Kommentarer (24)

 • Må gå noget oftere til lægen. Lyder altså vildt underholdende.
  Og ham med den ekstra mand i sengen – vildt sødt. Love it

 • Det er fandme nogle sjove og underholdende historier😂👌🏼
  Kommer til at tænke på en historie – kan ikke huske hvor jeg har den fra…
  Havde en tid hos en gynækolog sidst på dagen – komme ikke nå et bad. Så lavede lige “truckeren” forneden og smuttede afsted. Ved gynækologen lå jeg med spredte ben og udbrød nå da da – man har rigtig pyntet sig. Forstod ikke lige hvad han mente…? Men det fandt jeg ud af – havde taget glimmersprayen fra udklædningsfesten ugen før istedet for deo sprayen🙄😵 Så jeg havde en skridt fyldt med glimmer….

 • Jeg syntes, den med det forkerte ben var så sjov, at jeg hev for meget luft ind til at kunne grine normalt og derfor endte i et hosteanfald, der vækkede min kæreste (vi er lige nogle tidszoner foran). Han syntes i det mindste også, den var god!

 • Jeg er vild med den sidste.
  Og selv har jeg besøgt psykiatrisk skadestue en del, så hver gang jeg kommer forbi en mand, der arbejder på nogen form for psykiatrisk afdeling i region H, på tinder eller lignende, swiper jeg pænt videre.
  Lad os lige tage en kop kaffe først, inden du finder ud af, at jeg er tosset.

 • Årh, den sidste! Jeg er selv lægestuderende, er single og går tit i byen – jeg har virkelig tænkt på mange gange, om jeg mon indimellem møder nogle patienter på disse byture eller på tinder, som jeg bare ikke kan huske, haha!

 • Ham lægen der spurgte til ensomhed? Han er vel ikke en idiot? Kan læse at han måske ikke har virket som jordens mest sympatiske menneske, men det er vel enormt vigtigt, at netop læger tør spørge direkte til emner som ensomhed? Især i en tid, hvor så mange er ensomme, og det ikke rigtigt er noget, vi snakker om. Og når man ikke kan andet end erkende, at forhold som ensomhed betyder SÅ meget for vores sundhed, både psykisk men såvel også fysisk.
  Bare en lille tanke.

  • Jeg ved ikke, om jeg vil kalde ham en idiot, men hans måde at tilgå emnet er ret idiotisk. Ham med kyssesygen har jo også ret i, at der ikke er medicin mod det, men derfor medvirker hans udtale alligevel til et temmelig uheldigt lægebesøg. Det er nok mere det, der er pointen her. 🙂

 • Fantastisk emne!!!
  Jeg skulle engang have scannet mit hjerte af den sødeste unge læge. Det går fint men ligepludselig siger han at han vil scanne nedefra….. Jeg var komplet mundlam indtil jeg fandt ud af at han mente hjertet nedefra ved at vinkle proben anderledes… Godt jeg ikke begyndte at smide bukserne. Kunne heller ikke forstå hvis han kunne se hjertet helt dernedefra….

  • Hej Tine. Du får lige et svar her. Kritik af indsendelser bliver per definition slettet, også selvom de er rigtig fint formuleret eller for den sags skyld helt valide. Hemmelighederne og WTF har som koncept frit lejde, også selvom indsendelser skulle være moralsk/etisk forkerte eller decideret ulovlige. Det ville hverken være første eller sidste gang, det skete, og det er helt grundlæggende for pointen bag. Jeg tillader ikke navne eller andre personlige kendetegn, men ellers har jeg overordnet den regel, at hvis en indsender er okay med at indsende, så er jeg okay med at udgive. 🙂

    • Det er jeg ked af at høre, men jeg er uenig i dit synspunkt og din tolkning. Jeg har haft den omkring en jurisk at samme årsag, fordi det er noget, jeg går relativt meget op i, som altså også er uenig med dig. Jeg fravælger dem, jeg synes er personligt udleverende. Det synes jeg ingen af disse er. Du er velkommen til at sende mig en mail, hvis du vil diskutere det yderligere. 🙂

     • Beklager, men som jurist må jeg sige, at nummer 2 i den grad er i strid med sundhedspersonalets tavshedspligt, da kvinden, der omtales, nemt kan identificeres ud fra oplysningerne. Generelt er det uetisk at sende de historier ind, der ikke omhandler afsenderen – men deres patienter. At det er en del af konceptet, ændrer ikke ved lovligheden.

     • Nu var det ikke den tavshedspligten, diskussionen gik på, men jeg har slettet indsendelsen for en god ordens skyld. I har helt ret. Den var ved nærmere eftertanke over grænsen. Som skrevet til Tine er det op til indsenderne, hvad de indsender. Det gør jeg mig ikke til dommer over, så længe jeg selv følger loven ift fx injurier og deslige. Som sagt har vi haft en del “ulovlige” indsendelser gennem tiden, og det ved folk godt, når de indsender. De bestemmer selv, hvad de vil indsende, og hvor deres grænse går. Især når der er tale om vurderingssager. Men jeg lover at være obs på det i kommende indlæg, så ingen kommer i klemme. 🙂

Der er lukket for kommentarer.