Jeg er jo Bridget Jones #330

img_3687

1. Bamserne er reddet!

2. Frank tror, de er til ham…

3. I fredags var jeg snaldret kl. 17. Jeg har ikke været eftermiddagssnaldret, siden jeg gik på uni. Det skal man eddermame gøre noget mere!

4. Jeg var snaldret, fordi jeg var til et event, hvor vi skulle drikke vin. Vi fik også vin med hjem. Jeg tabte selvklart posen ud af cykelkurven og måtte tage afsked med førnævnte vin uden, den nogensinde fik set indersiden af min lejlighed.

5. Nogen viste mig den her video med 1000 italienere, der spiller “Learn to Fly”. Jeg begyndte at tude. Jeg er ikke engang særlig glad for Foo Fighters?

6. Jeg har opdaget, at Fakta sælger sådan nogle mini-pindis (udtales penis for egen regning) med jordbær- og vanille-smag, ligesom dem man købte hos Hjem-is-bilen, da man var barn. Og de er endda økologiske, så jeg får svært ved ikke at retfærdiggøre et overforbrug, når sommeren rigtigt sætter ind.

7. For nogle dage siden gik jeg forbi en teenagepige, der havde afsindigt meget parfume på. Det i sig selv er måske ikke så overraskende, det overraskende bestod i, at hun stensikkert var iført 90’ernes ubetinget største hit. Jeg var nødt til at gå hjem og tjekke, om de virkelig sælger den endnu. Og det gør de! (reklamelink) Burde man investere i en flaske for nostalgiens skyld?

8. Der er ni dage, til jeg tager til USA, og min mor er (igen) fulstændig overbevist om, at jeg forelsker mig hovedkulds i en amerikaner og aldrig kommer hjem igen.

9. …Det kunne jeg godt finde på.

10. Mine forældre meddelte mig i øvrigt for et par timer siden, at de kigger forbi i morgen, så jeg kommer til at tilbringe det næste døgn med intens oprydning. Nej, det kan ikke gøres på kortere tid. Ikke med det niveau rodehoved jeg er.

Kommentarer (44)

 • Jeg VIDSTE, at det var Cool Water, før jeg trykkede på linket. Gud, hvor tog jeg bad i den engang.. samt den der kokos-agtige Naomi Campbell. Og ja, Learn to Fly videoen er amazeballs, du er ikke den eneste der tuder😍

 • Kun én parfume kan leve op til den beskrivelse – og ganske rigtigt, den legendariske Cool Water. Stakkels den folkeskolelærer der havde min klasse i første time, alle piger tog bad i den hver morgen 😂

 • Med din kærlighed til Normal er jeg lidt overrasket over, at du ikke ved, at den føres der 😉

 • Det med at forelske sig i en amerikaner… Det er faktisk nu om dage mere værdifuldt for dem at få EU “greencard” end at få US greencard. Så pas på, at de ikke hapser dig fordi du er skandinavisk 😉 jeg bor i USA og man kan som dansker simpelthen ikke forestille sig hvor hårdt et gennemsnitligt amerikansk liv er versus et dansk, og hvor ligeglad regeringen er med borgerne. Et liv herovre er fint, men man er konstant angst for fx at miste job og derved sygeforsikring, blive skudt, blive alvorligt syg og se at ens forsikring pludselig nægter at betale. Al data viser, at the Americans dream er langt nemmere at opnå i EU, det er MEGET nemmere at nå til tops og få et godt liv der. Lige i flæng er her ingen SU, børnepenge, sygepenge, betalt sygemelding (man kan ikke melde sig syg mere end 8 dage om året, så fyres man), ingen gratis uddannelse, ingen barsel, næsten intet ferie (som amerikanerne heller ikke tager, da det ses som svagt), ingen gratis sygevæsen (selv med forsikring koster alt ret meget og forsikringen forsøger hele tiden at smyge sig udenfor ting – og koster $500 om mdr bare i premium), virkelig shitty offentlig transport, ingen forbrugerrettigheder (fx kan fly smide dig af uden forklaring eller kompensation, de har ingen love på det område), ingen statsstøttede institutioner (her koster vuggestue 15.000- 20.000 DKK om måneden per barn), ingen boligsikring – ja, intet sikkerhedsnet, der griber en, hvis noget går galt. That said – så er her ret flot og sjovt at rejse rundt og bo i en årrække, som vi gør! Men tiden hvor livet i USA var bedre end i DK, på nogen som helst parameter, den er endegyldig slut. Lykken er, at have adgang til både EU og USA! Jeg tror virkelig at de fleste danskere ville få et chok over, at pisse hamrende godt de har det i forhold til fx USA.

  • Jeg er så enig med dig – jeg fatter ikke hypen! Og slet ikke hvordan de politiske vinde i DK kan blæse i retning af få amerikaniseret, dvs liberaliseret, vores tilstande. Det er DYBT godnat! Men folk vil gøre meget for billige biler.

  • Jeg er ret glad for din kommentar! Jeg har altid haft sådan en off-følelse omkring USA (behøver vel slet ikke nævne Trump). Dejligt lige at få nogle ord på, at der er hold i min fornemmelse, selvom det med sikkerhed er et spændende land, og jeg da godt gad opleve New York!

  • Du har selvfølgelig helt ret, selvom jeg tror, det meste af det, du påpeger, er almen viden. Men punkterne er nu også mere simple end som så. Jeg kan bare rigtig godt lide amerikanske mænd. 😀

 • Haha, jeg vidste , at det var Cool Water, det var den føste jeg tænkte på. Når jeg lukker øjnene kan jeg stadig huske duften.

 • Jeg tænkte også straks cool water. Elskede den duft. Kan stadig huske den tydeligt. Kan være man skulle prøve den igen?!

 • Åh, Cool Water. Ren nostalgi.
  Og nu er jeg nød til at få hjælp til at huske hvad drenge ækvivalenten hed. I min klasse var drengene i al fald tilsvarende begejstrede for én bestemt parfume, som jeg SIMPELTHEN ikke kan huske, hvad hed. Men dufte den for min indre næse (hvis det er en ting), dét kan jeg…

 • Ej, jeg var helt sikker på, at det var RALPH by Ralph Lauren. Men Cool Water er klart på samme hylde i mine næsebor😊

 • Isene kan også købes i Rema (tilbud i denne uge), Netto (inkl. Polarstang i samme størrelse) og enkeltstyks vanilje i Aldi – alle øko ☺

 • Jeg brugte Davidoff Cool Water i 90’erne. Min kæreste brugte Davidoff Good Life (men ved ikke, om det var den alle fyrene brugte?)

  Jeg havde ægte Buffalo-støvler, og han havde efterligningerne.

  🙂

 • Bonusinfo ift #5:

  Sendte linket til min kollega, som er Foo Fighters fan, og hun fortalte i dag, at bandet faktisk blev så imponeret over tiltaget, at de kom og gav koncert i den lille italienske flække! 😃

 • Haha jeg var ikkeét sekund i tvivl om at det var Cool Water. Min aller første parfume. åh suk!

 • Jeg tudede også dengang jeg så videoen, men jeg er altså også virkelig meget Foo Fighters-fan 😂 det virkede iøvrigt, de kom og spillede og (her husker jeg måske forkert) de indspillede vist også noget af en musikvideo der.

 • Cool water dufter DAJLIGT! Jeg er så gammel at Rive Gauche og LouLou var PARFUMERNE(!), da jeg var ung og sprød (nu tung og skør!)
  Tak for en virkelig underholdende blok/g.

Der er lukket for kommentarer.