Favoritter for tiden

p1170369Så gik der alligevel fire måneder, siden jeg sidst fremviste mine favoritter, så det er vist på høje tid med endnu en omgang. Siden da er jeg blevet småafhængig af:

Earth Controls ristede og saltede kikærter. Jeg spiser en del salat for tiden (det er vel januar), og jeg er blevet fuldstændig bidt af de her som knas ovenpå. De smager dumt godt, og man styrer uden om gluten-oppustetheden, hvilket er fint, når man i forvejen har svært ved at knappe sine bukser. Købt i Fakta.

Cardini’s Ranch Dressing. Gør selv den mest kedelige salat til the shit. Er i øvrigt lavet på rapsolie, så den er også LCHF-venlig til det folk. Købt i Normal.

Schwartzkopf Gliss Total Repair Balsam Spray. Eddergod til krøller (eller andet tørt hår) og fikser krus på en studs! Købt i Normal.

Yniq luksusvatrondeller. Man tror næsten ikke, gode eller dårlige vatrondeller er noget, der har videre betydning, men de her er faste og delbare, og de fnulrer ikke, hvilket har vist sig at være et af de der større irritationsmomenter, jeg har holdt skjult for mig selv. Og de er ikke engang dyre. Mine er købt hos Billigvoks (reklamelink)

Verdens fineste lille buttede vase fra Søstrene Grene. Glæder mig til at fylde den med små, skrøbelige forårsblomster.

Nilens Jord Brow Powder i farven Grey. Den er relativt ny i mit sortiment, men flere har komplimenteret mine bryn og efterspurgt produktet bag på det seneste, så her er den. (Gave og reklamelink)

Marianne bolsjer med karamel. Ja, de findes endnu. Ja, de er stadig awesome! Fundet i Fakta.

p1170391

Kommentarer (15)

 • Ranchdressing er killer!
  Siden jeg fik det første gang på Jensens bøfhus, var jeg fan på proletarmåden. Al salat smager straks cheesy, og med mængden af feta, jeg bedyre at proppe på, skulle man tro det var klammo. Men det er himmelsk!

  – A

 • Hvordan er konsistensen i pudderen til bryn? Kan man nemt bruge en alm. brynpensel? Er selv på jagt efter en god, men synes enten de fleste er for cremede eller drysser af når de kommer på.

  • Jeps, jeg bruger en helt almindelig skråpensel, og jeg synes, det funker skidegodt. Som regel sidder det stadig dagen efter, hvis jeg har været for doven til at fjerne makeup aftenen før. Kig evt forbi en Matas og prøv en tester. For cremet er den i hvert fald ikke, og drys har jeg ikke oplevet.

   • Tak for svar. Det vil jeg helt sikkert gøre, det lyder som om den gør alt det rigtige. Synes bare det er så pokkers svært at finde en god på et OK prisleje.

 • Jeg elsker de her favoritter-indlæg! Særligt fordi det ikke er en eller anden dyr sweater eller moderne parfume, du skriver om, men små hverdagsting som jeg vitterligt ikke havde tænkt på kunne være lækre.. så gør det ikke noget, at der går lidt tid mellem indlæggene, for det er jo virkelig favoritter du finder frem, og de tager naturligvis tid at finde, afprøve og forelske sig i 😍

 • Dumt spørgsmål: Hvad vil det sige at vantrondellerne er delbare? Jeg forstår simpelthen ikke hvad det skal gøre godt for 🙈

  • Det betyder essentielt, at de kan deles op i flere, tyndere vatrondeller, hvis man ikke synes, man behøver tykkelsen af en hel. Jeg bruger det en del, når jeg fx skal lægge eller rette manicurer og bare skal have et sted at duppe min pensel. 🙂

  • Begge dele! Det kan både være til at samle krøllerne, når det stadig er fugtigt og til at gensamle, når jeg har været udenfor, og der skal styr på det flyvske. 🙂

 • Man kan også finde vatrondellerne i Normal, i hvert fald i Odense. Ved dog ikke om de er billigere der, men bare til information! 😀

 • Jeg har ikke set, at man kan købe ristede kikærter, men jeg har ofte selv lavet dem. Det kan også anbefales og er virkelig nemt – og så kan de spices op med lige præcis de krydderier, man har lyst til. Jeg blander dem bare med lidt olie, salt og godt med krydderier og så på en bradepande i ovnen til de er sprøde, ca. 20-30 min ved 200 grader. Min favorit er røget paprika og cayennepeber. Hvidløg er også altid en vinder.

Der er lukket for kommentarer.