Jeg er jo Bridget Jones #327

collage

1. Mine forældre er nu flyttet, men det betyder ikke, at oprydningen er slut, og således fik jeg forleden melding om, at mine gemte barndomsbamser var på vej videre ud i verden. Jeg havde egentlig tænkt mig at lade det passere uden stor ståhej, men så kunne jeg alligevel ikke helt bære at skulle af med dem allesammen. Brunbamse og Laila kunne mit barndomshjerte simpelthen ikke svigte.

2. I øvrigt ret skuffet over, at min mor ikke ved, at den lyserøde bamse selvfølgelig ikke er Leila, men Esmeralda. Duh.

3. Med forårets komme kommer også Franks sommerpels, hvilket betyder, at han i disse dage fælder helt afsindigt, og vi har godt gang i Furminatoren. Det betyder også, at mine arme pt ligner noget, der jævnligt er oppe at toppes med et tjørnekrat.

4. Og apropos det indlæg, jeg lige linkede til, så kan jeg ikke længere opstøve Kim’s popcorn med italiensk accent nogen steder, og det er bare ikke okay! Jeg mangler dem i mit liv!

5. Og apropos popcorn, så afholdt jeg jo mini-event i mandags, hvor vi var i biffen til en singalong-forestilling af The Greatest Showman. Vi havde 25 billetter, og alligevel endte jeg med at sidde ved siden af en mand, der var blevet slæbt med af sin kæreste og aldrig i sit liv vil finde ud af, at der er noget, der hedder Miriams Blok. Og jeg føler lidt, jeg skylder ham en undskyldning, for han var helt sikkert ikke forberedt på at sidde ved siden af mig, mine lunger, og de lyde, der kom fra dem.

6. Hvordan er det altid de samme køkkenredskaber, der på mystisk vis forsvinder? Jeg har lige været nødt til at skrælle et halvt kilo gulerødder med en køkkenkniv, men jeg har på en eller anden måde skuffen fuld af grydeskeer, adskillige af hvilke jeg ikke aner, hvordan jeg er kommet i besiddelse af.

7. Typen, der smugler ting ned til storskrald, fordi man kun må sætte ting der i bestemte uger. Men jeg kan ved grød ikke huske, om det er de lige eller de ulige…

8. Veninde (over sms): “Og så har han faktisk skilt sig af med sin PS1.”
Mig: “Hvorfor ejede din kæreste en Proenza Schouler-taske?”
Veninde: “…”
Veninde: “Vi snakker Playstation, Miriam.”

9. Dette er også ugen, hvor jeg har haft den mest hidsige diskussion i månedsvis. Den handlede om, hvorvidt (nyligt single) Channing Tatum er lækker. (Jeg sagde nej. Han er for beefcake til min smag).

10. Der er gået relativt få måneder, siden jeg sidst gik i alt det tøj i mit skab, der ikke er lavet af 100% uld. Hvordan kan det pludselig alt sammen være grimt? Hvordan?!

Kommentarer (27)

Der er lukket for kommentarer.