Jeg er jo Bridget Jones #326

collage

1. I forgårs kradsede jeg mig selv i søvne, lige som jeg ved ved at falde i søvn. Det blødte, og jeg har nu en meget tydelig rift ved siden af venstre øje. Hvordan kan det lade sig gøre?

2. Har i denne uge præsteret at spise havregrød til aftensmad en aften, fordi jeg virkelig ikke orkede at skulle gå udenfor eller bruge en formue på takeout.

3. Normalt ville jeg bare være gået efter en Knorr, men efter det her indlæg, genopdagede jeg ligesom min begejstring for konceptet, så jeg havde lige så lige ryddet køkkenskabet for hele mit lager.

4. Til dem, der har spurgt, hvad jeg ønsker mig i fødselsdagsgave (dvs ingen): Det her sæt og intet andet! *emoji med hjerteøjne* (reklamelink) Jeg ved godt, det er lidt teenage, men jeg er ligeglad!

5. Hvis nogen spottede mig på Østerfælled Torv forleden gå rundt og inspicere duer, så var det, fordi jeg så en due, der manglede en tå og haltede, og det var synd for den, men da jeg ville se nærmere på den, fløj den sin vej. Jeg besluttede mig for at ringe 1812 for at høre, hvad jeg skulle stille op, men først var jeg ligesom nødt til at genfinde duen, og derfor gik jeg altså rundt på halvhug i 10 minutter på jagt efter en såret due.

6. Jeg fandt den heldigvis igen, og jeg vil gerne sende den usædvanligt søde dame inde hos 1812 en kærlig tanke for at være sød og hjælpsom og slet ikke skyggen af ligeglad med, at jeg ringede omkring en due. De fleste mennesker hader lidt duer. (Vi konkluderede i øvrigt, at duen var okay, i og med at den var godt tyk og stadig kunne flyve – hvilket jeg jo erfarede, da den flygtede fra mig og mine stalkertendenser).

7. I går var jeg på date med Cana, og en halv time før vi skulle mødes, kommenterede jeg på hendes instalive, at hun fik tæsk, hvis hun kom for sent. Et kvarter efter fandt jeg min cykelnøgle- og lygte frem for at tage af sted, rettede lige hurtigt et par småting i spejlet og åbnede hoveddøren, men pludselig havde jeg kun lygten i hånden. Nøglen var væk. PIST væk.

8. Jeg endevendte seriøst de tre kvadratmeter bolig, jeg havde befundet mig på, fra jeg tog nøglen i hånden, til den forsvandt, men den var som sunket i jorden. Klokken var blevet mødetidspunkt, og stresssveden begyndte at pible frem. Og så fandt jeg den til sidst. Endelig. Hvor den var? I min BH. (?!)

9. Vores date var i øvrig et kæmpehit, indtil tre midaldrende mænd sidst på aftenen erklærede, at vi skulle være deres underholdning. De var alle former for nederen, og den ene brændte hul i mine strømpebukser (og mit knæ!) med sin cigaret. Why u do dis?

10. Jeg vil gerne takke mig selv for at have skrevet det her indlæg, fordi “researchen” dertil nu betyder, at jeg bliver spammet med reklamer for bittesmå solbriller. Jeg vil ikke have bittesmå solbriller!

11. Engang imellem får jeg sære beskeder fra sære mænd i min instaindbakke. I dag kom der en fra en mand, der søgte damer at tage billeder af, og det i sig selv ville bare have været almindeligt mærkeligt, hvis han ikke havde stillet lige netop det spørgsmål på lige netop den story, hvor jeg sidder i al min tømmermands-glory og er meget, meget lidt fotomodel! 😀

Kommentarer (15)

 • Det alt for nemt at kradse sig selv i søvn. … trist det lige skulle være i ansigtet.

  Godt du prøvede at hjælpe duen, og at den er ok. Ikke mange kender til 1812, og ja de smadre søde til at hjælpe, også med at først vurdere om de bør komme.

  Hvordan glemte du nøglen i din bh? er selv god til at miste mobil eller nøgle på 1 m fra køkken til bryggers dør. … men dog ikke i bh.

  Og 9, brænde dig… sikke en idiot…. hvordan går det med brandsår?

 • Hej Miriam! Jeg mangler et godt dansested til en festlig aften med mine bedste damer 🙂 Hvor var I- I er ret gode til at finde gode dansesteder i KBH ikke? Kh Line

  • Bremen! (Eller Natbar hedder det vel). Skynd dig afsted. Dansefesten er altid sikret der🙌🏻

  • Hej Line – Vi var på Dandy, og det er simpelthen den bedste DJ, jeg har oplevet meget, meget længe. MEN! Dansegulvet er ikke ligefrem enormt, så det skal man lige have in mente. Eller gå med Bremen. Der har jeg ikke selv været, men har hørt en masse godt. 🙂

 • Åhhhh det er jo det, der er med duer! De mangler ofte en tå eller har et andet “handicap”, som virkelig gør det svært for mig at spise, hvis jeg samtidig skal se på deres live freakshow 🙈 Hatten af for at du faktisk bekymrer dig om dem!!!

Der er lukket for kommentarer.