Folk, jeg elsker

Folk, der siger “hva’ba’?”

Folk, der holder døren for en, når man har hænder fulde (eller i det hele taget).

Folk, der smalltalker i køen i Netto.

Folk med hanekam.

Folk, der giver fremmede komplimenter.

Folk med søde hunde, der lader mig hilse på deres søde hunde.

Folk, der kommer med kage.

Folk, der ikke taler politik, når de er fulde.

Folk, der deler taxaer med en, når man alligevel skal samme sted hen, også selvom man ikke kender hinanden.

Folk med kæmpestore huse, der tilbyder at lægge hus til, når der er fest.

Folk, der spiller guitar ved et lejrbål.

Folk, der laver freudian slips.

Folk, der går all in til kostumefester.

Folk, der fanger mine referencejokes.

Kommentarer (10)

  • Jeg elsker den dame som lod mig skyde genvej gennem hendes have, da jeg for vild i Randers (?!) og var endt for enden af en lang, stejl vej som have trapper – og jeg havde en barnevogn med 🙂

  • Jeg hader folk med guitar ved lejrbål… hovedsageligt fordi det typisk at dem der ikke er særlig god til at spille guitar, der tager den med. Men også fordi at så er vi andre tvunget til at synge røvsyge sange lige så længe guitar-typen vil være i centrum… hurra for forskellighed! ?

  • Åh, uventede komplimenter fra en fremmed er skønne! Burde selv give nogen flere, er bare tit for genert…

  • Og folk der vælger at dele deres paraply ved busstoppestedet, når man står i regnen og fryser. Det skete for mig i går, og jeg blev nærmest helt rørt. <3

  • Jeg er ikke pjattet med guitartyperne. Jeg har kun oplevet niveauet omkring Wonderwall eller Er det dig der har taget min gedebuk, og det bliver bare aldrig helt godt. Og så er der også grænser for hvor mange gange jeg gider starte forfra på en sang, bare fordi Guitar-Gert bliver ved med at spille forkert. Sådan er sur type er jeg 🙂

    Til gengæld er jeg ret vild med resten på listen, specielt folk med søde hunde.

Der er lukket for kommentarer.