Met Gala 2016 ifølge Miriam

We’re back, bitches! Jeg har ellers været lidt skuffet over red carpet sæsonen i år, men man kan altid regne med Met Gala, der tillader kendisdamerne at balancere på den der tynde linje midt imellem high fashion og kostumeland. Nogle gange vælter de, og resultatet bliver virkelig sjovt. Temaet i år var Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology, så vi fik set metallic i virkelig store mængder.

fghjkolpå

For at lægge ud med mine to favoritter, så vinder Poppy Delevingne hands down for mit yndlingslook i år. Hun er både retro og futuristisk, og hun er overdrevet nok til, at man godt kan se, det er et Met Gala-look, men lækker nok til stadig at være fashion. Jeg er tosset med det! Alexa Chung får al min beundring for rent faktisk at bære et buksesæt, der ikke er hæsligt, men tværtimod decideret klædeligt. Jeg var begyndt at tro, at det var en umulig opgave.

xcvbnjmk,læ

Jeg ved godt, det ikke er så trendy at vise frem, hvordan tyngdekraften behandler bryster, men kunne vi i det mindste afholde os fra at bilde folk ind, at de starter ved kravebenet, La La Anthony? Åh, Madonna. Hvorfor? #dontfreethenipple

ghjklæø

Apropos uklædelige buksesæt, så ligner Lena Dunhams benklæder mest af alt noget fra en DSB-uniform. Irina Shayks outfit forvirrer mig mere end noget andet. Lyseblå bondepigekjole til et bal med teknologitema? Og så med det amerikanske flag som skørt? (Heidi Klums Project Runway-stemme:) “I’m sorry, Irina, you’re out.”

dfghjiop

Jeg elsker Saoirse Ronan. (Især efter jeg lærte at udtale hendes fornavn. Søh-sha. Irsk logik.) Men åh. Hun har en sommerfugl på maven og en fraggle om halsen. Miranda Kerr lider også af bryster-ved-kravebenet-syndrom, men værre endnu, så er hendes nederdel ved at føde en anden, horribelt mismatchende nederdel.

ghjklæhjk

Vi runder af med søstrene Knowles. Solange er altså ikke fanget i en vindmaskine, men I må jo forstå, at det er vigtigt at vise verdens måske allergrimmeste støvler frem. Gul latex? Really? Beyoncé ligner mest af alt et perlebesat kondom. There, I said it.

 

Billeder fra people.com

Kommentarer (41)

 • Hahaha grinte så meget at mit sofa-sovende barn vågnede. De her red-carpet indlæg er fanme så sjove! Well done.

 • Jeg synes også Poppys klart var aftenens bedste look. Og Madonna helt gyselig – hvad fanden er det hun har på?!

  Jeg elsker dog både Solange og Beyonces ensemble – til trods for det noget specielle look.

  • Jeg er bare virkelig ikke fan af Solanges stil generelt. Hun ender næsten altid på min værste klædte-liste!

 • Åh, Beyonces er… så grim. Det gør næsten ondt.

  Er dog ret vild med Saoirse Ronans, mærkeligt nok. Den er ikke decideret pæn, men den er interessant 😉 (Og r’et i Saoirse udtales også, så snarere sør-sha.)

  Tak for superfede indlæg som det her.

  • Det er bare ikke den danske r-lyd, der bruges, og så synes jeg faktisk ø+h-kombien rammer tættere på den egentlige udtale. Men altså, skal vi være helt korrekte, er vi jo nok i virkeligheden ude i noget [‘siɾ:ʃə], men det ville måske nok forvirre mere end hjælpe! 😀

  • Haha, efter jeg skrev denne her kommentar, googlede jeg Saoirse Ronan, og der var en artikel om, at ikke alle irlændere enige i den måde, hun udtaler sit navn. Godt nok i forhold til vokalen, men så er det jo ikke så nemt for os andre, vel? 😉

 • Haha! Love it. Havde ikke tænkt kondom’ce og kravebenspatter. Jeg syntes tilgengæld katy perry lignede noget fra et horror show og slet ikke til at genkende med al den tan.

  • Katy Perry gik helt sikkert helt over i kostume-afdelingen, men det er jo lidt stilen hos både hende og Gaga, så de gælder ikke helt, synes jeg.

 • Så en meme om Beyoncés kjole: hun har Beckys hud på og Beckys tænder er drysset ud over kjolen som konfetti

 • Ha ha ha du er genial !!!! Og ja WTF sker der lige for søstrene Knowles og deres “rub me in ugly rubber” flip?? Så forresten et billede af søstrene Olsen, draperet i hvert sit kedelige gulv til loft gardin?? Nå men man undres og mores på samme tid, fantastisk 😉

  • Jeg forstår ikke fascinationen af Olsen-tvillingerne. De ser altid sure ud og har mærkeligt tøj på. 😀

 • Irina Shayk tager den da helt sikkert også lige til grænsen for, hvor man kan sætte en “udskæring” og stadig lige akkurat undgå at vise nipple. Var det teknologitema eller bare plain old nipple-tema? Oh rige og kendte mennesker, I gør mit liv betydeligt mere underholdende! 😀

  – i øvrigt også ret lækkert, hvordan alle bag Knowles-søstrene ligner nogen, der lige har set en live-optagelse fra apokalypsen på deres telefoner. Er katastrofen foran jer ikke slem nok??

  // http://www.moonlitmadness.dk

 • Mine favoritter er klart Kendal Jenner og Nicole Kidman.. SÅ smukke kjoler.
  Taylor Swift har fået kort og tis’ gult hår?! Og Alicia Vikander ligner noget der er tråd ud af en Asterix og Obelix film .. 😀

  • Kendalls var jeg også ret vild med. Og Taylor Swift var jeg helt tosset med! Især hendes støvler! 😀 Alicia Vikander var milimeter fra at være med på min værst klædte-liste. Jeg kunne bare ikke komme på en sjov kommentar… Det kunne du så! 😀

 • Var der ikke nogen der så Claire Danes, hun var ren Barbie Disney prinsesse i selvlysende hvid kjole. Så fed.
  Mrs B er blevet for tynd desværre og ja sq f ligner hun et kondom. Meeeen et flot et.

  • Jeg var vild med Claire Danes’ kjole indenfor, men uden lyseffekten manglede den noget kant.

 • HAHAHA hvor er der mange sjove til Met Gala 🙂

  Jeg vil give dig ret i alle dine betragtninger.
  Tak for et godt grin inden sengetid. Elsker alle dine kjole indlæg.

 • Jeg har siddet og stirret på La La Anthonys bryster i lang tid nu – jeg forstår simpelthen ikke, hvordan hun har fået dem til at sidde sådan?! Er der tale om noget vanvittigt dobbeltklæbende tape, eller hvad er vi ude i? Det ser jo fuldstændig unaturligt ud!

 • Størstedelen af alle de kjoler der blev båret til dette event, har da virkelig været hæslige! Jeg er dog ret vild med Poppys som du, og jeg så synes jeg faktisk også Gigi Hadid med påhæng gjorde det temmelig godt. Så er der også et eller andet over Karolina Kurkova.
  Generelt ellers er jeg vilde med dine red carpet indlæg. Altid hylende morsomme 😀

 • Haha…en fraggle om halsen og et perlebesat kondom. Dine betragtninger er spot on og dit maleriske ordvalg er guld værd

 • Beyonces kjole ligner noget nær en kønssygdom. Og endnu værre, så er hendes øjenmakeup også frygtelig :/

  • Jeg synes egentlig ikke, hendes makeup er skrækkelig, den passer bare slet ikke til kjolen!

 • Alle snakker om hvor meget de elsker Bey’s kjole og hvor flot den er, så tak Miriam for dine ord. Jeg kunne være mere enig! Kjolen er så grim!!! Hun er sådan en flot kvinde også vælger hun en hudfarvet kjole, der overhovedet ikke klæder hende på nogle måder.

Der er lukket for kommentarer.