Næste WTF-emne

De siger, at forelskelse er sindssyge, og det er ikke, fordi jeg vil modsige den påstand, jeg vil bare lige indskyde, at tingene også har en tendens til at være lidt ude af kontrol, når vi befinder os i den anden ende af forelskelsesprocessen. Det være sig altså når et forhold eller en flirt slutter. Så i dag tager i hul på et emne, som jeg ser enormt meget frem til: Ekskæresteopførsel. Det står jer frit for, om I vil dele egen pinlighed eller oplevelser med en tidligere partner, men jeg eftersøger historier, der er akavede, pinlige, romantiske eller bare virkelig sjove. 😀 Måske skrev han en sang til dig, hvor hjerte rimede på smerte? Måske så du ham snave en anden i byen og drak dig så langt ned, at du måtte til udpumpning? Måske havde du stadig hans Facebook-login og snagede i alle hans ting det næste år? Indsend løs i formularen ovenfor – men husk at gøre det kort! 😀

Kommentarer (2)

  • Min brors stod for deling af køkkenindhold, mens vi andre pakkede ned i stuen. Hun delte alle deres fælles krydderier, men da hun også begyndte at dele en vandmelon, en bakke jordbær og en Kiwi frugt var vi alle sikre på hun var helt loco

  • En bekendts ekskæreste smed alle hendes (mange og højtelskede) sko i kummefryseren og fyldte den op med vand.

Der er lukket for kommentarer.