Indrømmet…

giphy

 • Jeg synes, Det er er Megan Fox, der har scoret opad i hele Megan Fox-Brian Austin Green-konstellationen.
 • Jeg bliver rygende misundelig, når jeg ser en 5-årig tale bedre tysk end mig. Også selvom han faktisk er tysker.
 • Jeg synes, det er sværere at beslutte mig for et mobilcover end for en telefon. Stor afstemning ovre på snappen i dag. (miriam.poulsen) Essentielt pizzakat vs. Harry Potter-kat… Jeg er et forudsigeligt menneske.
 • Jeg anser stadig Kinder mælkesnitte for at være den vildeste luksus!
 • Jeg ville ønske, jeg kunne godt i den her slags moderne undertøj uden at komme til at ligne en slags flæskesteg. (Reklamelink)
 • Jeg forstår ikke, de ikke kalder ham Ubåd-Madsen. Også selvom jeg er blevet forklaret det.
 • Jeg kan ikke lide remoulade. På en eller anden måde får det mig til at føle, jeg har svigtet som dansker.
 • Jeg kunne virkelig godt lidt Chris Pratt og Anna Faris som par, men jeg kunne også virkelig godt tænke mig at nuppe ham selv, hvis han alligevel er single.
 • Jeg er rigtig glad for at starte sætninger med “jeg”. #hokuspokusMiriamifokus #bloggerlife
 • Jeg fortæller mig selv, jeg har spist sundt til aftensmad, hvis jeg har spist broccoli. Også selvom den er smadret ind i flødesauce.
 • Jeg overvejer lige nu, om det er realistisk at tage en lur, når klokken er 19.03, eller om min krop mon bare siger “fuck it!” og sover igennem til i morgen?

Kommentarer (35)

 • Jeg er så meget med dig på den med remouladen.
  Det er faktisk lidt (meget) pinligt, at skulle sige, når man skal have fiskefilet – eller andre remoulade relaterede retter – sammen med nogen, man ikke har mødt før.
  Forstår den bare ikke!

 • Er SÅ enig, hvad angår “Megan Fox/Brian Austin Green”, moderne undertøj og Chris Pratt (som i øvrigt er helt undervurderet lækker og charmerende i min verden) – og ja, de var et rigtig fint par…

 • Jeg bryder mig ikke om lakrids, kaffe og bacon. Min au-pair “far” mente, jeg ikke var rigtigt dansk.

  • Jeg er tilbøjelig til at give ham ret… Men jeg skal vist heller ikke komme for godt i gang! 😀

 • Jeg har ikke kunne lide remulade siden jeg hørte en vits i folkeskolen!

  Et eller andet med, at remulade bliver lavet ved at en masse teenagere står og presser bumser ud….. #NejTak

 • Du skal ikke være ked af det der med remouladen. Jeg er sikker på, at jeg spiser nok til at dække vores begges ration 🙈

 • Jeg har lige købt 10 mælkesnitter til 20 kr. i dag i Fleggaard. Jeg føler stadig, jeg har vundet et eller andet eller burde have en præmie… 😃
  Og mht. remulade… Jeg kan ikke lide frikadeller, medister, brun sauce/sovs og kogte kartofler. Eller, jeg spiser det i nødstilfælde…

 • Er så meget med dig på den med tysktalende børn! Min tysk gifte tysklærer havde sin dermed halvt tyske, ikke ret gamle datter med i skole i gymnasiet, og så sad hun bare der og ownede et helt hold med tysk A-elever…

 • Hedder han ikke Raket-Madsen?
  For os meget nørdede typer så har han i flere år haft en blog på Ingeniøren og så hedder hans firma vist Madsen’s raket laboratorium (eller noget i den dur). Jeg har i hvertfald kendt ham som raket-Madsen i et godt stykke tid nu.

  • Jo, han bliver lige præcis kaldt Raket-Madsen, og det er det, jeg ikke synes giver mening! Hvis de skal kalde ham noget, der giver mening i sagens kontekst, skal det da være Ubåds-Madsen. Han er jo ikke i medierne for sit firma eller sine raketter.

   • Ubåds-Madsen har noget hyggeligt George Gearløs-agtigt over sig. Hvis han skal have et medienavn, burde man kalde ham noget andet. Det mest centrale i den her sag er vel at han slog en kvinde ihjel, parterede(!!!) hende og smed hende i havet 🙃

    • Jeg synes netop, Raket-Madsen sender et hyggeligt signal. Ubåds-Madsen refererer i det mindste til sagen.

     • Han bliver kaldt RaketMadsen fordi han udover at bygge u-både har arbejdet på et rumraket i en rum tid.

     • Triaka, jeg ved som sagt godt, hvorfor han bliver kaldt Raket-Madsen. Jeg synes bare ikke, det giver mening i og med, at hans raket-interesse ikke er relevant for sagen. Det er ubåden til gengæld, hvis man insisterer på at give ham et fjollet kaldenavn.

     • Han har nu også været meget i medierne lige før den store u-både sag. Der var en sag hvor han og Copenhagen suborbitals havde søgt om opsendelse samme sted og tid. Men altså selvom det bliver dækket i de danske medier (og opsendelser i tv) så opdager man det måske kun hvis man er mere end almindeligt nørdet 😉

     • Det er fordi, at han er blevet kaldt Raket-Madsen i årevis. Det er det samme som hvis Oddset-Janni blev taget i at stjæle badetøj. Hvis aviserne pludselig kaldte hende Bikini-Janni i stedet, ville folk ikke vide, at der var tale om den samme. (Ok, mærkeligt eksempel, men kunne ikke komme i tanke om andet)

 • Jeg har gået på gymnasiet med “Raket-Madsen” som er helt forkert, for dengang hed han altså Raket-Peter. Han og en kammerat lavede altid nogle sære (for mig) eksperimenter hvor de forsøgte at sende små raketter op i atmosfæren. Det lykkedes aldrig haha. Så det er et navn der har hængt ved i mange år i en eller anden udformning

 • Megan Fox har MEGA overscoret!!! Det er fint, at de bliver skilt, så der er håb forude for os andre 😉 David Siler 4life <3

 • Jeg har smagt med få remoulader, som jeg kan lide, så jeg vælger at tro, at 99,9% af den remoulade der serveres er af en dårlig kvalitet.
  BAG var det ikke ham fra Beverly hills?
  Mht. Ubåds/raket Madsen så vil jeg minde om, at vi har retssikkerhed i Danmark, så indtil han tilstår eller bliver dømt, så er han uskyldig. Lige meget hvad vi alle sammen tro og mener, så skal vi ikke give slip på retssikkerhed.

  • Jo, det var ham fra BH. Vi har retssikkerhed, ja, men nu har han jo tilstået flere ting, som vi i hvert fald ved med sikkerhed, han har gjort. 🙂

Der er lukket for kommentarer.