Jeg er jo Bridget Jones #349

1. Jeg har købt et par nye bukser, som jeg vil skyde på, 95% af jer vil hade som pesten, mens de resterende 5% vil joine mig i at blive meget slut-90’er-nostalgiske. No regrets.

2. Jeg sov nærmest ikke natten til torsdag, fordi mine overboer af Gud ved hvilken årsag tænkte, at de skulle omrokere alle deres møbler kl. 3 om natten. Why? Whyyy??

3. Var derfor meget begejstret ved tanken om at kunne få indhentet noget søvn natten til fredag kun for at blive vækket klokken simpelthen så tidligt om morgenen af min telefon, der ringede.

4. Lyttede efterfølgende til min telefonsvarer med den meget korte og præcise besked: “Det er Kjeld. Ring til mig.” Jeg kender kun én Kjeld. Han var viceforstander på min efterskole. Jeg tror ikke, det var ham.

5. Der er begyndt at dukke faretruende mange næseoperationer op på min Instagrams explore-side. Er der nogen, der prøver at fortælle mig noget?

6. Scroll-ned-knappen på mit tastatur har besluttet sig for at holde op med at virke. Kun den. Fedt.

7. Jeg har spist seriøst meget hokkaido de sidste uger, og jeg ved godt, det bare er noget, jeg bilder mig ind, men jeg synes virkelig, jeg er blevet meget orange i huden. Du er, hvad du spiser?

8. Det var egentlig planen, at jeg skulle tilbringe Halloween i USA igen i år, men turen er blevet skubbet til 2019, og nu er jeg let panikken over ikke at have hamstret nok amerikanerting sidste gang, jeg var af sted. Har fx helt sikkert for lidt narko taget i betragtning at vi er på vej ind i vintersnuesæson.

9. Murphy’s law dikterer, at kommer man spadserende i stilletter og ser en lækker mand og forsøger at gå lidt ekstra sexet for at imponere ham, så vil man uundgåeligt vrikke om på højre fod og være millimeter fra at ryge på røven.

10. Nej, han stoppede mig ikke og bad om mit telefonnummer.

Kommentarer (12)

  • Betacaroten i store mængder gøre huden orange. Har oplevet det med gulerødder, og jeg forestiller mig, det også er det, der farver græskar orange. Så det kan altså sagtens være ægte nok ??

  • Ved du, hvor de også har ret god narko? LONDON! Og London ligger tilmeld så tilpas tæt på, at man sagtens kan retfærdiggøre en kort lille smuttur – især her op til jul. Magisk! Jeg stemmer for!

    • Ja. Night nurse kan i en snæver vending træde i stedet for NyQuil og Lemsip skulle også være rigtig gode til stoppet næse. Hilsen min lillebror, som har boet i London i 6 år.

  • Tænker du så må have nogle fabelagtige opskrifter med hokkaido? ?
    Jeg lavede hokkaidosuppe for første gang i sidste uge, og uden at vide hvordan babymad egentlig smager, er jeg overbevist om, at det var nøjagtig hvad suppen smagte af ? Opskriften fik ellers rigtig gode anmeldelser på den blog hvor jeg fandt den ?‍♀️

    • Jeg laver mest mos og fritter. Men hokkaido er en meget sød grøntsag, så det skal man selvfølgelig lige være forberedt på, når man bruger den. 🙂

  • Karoline fra Hvidkaffe har også vist et billede af sine orange dage, da hun levede af hokkaido – så det er ikke nødvendigvis indbildning ?

Der er lukket for kommentarer.