Met Gala 2017 ifølge Miriam

Holy shitballs! Met Gala er altid en lidt sær affære, fordi det essentielt er en high end temafest, og heldigvis resulterer det som regel i en ret underholdende rød løber. Som fx sidste år, da Beyoncé dukkede op som et perlebesat kondom. I år var temaet imidlertid Rei Kawakubo/Comme des Garçons, hvilket er designæstetik, der er lidt til den, ahem, specielle side, og derfor var dette uden tvivl den mærkeligste røde løber, jeg nogensinde har set. Ever. Det har været uhyggeligt svært ikke bare at kommentere på samtilige 100+ looks.

pojpojFor at lægge ud med mine favoritter, så spiller Ruby Roses meget pæne og feminine kjole rigtig godt til hendes tatoveringer og androgyne look. Jeg er vild med Kate Hudsons kridhvide hår og det oversize ærme, der løfter den ellers enkle kjole.

oihjpoijMindre begejstret er jeg for Rihannas outfit, der får hende til at ligne en koloenorm, konfettibesat pinata. Riley Keough troede øjensynligt, der var tale om et Michael Jackson-tema.

oijpijoiKaty Perry er mit bedste bud på, hvordan en satanisk nonne ser ud, mens Caroline Kennedy har malet blomster på Bamse og Kylling-Lunas teltjakke.

pokpokaapHelen Lasichanh ligner en mellemting mellem en sumobryder og en sofa, mens Jourdan Dunn tilsyneladende har rullet sig i en bunke stofrester, der skulle have været et jakkesæt.

pojoihuoRita Ora er i bogstaveligste forstand pakket ind i en overdimensioneret sløjfe, mens Hailee Steinfeld er iført et decideret hæsligt outfit med de særeste proportioner, jeg nogensinde har set. Hendes arme er to meter lange, mens hendes overkrop sniger sig op på godt 20 cm. Why??

oijpijohjoOg for lige at runde af med de værste, så har Jaden Smith taget sit hår med i hånden. Nej, seriøst. Det er ikke bare en grim taske, der ligner hans hår, det er hans afklippede hår! Solange Knowles har gjort det umulige: Hun har gjort dynejakken grimmere! Faktisk ser det grangiveligt ud, som om den er sammensat af luftmadrasser… Komplet med slæb, hvis nogen i løbet af aftenen skulle blive trætte og få brug for en lur.

Billeder fra people.com

 

Kommentarer (35)

 • Nu skal jeg nødigt kloge mig – men eftersom at Rei Kawakubo er grundlægger af Comme des Garcon er det vel lidt misvisende at kalde det for to designere?
  Altså jeg tænkte på temaet som én hyldest til Rei Kawakubo og hendes mest kendte brand, hvis man kan sige det sådan? 🙂

  • Jeg troede faktisk, hun havde solgt mærket og nu arbejdede under eget navn, hvilket ville gøre det til to separate designere, men du har helt ret. Hermed rettet. 🙂

 • Det blev bare bedre og bedre jo mere jeg læste (eller værre og værre?). Og kunne simpelthen ikke lade være med at grine, da jeg læste de sidste fire linjer 😀

 • Nu er jeg slet ikke særlig fashion agtig, så jeg har brug for hjælp… Er det her en joke, eller synes de selv at de ser godt ud? Er præmissen at man skal være så underlig klædt som muligt? Jeg kan slet ikke tro, at det er designere der har kreeret disse rædsler, det må da være børn der har fået lov at bruge deres frie fantasi.. .
  Jeg er for øvrigt fuldstændig tosset med disse indlæg ♡♡♡

  • Mange designere tror jeg ikke arbejder inde for “pænt” og “grimt” det er mere noget med “interessant” og “unikt”… Og så ser de også ofte mode som kunst, og det må jo godt være lidt mærkeligt.

 • Altså jeg siger det bare… HVIS du skulle finde på at kommentere samtlige 100+ looks, så skal der ikke lyde nogen som helst klager herfra 🙂 Vi er faktisk ude i noget med at disse hér indlæg gerne må være meget længere – I love ’em!

  • Det her indlæg er endda væsentligt længere, end de plejer at være, fordi jeg ikke kunne begrænse mig! 😀

   • I know… men det er svært at nøjes med en smule når man bare vil ha’ mer’! Lidt samme problematik jeg har med en bøtte Ben & Jerrys, tøhø 😀

 • Helt enig i forhold til æstetik, men synes også godt temaet kunne komme med i bedømmelsen 🙂 For så gør Rihanna og co det vel meget godt? Mens de stramme og enkle kjoler er lidt udenfor.. ligesom den pige der klæder sig ud som sexet kanin i undertøj til fastelavn

  • Helt bestemt. Skulle jeg vurdere ud fra temaet, ville top og bund se helt anderledes ud… Men jeg kan bedre lide at kommentere på det mærkelige! 😀

 • Ha ha😂 Er helt færdig af grin. Især var den med Lunas teltjakke og den med dynejakken ret sjove!!

 • Men men men… når man scorer en invitation til modeverdenes fornemmeste temafest og så ignorerer temaet, så skulle man være blevet hjemme – uanset hvor pæn kjolen er. Ruby Roses kjole har fx absolut intet med årets tema at gøre, og det fortjener altså ingen ros. The Met Gala handler om at hylde mode, kreativitet og fantasi (det er et kostumebal, for pokker!), ikke om at se pæn eller yndig ud. Pæne, wearable kjoler kan man hive frem til awards showene i stedet. Rihanna gik derimod all in (det gør hun hvert år), og hun var helt on point og temaet værdig.

  • Kostumebal synes jeg nu ikke, man kan kalde det, men udover det har du bestemt en god pointe. Jeg kommenterer udelukkende ud fra, hvad jeg synes er pænt og grimt. Skulle man tage temaet i betragtning ville blandt andre Caroline Kennedy også vinde stort, da hun er iført omtalte designer… Men det er stadig mærkeligt! 😀

   • Fair nok, men helt officielt hedder det faktisk The Costume Institute Gala – og er ment som åbningen på den årlige kostumeudstilling, så jo, det er i bogstavelig forstand et kostumebal;)

    • Der er i min optik forskel på en reel kostumefest og et arrangement, hvor man skal tage udgangspunkt i et tema for at ære det. Met gala er i højere grad modebaseret end kostumebaseret. 🙂

 • De her indlæg må meget gerne være længere! YNDLINGS INDLÆGGENE!! Elsker det!! 😀

 • Var flad af grin over sofaen! Mit eneste spørgsmål er, HVORFOR valgte du ikke at kommentere på hver eneste kjole? Og kan du lokkes til at gøre det? 😀

  • Haha, fordi det ville tage temmelig lang tid, og den gennemsnitlige bloglæser ville stå af på indlæg i den længde! 😀

Der er lukket for kommentarer.