Trends, jeg ikke forstår #7

trends

Der er for langt mellem de her indlæg. Og alligevel lever faretruende mange af tidligere frustrationer i bedste velgående. Fx er både hightligteren fra nummer seks og de vanvittige læber fra nummer fem nærmest kun blevet værre… 😀

Den her gang vil jeg gerne vil jeg gerne klage over, at min indre trendsætter slet ikke kan se fidusen i følgende syv trends:

1. The return of Nick Carter-signaturen, 90’ernes allestednærværende mågehår er tilbage. Åh gru, åh skræk! Jeg spottede første gang en fyr med frisuren i mit fitnesscenter og blev så overrasket, at jeg slap maskinen, jeg havde gang i og var faretruende tæt på at rykke min venstre albue af led. Siden har jeg spottet den med hyppigere intervaller, og det er en sælsom deja-vu-oplevelse hver eneste gang.

2. Balenciages Tripples S Trainers. Man har simpelthen i al alvor taget den grimmeste del af sneakeren og valgt at gøre den større. Altså, markant større. Oversize kondisko! Det er det nye sort! Jeg forstår det simpelthen ikke. Ekstra nederen for de af os, der bruger sko i størrelse kano og dagligt kæmper en kamp for at forsøge at distrahere verden fra det faktum.

3. Kålchips både ligner, smager af og har konsistens som bagepapir, der har været alt for lang tid i ovnen. Kålchips er ikke chips. Jeg er såret, vred og foraget på alle rigtige chips’ vegne.

4. KOLOENORME øreringe. Ved modedesignere godt, at ører ikke rigtigt har nogle muskler, man ligesom kan træne op til at bære den vægt, det åbenbart forventes af dem i sommeren 2018? Wtf, Gucci?

5. TEENY TINY solbriller. Jeg er med på, at kæmpesolbriller har regeret længe, og det måtte der nødvendigvis komme et modsvar til på et tidspunkt. Men det her er åndssvagt. Det her er to Blue Jeans (lakridserne, forståes) på en metalstang. Hvordan skal jeg kunne gemme tømmermænd/sygdom/ekstrem træthed bag dem?!

6. Alle jeans i den her længde. Ændrer dog muligvis senere mening på den her, for man fortæller mig, jeg har pæne ankler, og det virker som en nem måde at vise dem frem på. Min hjerne skal bare lige vænne sig til at se det som en bevidst længe først og ikke associere det med den der tid i folkeskolen, hvor man voksede som ukrudt, og ens bukser derfor konsekvent var for korte.

7. Kæmpevildt, uplejet fuldskæg. I hvert fald til mænd under halvtres, som potentielt kunne være single. Ja, det handler rendyrket om egne egoistiske præferencer. Jeg vil helst ikke date Hagrid. Undskyld Hagrid. Du er alligevel også mere til Madame Maxime.

Kommentarer (42)

 • Im with you med det hele, med kæmpe undtagelse af Nick Carter! Mit største teenage dilemma var om det nu var Nick eller Aaron der skulle have førstepladsen på min top-tre <3

 • NEEEEEJ MIRIAM. Stort busket skæg til mænd. Ja tak. Mere hår i samfundet. Er på ingen måde til det fesne, glatte teenagelook.

  • Men der er jo kæææææmpelangt fra glatbarberet til Hagrid. Jeg foretrækker bare en mand, der plejer sit skæg, som man plejer sit hår. 😀

 • Det med Nick Carter-frisuren. Der tror jeg også at forsangeren fra Scarlet Pleasure tager en del af skylden da han var rimelig tidligt på den trend.

 • I hear you! På alle punkter, undtagen bukserne. Elsker bare ankler, og er allerede begyndt at gå med det, selvom det stadig er for koldt 😏

 • Hahaha, jaaaaaa! 😀 Men hov, har du ikke glemt de allestedsnærværende flyverdragter man ser alle steder i øjeblikket? Altså, ikke børn i små, nuttede flyverdragter. Men kvinde et sted mellem 15-105 år, der går rundt i mosfarvede flyverdragter? De forvirrer mig uendeligt meget, haha!
  Nåh, men tak for et godt grin 🙂

 • Jeg er fan af de korte bukser. De svarer nemlig til lange bukser på mig;) Til gengæld fatter jeg ikke det med, at det skal se ud som om, man har klippet af dem med en køkkensaks.

 • Hjemmelavet kål chips smager nu godt…. men ikke af chips… burde hede snacks….
  De korte bukser yea… så kan jeg måske passe dem uden at skulle lægge dem op. 😀
  og sko skal ikke være kæmpe….

 • Den trend der er nu, hvor børn, teenagere og unge render rundt med for korte bukser.Kan accepterer det om foråret eller sommer, men det ser altså ret skørt ud i minusgrader og snevejr. Måske er jeg bare en bedstemor indeni men får kuldegysninger bare ved synet af det.

 • Jeg er glad for det du siger med kål”chipsne”. Her gik jeg og troede, at det var mig det ikke kunne finde ud af at lave dem korrekt – men det er det jo sket ikke. De smager bare mega dårligt. Tak 😉

 • Årh mand. Desværre er min kæreste én af dem, der ofte render rundt med stort, utæmmet skæg. Udelukkende af dovenskab og fordi han egentlig ikke selv lægger mærke til det. Jeg ender altid med at trimme ham til sidst, fordi jeg ikke kan holde ud at se på det. Jeg synes tit at mænd har noget at lære når det kommer til egenhygiejne!

 • Jeg går så rundt i for korte bukser og store gummisko(dog ikke balenciaga, de er grimme) med mine små solbriller og store øreringe og min fantasikæreste har Nick Carter-hår! Jeg ELSKER og har altid elsket Nick Carter hår, men det er nok mest Leonardo Dicaprios skyld.

 • Min søn på 14 har fået Nick Carter frisuren. Han kiggede virkelig underligt på mig da jeg lavede 90’er-referencen….

 • Og så er der den nye trend (ihvertfald i Svendborg), hvor cowboybukserne får klippet knæstykket ud og man derefter tager shortsene på OG benstykket.. Det ser vildt weird ud 🙈

 • Jeg kan nu faktisk godt lide kålchips – men det skal være dem der bliver lavet efter Valdemarsros opskrift på “grønkålschips” de er mega gode, og så kan jeg godt lide for korte bukser, for så slipper jeg for at lægge dem op 😄 resten er 110% spot on!

 • De solbriller, især dem som er lidt spidse i formen, får mig til at tænke på Geenie i Aladdin når han er Jack Nicholson 😂 Hahahaha.
  Forstår bare ikke 90’ernes værste trends får comeback? Jeeeez.. de der spark-hurtigt sko er bare gyselige.

Der er lukket for kommentarer.