Miriam tester: Knorr Spaghetteria

p3211532

Jeg faldt første gang over de her små mirakler på vej hjem fra Jylland. Det var efter fem timer på farten, og jeg havde en kæmpekuffert i den ene hånd og en eddikesur Frank i den anden og ville bare gerne lukke døren til min lejlighed og ikke komme ud igen de næste 48 timer. Men jeg var også virkelig sulten, så jeg lavede en lynhurtig cost-benefit-analyse og besluttede mig for at afvige en anelse fra den sidste etape, der gik fra S-toget og til min hoveddør.

Inde i Aldi var jeg i færd med at vælte tilfældige ting ned i min kurv, da jeg spottede en hylde med de her færdigretter. Sædvanligvis synes jeg, det danske udvalg på dette område er skuffende. For man tror lige, man kun skal købe én ting, men så er det sådan noget med “tilsæt kun 500 g. oksekød, 4 dl letmælk og 20 gram hjemmetærsket smør fra en amerikansk jerseyko”. Og når jeg hiver en pakke Knorr et-eller-andet ud fra køkkenskabet, så er det lige netop, fordi jeg ikke gider købe ind og faktisk har et temmeligt sørgeligt køleskabsudvalg, så det funker bare ikke for mig.

Men de her. De er the shit. Tilsæt kun vand og kog i fem minutter, og bang! så er der pasta.

“Men, men!” Råbte folket, da jeg i sin tid delte min begejstring over den pakke carbonara, jeg netop havde lavet. “Hvad med min bacon? Hvad med min friske parmesan?” Og ja, ja, bevares, man skal jo ikke sammenligne det med en ægte carbonara. Når man åbner posen, hopper der ikke en miniatureitaliener ud og begynder at lave pasta fra bunden. Det er, hvad det er, og det, det er, er carbonaraversionen af YumYum. Men det er fandme lækkert.

Jeg har siden kastet mig ud i de to andre varianter, der er blevet lanceret herhjemme, og både bolognese og broccoli-mozzarella spiller altså også. (Broccolien dog mindst interessant efter min mening). Det er en kæmpe fordel, at alle ingredienserne er tørre, så man slipper for følelsen af at spise noget på niveau med den berygtede færdig-cheeseburger, der befinder sig i køledisken i alle discountbutikker. Og man kan selvfølgelig vælge at oppe sin smagsoplevelse ved at tilsætte nogle grøntsager, ekstra krydderier eller frisk parmesan, men det er ikke strengt nødvendigt. Og lige præcis derfor er de her guld værd at have liggende i køkkenskabet.

Det eneste, man skal have in mente, er, at portionsantallet som med alle andre portionantal er lige gavmildt nok. Der er ikke to portioner i en pakke. Især ikke hvis du er sulten og slet ikke, hvis du er tømmermandssulten. En pakke er ét pænt måltid. Og hvor køber man så de he basser henne? Så vidt jeg er orienteret, har større supermarkeder som Føtex Knorr Spaghetteria fast i deres sortiment, men der ligger prisen så også lidt oppe over de 20 kroner per pakke. Render man ind i dem som spottilbud hos fx Aldi eller Netto, ligger de til gengæld gerne helt nede på 10-15 kroner, og så kan det altså betale sig at hamstre lidt.

TL;DR: Yaaas bitch, det holder!

Kommentarer (26)

 • Åh, der var en gang, hvor jeg ALTID havde et lager af PastaQuick og hamstre når Netto havde dem på tilbud (tror det var så billigt som 5kr pakke).. Jeg ser dem stadig ind i mellem og bliver helt nostalgisk.. Nok ikke så sund og nærende, men satme perfekt i nøden 😋

  • Næh nej, de er skam købt og betalt af egen pengepung og uden skyggen af kontakt til Knorr. Jeg skriver altid i starten af et indlæg, når det er spons. 🙂

 • Jeg er fan af bolognesen. Det var noget af det første, jeg lavede efter at være flyttet på kollegie, 19 år gammel. Da jeg 8 år senere flyttede ud, bestod min sidste aftensmad også af bolognese. Full circle, det holder max!

 • Var der ikke engang snak om at du også ville lave en test og vurdering af strømpebukser fra discount butikkerne? Jeg venter stadig i spænding 🙂

  • Jeg kan varmt anbefale faktas – også til dem der som mig har lidt ekstra på sidebenene 😉 Jeg har tidligere haft svært ved at finde strømpebukser der er holdbare og som ikke falder ned, faktas er både dét og billige 👍

  • Jo, men så købte jeg en masse, og da jeg havde vasket dem, var det umuligt at se, hvad der kom hvorfra! 😀 Faktas var de første jeg testede, fordi jeg netop havde hørt så meget godt om dem, men de funkede virkelig ikke for mig. De røg nærmest ned til knæet inden for et par minutter – kæft, det var en lang aften at skulle gå og trække op i dem nonstop!

 • De er virkelig gode. Jeg skammer mig dog altid lidt når jeg køber dem (aldrig til mere end 10 kr.) så det er dejligt at se der faktisk er andre der også spiser dem 😂

 • De har også tidligere haft en version, der hed Spinachi og den fik virkelig englene til at synge! Hvis du ser den så anbefaler jeg den på det kraftigste 🙂

  • Ifølge Knorrs hjemmeside er der kun de tre varianter her på det danske marked. Jeg undersøgte sagen grundigt, for jeg ville teste alle dem, der var! 😀

 • Well godt nogen kan li dem, jeg forsøgte mig med dem. De falder absolut ikke i min smag, sønnen kunne dog godt li dem 😀

  • Haha, jeg plejer også at få at vide, at jeg har barnlige smagsløg, så det passer nok meget godt! 😀

 • Dem har jeg også brugt en del… du ser dem også ofte i brugsen.
  og ja de er fine som de er (enig i smags rækkefølge) dem og et par nuddelpakker eller andet som kun kræver varm op eller tilsæt kogende vand, er guld værd som nød mad. Men selvfølgelig, gelig er det lækkert når man har lidt ekstra at tilføje feks grønt, ost eller bacon….
  ser jeg dem på tilbud til de 10 kr så ryger der stadig et par stykker på lager.
  De er hvad de er, men ligger man med feber og bor alene så det rart med varmt mad, uden køkken tjans.

 • Carbonara-versionen er min redning på dage uden noget overskud!
  Sidste gang havde jeg tilfældigvis en halv-kedelig squash i køleskabet – den blev groft hakket og røg med i gryden sammen med hvidløgspulver og ekstra salt og peber.
  Det var jævnt godt for et måltid på rundt regnet 10 min. og ingen ekstra indkøb!
  og ja, portionsstørrelsen er ret skæv. Jeg kværner hele pakken selv – men så er jeg også mæt 😉

  • Portionsstørrelsen hjælper på det, hvis man spæder op med grøntsager, meeeeen ellers er den ikke god!

 • Haha, måske skulle du skrive TL;DR i toppen, så man ikke først ser det når man har LÆST det hele 😀 😀

  • Hvis man har gidet læse det, så er TL;DR ikke rettet mod en, jo. De står altid i bunden! 😀

Der er lukket for kommentarer.