Næste WTF-emne

Okay, jeg er seriøst dårlig til at huske at få de nye emner ud i god tid! Vi prøver lige alligevel. Denne gang skal vi have fat i alt, hvad der har med læger og hospitaler at gøre. Og det kan enten være dig, der har været lidt småpinlig, systemet, der fejlede håbløst, eller lægen, der måske lige skulle have tænkt sig om en ekstra gang. Måske fik du klamydia tre gange på et år, før du tog dig sammen til at dumpe din utro eks? Måske er du kommet til at prutte på gynækologen under en undersøgelse? Måske har du fået konstateret influenza af tre forskellige læger, indtil din blindtarm eksploderede for næsen af dem? Hit me! (Men husk at holde det relativt kort!)

Kommentarer (2)

  • Til 8 ugers undersøgelsen efter en fødsel slipper man ikke for en underlivsundersøgelse. Lægen siger til mig med et par fingre oppe i mig, at jeg skal knibe sammen, hvortil jeg bare kan sige, at det gør jeg. Ja ja jeg havde måske ikke været super god til at huske knibe øvelserne

Der er lukket for kommentarer.