36 overgangsjakker

Reklame – indlægget er fyldt med affiliatelinks.

Foråret kom fra den ene dag til den anden, og det er, som om jeg hvert eneste år opdager, at jeg er fuldstændig uforberedt. Ikke på solen eller de varmere temperaturer, men jeg mangler på en eller anden måde altid en overgangsjakke. Forleden gik jeg en tur ned til Langelinie, som er en af mine foretrukne destinationer i sommerhalvåret, men jeg havde lavet den fatale fejl at iføre mig min vinterfrakke, og det var altså en temmelig svedig oplevelse i 12 graders varme.

Der er et par af jer, der har givet udtryk for at være i samme situation, så hvis jeg alligevel skulle på jagt efter en forårsjakke til mig selv, tænkte jeg, at jeg lige så godt kunne samle et lille udvalg med inspiration til jer. Husk, at der ofte er flere farvevarianter inde på shoppen, hvis man er hooked på et design, men ikke farven. Som sædvanlig med denne type indlæg, er alle links affiliatelinks, og klikker man sig ind på en shop og køber noget (hvadsomhelst, det behøver ikke være noget, der er direkte linket til), så får jeg en lille del af salget i kommission. På butikkens regning, selvfølgelig, ikke jeres. 😉 Det er den slags, der er med til at holde bloggen kørende, så som altid et oprigtigt tak og en krammer til dem, der gør sig brug af mine links, når de alligevel shopper. Man kan også altid finde en oversigt over mine samarbejdspartnere med dertilhørende links under fanen “Støt bloggen”.

jakker-boozt

Nummer 1, nummer 2, nummer 3, nummer 4, nummer 5, nummer 6, nummer 7, nummer 8, nummer 9, nummer 10, nummer 11, nummer 12.

Vi startet hos Boozt, der som altid har det fineste udvalg i verden. I denne weekend kører de i øvrigt også med ‘Spring Deals’, så der er op til 30% off en lang række varer, som det måske kunne svare sig at kigge nærmere på. Min personlige favorit i den her collage er i øvrigt nummer seks, som jeg ville gnave min ene arm af for at få fingrene i. Om jeg vil betale prisen for den, er imidlertid stadig oppe til diskussion. 😀

jakker-bestseller

Nummer 13, nummer 14, nummer 15, nummer 16, nummer 17, nummer 18, nummer 19, nummer 20, nummer 21, nummer 22, nummer 23, nummer 24.

Andet stop bliver Bestseller, hvor pris og kvalitet altid hænger sammen på en virkelig fornuftig måde. Her er jeg faldet pladask for nummer 21, og I må ikke spørge mig hvorfor, for det er slet ikke min sædvanlige stil. Det er nok nostalgien i mig, der ikke kan stå for en oversize (og lyserød!) denimjakke.

jakker-ellos

Nummer 25, nummer 26, nummer 27, nummer 28, nummer 29, nummer 30, nummer 31, nummer 32, nummer 33, nummer 34, nummer 35, nummer 36.

Vi runder af hos Ellos, der lige som Boozt lige nu kører med op til 30% på jakker (og overdele og sko, i øvrigt), så der kan man også med fordel kigge forbi. Her sukker jeg allermest efter skønheden fra DAY, der er nummer 27 og sat 40% ned.

Happy shopping! 😀

Kommentarer (4)

 • Miriam!
  For fox sake!
  Hvorfor har du ikke reklameret (noget mere) med, at disneystore er en del af dine affiliates????
  Der kommer SÅ mange sponsor-kroner din vej i fremtiden 👍😊
  BTW, hvis man nu ville fedte for sin yndlingsblogger og sende en fødselsdagsgave, -har du så en postboks eller noget man kan sende til?
  ❤️

  • Åj, det lyder godt! Selvom det nu er muligt, at de ryger med flytningen. 🙁 Jeg har ikke en postboks, men jeg er ikke så hys med at give min adresse ud, så hvis du smider mig en mail, skal du fluks få den! Gaver kan man aldrig få for mange af! 😀

Der er lukket for kommentarer.