Tøjlede, knuder og lyserød nostalgi

Er tøjlede en ting? I ved, ligesom politikerlede, hvis man nu byttede brudte løfter ud med bomuldsblandinger? I så fald har jeg lidt rigtig meget af det på det seneste. Det er det gode vejr, der bærer skylden. Man skal pludselig til at skifte sine trygge sweatere ud med lettere lag, og der er sket det uheldige, at alt mit forårsvenlige tøj henover vinteren har ændret sig fra at være den pæne garderobe, jeg investerede i, til nu mest at forårsage en “what was I thinking?”-reaktion. Og ja, det er selvfølgelig et first world problem at have et tøjskab fyldt til bristepunktet, men ikke noget, man har lyst til at tage på, men ikke desto mindre føler man sig nu engang bedre tilpas, når man synes, man er pæn at se på. Det er ikke, fordi jeg er ubekendt med konceptet “tøjkrise”, men de plejer kun at kigge forbi ved særlige anledninger, ikke sådan på permanent basis. Og det er jeg rigtig træt af.

Med andre ord er der fyldt nogle poser med tøj til genbrug, og jeg har kastet mig ud i at jagte nye ting til klædeskabet. Og det går faktisk relativt godt. Jeg har ellers en tendens til at falde i nogle fælder, fordi jeg har den krop, jeg har. Så bliver jeg så begejstret over at finde et stykke tøj, hvor der er plads til mine bryster, eller min talje bliver understreget, at jeg rent faktisk glemmer at se på, om jeg reelt synes, tøjet er pænt. Og så kommer jeg hjem med tøj, der er pænt på mig, men ikke pænt i sig selv, og dermed i virkeligheden heller ikke pænt på mig. You feel me?

Måske er det, fordi jeg ikke rigtigt har købt tøj i månedsvis, men jeg synes faktisk, det går udmærket den her gang. Jeg har mere tålmodighed og er stædigere med at finde tøj, jeg rent faktisk er vild med hele vejen rundt. Materialistiske klap på egen skulder. Det smitter muligvis også lidt af på jer, i hvert fald har jeg haft farligt travlt med at sende links af sted på især to af mine nye køb, og derfor tænkte jeg lige, jeg ville runde af med at smide dem på bloggen. Det er lidt mere praktisk end at sende dem ud individuelt. 😀

Den første er t-shirten i brændt orange med knudedetalje. Længden er superklædelig – især hvis man har noget mave og/eller barm – hvilket ofte kan give illusionen af en meget kort overkrop. Derudover kan den bindes hvor stramt eller løst, man ønsker, og den understreger taljen på den fineste måde. Den er fra Zara og koster sågar kun 179 kroner. (Ikke affiliatelink – det kører Zara ikke med. Kællinger).

Den anden er min lyserøde denimjakke, som jeg har boet i, lige siden jeg fik den. Den er den perfekte, nostalgiske nuance og oversize i designet. Ren 90’er. Kæft, den gør mig glad! Den er fra Vero Moda og koster 459.95 kroner. (Reklame/affiliatelink)

Kommentarer (24)

Der er lukket for kommentarer.