hjem og var uden forstyrrelser, så jeg kunne suge alt til mig. Følte jeg havde sneget mig med i kufferten og var med på tur.. Du er ægte og i øjenhøjde, og det synes jeg er et sjældent syn på blogs og Instagram – selvom det efterhånden er in at tilstræbe det – er vild med det!! Så bare mere af dig og din ægthed tak

  • Ja, enten mere spons eller lidt bedre indtjening. Men det vil jeg også rigtig gerne dyrke noget mere! 🙂

 • Jeg er af hele mit hjerte totalt uinteresseret i mode & make-up, men du, Miriam, får mig alligevel til at læse alle dine indlæg og klikke på næsten alle links, fordi du er så meget andet og mere end overflade.
  Du har været dér, hvor livet gør allermest ondt og kæmper for at komme op igen. Og igen.
  Der er rigtigt mange af os, der gør – men som ikke tør at lukke op for det på det store lærred (bloggen), du gør – men du TØR! Og det elsker jeg dig for.
  Og jeg savner Frank så meget, han var jo også en lille bitte smule min kat (vores alles kære Frank), så jeg glæder mig usigeligt til, at der kommer en ny kat trippende ind i dit liv – når du er klar.
  Og selvfølgelig elsker jeg alle dine tests af alt muligt, det være sig pasta-halvfabrikata eller neglelak, fordi du skriver GODT.
  Du er et rigtigt menneske med et stort hjerte <3

 • Din blog er så hyggelig! Elsker at læse den, men får ikke læst alt. Jeg læser den faktisk oftest gennem dine insta-stories, så et tip kunne måske være at du linkede hver gang der er nyt opslag? Synes du har gjort det meget for tiden og det er jeg så glad for! Ellers glemmer jeg det nemlig.
  Jeg er enig med mange om ønsker til emner, men jeg kunne også godt tænke mig at høre lidt om hvorfor du har studeret det du gjorde og hvad dine “planer” var dengang du læste og hvad dine “planer” er fremadrettet – er det bloggen resten af livet fx? Og så kunne gode råd om nice ting på budget (normal, IKEA, netto, whatever), make up tips, datingråd osv være så lækkert!
  Og du må gerne gå dybt ind i ting, også psyken! Det er så rart at læse noget der er så ægte, som det du skriver ❤️

 • Du er min faboritbligger, og jeg læser det meste du skriver.
  Mere Mænd/dating, flere små hverdagshistorier og så var jeg vild med de “spørg mig om alt”-storys du lavede igår. Vil også meget gerne læse mere om boligindretning ?
  Det ville også være fedt med flere instastorys.

 • Jeg læser cirka alt, hvad du skriver, så på den måde kan det nok ikke gå helt galt. Særligt elsker jeg, når du skriver om oplevelser mad og rejser, og når du viser hvad du har med hjem i kufferten. Jeg er med på, at den slags kræver, at du er på eventyr ude i verden, men måske kan det også gøres på mindre plan? Jeg vil gerne vide mere om, hvor du spiser og shopper og drikker kaffe sådan i hverdagen 🙂

 • Jeg springer alt over der handler om katte – jeg finder ikke andre folks kæledyr interessante. Men skriv endelig om det – både om frank eller en ny kat. Jeg læser det bare ikke 😀

  Ellers – dating, hverdag og det dér med at livet kan gøre ondt. Personligt kan jeg rigtig godt lide de lidt tungere og dybere blogindlæg og var meget fanget af historien om redaktøren fx.. Men på det sidste har du i den slags lidt tungere indlæg skrevet på en meget… poetisk?? måde, som jeg slet ikke finder interessant. Når jeg læser blogs skal det helst være let fordøjeligt. Så selvom emnet er tungt, foretrækker jeg at det er skrevet uden for mange ordspil og følelsespladder.
  Ved ikke om det giver mening – men ligemeget hvad synes jeg jo egentlig bare at du skal skrive om det DU har lyst til og på den måde du har lyst til at skrive på. For det er jo din blog 🙂

  • Jeg kan ikke rigtigt nikke gekendende til, at der skulle være en forandring i mit sprog. Jeg har altid svoret til ordspil og følelsespladder. 😀

 • Synes du har en god blanding. Lidt af hvert og ikke for meget af noget. Synes det ved andre kan blive for ensformigt, når hvert andet indlæg er spons og den anden halvdel er børn/hjem/mad/hvad bloggens ene tema nu er..
  Synes du er anderledes og læser trofast hvert indlæg, du kommer med.
  Det sagt, så må der altså gerne være lidt mere spons, så du kan fortsætte! Er også spændende, hvilken slags spons, du hiver hjem 😉

 • Jeg synes dine indlæg om psyken er så velformulerede og rammende og noget vi alle bør vide og tale meget mere om. Jeg elsker dine indlæg om mænd og dating og faktisk bare dine indlæg om sjove ting i hverdagen. Din blog er simpelthen så god fordi du er så naturlig og fordi der er så fin en balance mellem tankevækkende og sjove indlæg. Jeg håber du bliver millionær på din blog alene af den grund!

 • Hej Miriam! Dine hverdags-indlæg er så skønne, dem holder jeg meget af. Jeg nyder også at læse om små glimt fra din barndom/ungdom. Jeg kunne godt tænke mig hvis du engang imellem ville hive en bog op, som du holder meget af og dele med os hvorfor det lige skal være den. Når du skriver om psyken gør du det så respektfuldt og ærligt, dem er der stort brug for. Din blog er fantastisk, og jeg nyder den. Tak fordi du skriver og deler dig med os!

 • Elsker dine rejseindlæg og generelt indlæg der viser os hvem DU er. Lister er også rigtig højt på min liste (ehhh… no pun intended). Kan også rigtig godt lide dine madlavningsindlæg.

  Mode-indlæggene (dem der er rene lister) springer jeg generelt over (især hvis det udelukkende er sko. Sorry Miriam – jeg ved du elsker sko, men det er altså en ting jeg kun shopper af nød), med mindre jeg specifikt er på jagt efter noget nyt tøj. Det er dog kun når det er rene affiliate indlæg – når du bare skriver løst og fast om hvad du selv har købt, synes jeg kun det er hyggeligt 😀

 • Du gør det SÅ godt Miriam!

  Men måske – selvom det er meta på meta på meta – er indlæg om rejsen fra en lille sarkastisk blog til en der næsten er mainstream!

  Du har stadig din ægthed men jo ikke helt din kant – på godt og ondt. Ofte var jeg vild med den – og andre gange som fx fitnessindlægget, hvor du publicerede billeder fra FW var jeg hamrende uenig i etikken af – som jeg elskede at vi kunne have oprigtige diskussioner om i kommentarerne? Du skriver længere oppe at du fx ikke rigtigt kan skrive om dating længere fordi bloggen er blevet for stor til at anonymisere mennesker. Jeg synes det kunne være fedt med et eller flere indlæg om bloggens rejse. Rejse i læsere etc og hvad det betyder for dig som blogger og hvilke ændringer du bliver nødt til at lave. Måske med links tilbage til udvalgte af den slags indlæg du ikke længere ville skrive.

  Så kan vi ‘gamle’ sidde og være nostalgiske og ønske os tilbage til ‘de gode gamle dage’ samtidig med vi glæder os over din succes. Og nyere læsere får måske en forståelse af, hvor du kommer fra og hvilken rejse bloggen har været igennem ?

 • Jeg elsker alt ved bloggen og som så mange andre læser jeg nærmest alt Hvad du skriver. Jeg er særligt vild med dine hverdagshistorier (Den med den hus forbi manden gik fx rent ind her) men indlæg med kommentarspor til forskellige programmer synes jeg virkelig også godt om. Jeg savnede det ved godt ved første blik. Måske kunne det gøres med andre programmer? Bagedysten, julekalender, live shows. Og ja, så vil jeg virkelig gerne følge med i jagten på din kommende livsfølger aka kat. #frankersavnet

 • Mere om dating og livets generelle betragtninger.
  Og meget mere tøj! Du laver næsten aldrig indlæg om tøj længere, og dem savner jeg! Du har en super god stil.

 • Uanset emne og om det er let eller tungt, så er det altid en fornøjelse at læse dine tekster. En kæmpe styrke ved din blog synes jeg er de faste indlæg, især fordi de netop er faste og man altid ved hvornår der senest er et nyt indlæg at tjekke. Så ingen specielle ønsker herfra, for du gør det så godt allerede

 • Jeg ved godt, at det ikke er din spidskompetence. Men generelt går jeg op i bæredygtighed, og kunne godt tænke mig at høre andres overvejelser om det emne. Men jeg ved godt, at det også kan være lidt “farligt”, jeg synes bare næsten altid man bliver klogere – også selvom man ikke er enig.

 • Stort set alle har nævnt det jeg tænkte på. Så jeg undlader nævne noget som helst af det allerede sagte eller jo. Måske lidt bolig snak? Lidt life hacks? Ellers har jeg kun een ting at sige:

  Meeeeeeooowww!

 • Du har, for mig, en god blanding og balance på din blok. Du er den eneste blogger hvor jeg læser alle indlæg, også dem der egentligt ikke interessere mig synderligt meget. Du skriver på en måde så jeg pludselig har slugt det hele råt. Din video tutorial om mascara for 100 år siden var AMAZING! Jeg er også vild med dine tips og tricks ifht. outfits, på trods af jeg er en str. small er du den eneste blogger der kan give råd og vejledning ifht. hvad jeg kan bruge af tøj, da mine bryster er et helvede. Jeg følger uanset hvad du skriver om. Bare meget mere Miriam. Yay!

 • Ja. Det du kan lide at skrive er det sjoveste. Det er altid rart at læse noget, der er skrevet af en, der elsker det.

 • Din serie om redaktøren har haft stor betydning for mig, jeg har læst den mange gange i en periode hvor jeg havde et hardcore behov for at kunne relatere. Den historie var grunden til at jeg ikke følte mig 100 % alene og forkert, er sikker på du ved hvor meget dét betyder. Så tak fordi du valgte at dele, og hermed et ønske om måske at dele endnu mere fra den periode og hvordan det påvirker dig idag. Der er mange arter af smerte forbundet med den slags, hvordan har du håndteret hver enkelt?
  Men seriøst, just do you, du er min all time favorite blogger og jeg sluger hvert eneste indlæg, selv dem jeg hopper over på andre blogs.

 • Jeg læser alle dine indlæg undtagen dem om tøj. Men åbner dem alligevel (også nogle af linksene i dem), da jeg håber du kan bruge det i en statistik eller sådan noget overfor firmaerne. Køber næsten kun vintagetøj og egentlig aldrig på nettet, så kan desværre ikke støtte dig den vej – prøver dog at huske dine “støt-bloggen”-links, når jeg fx køber gaver.
  Fordi din blog er virkelig god!!! Helt ærligt er det urimeligt, at du ikke tjener mere.
  Nå, men bliv endelig ved med Bridget, små sjove historier fra hverdagen og historier om det, der er svært. Hemmeligheder og WTF er også sjovt, men det er ikke det, som gør mig til fast læser.

 • USA ☺️ En serie med dig i USA ? Det var vældig hyggeligt at følge med i din tur med dine tanker og oplevelser og gav absolut blod på tanden til en alene-rejse (ja, tog såmænd selv til London efterfølgende selvom jeg har lidt rejseskræk ?)
  Tak for en virkelig fin og god blog ?

 • Jeg elsker bare dine finurlige hverdagshistorier, og hvordan du får grebet essensen af de mindste ting og indtryk. Jeg mindes en historie om en dreng, som viser dig en pære 🙂

  Og når du deler dine inderste tanker og følelser, gør mig altid meget ydmyg og tænksom.

 • Jeg springer for det meste over tøj-indlæg, men det er fordi jeg ikke har nogen penge :p

  Ellers kan jeg li’ det hele hos dig! Du er en af de bloggere jeg har fulgt længst og jeg elsker det!

Der er lukket for kommentarer.