Jeg er jo Bridget Jones #228

tumblr_mqvbt7eNbm1qhmz3bo1_500

1. Jeg kører med sygdom på dag fire. I dag havde jeg ellers deadline på det første færdige udkast til mit speciale. I stedet har jeg set syv afsnit Suits og hostet mine lunger op.

2. På grund af tidspres var jeg nødt til at melde fra til min nevøs fødselsdag. Nu kan jeg ikke engang trøste mig med, at jeg i det mindste får arbejdet. Næ nej, jeg har det både ad helvede til, OG jeg går glip af kage.

3. Til gengæld har jeg nu i dagevis været totalt døv på højre øre. Der skal lyde en officiel undskyldning til mine naboer, som med garanti har lyst til at komme op og smadre mine højtalere.

4. Man bliver langsomt sindssyg af sygdom. I går læste jeg “pinknews” som “piknews” og grinede efterfølgende i tyve minutter.

5. I dag har jeg brugt det meste af dagen på med Snapchat at faceswappe mig selv med diverse sangere og derefter mime deres musik ind i mit kamera. Jeg er faktisk ret stolt af, at jeg kun har delt én af de videoer med jer, men jeg udgør også en exceptionelt nydelig Justin Timberlake.

6. De seneste tre mails i min inbox har emnefeltet “Tak for din bestilling.”

7. At modtage en besked fra en læser om, at en mand, jeg har datet, tilsyneladende ikke har noget imod at dele intime detaljer om mig med omverdenen. Og jeg, som troede, det egentlig ikke var muligt for omtalte mand at opføre sig som en større røv.

8. Hver gang jeg poster et selfie på instagram, er der ualmindeligt mange unfollows. Hør… Er der noget, I prøver på at fortælle mig?!

9. Hvem beslutter i øvrigt, om nye fremmedord skal være intetkøn eller fælleskøn?  For jeg synes altså “en selfie” lyder virkelig forkert, selvom det åbenbart er det korrekte, og jeg insisterer dermed på sproganarki.

10. Går I også lidt for tiden og føler, I bør skrive en bog? Jeg føler mig faktisk nærmest lidt som en fiasko, fordi jeg ikke har skrevet en. Var det måske noget med Frank som påklædningsdukke? Kom de ikke i bogform i gamle dage? Min kreativitet rækker pt ikke til meget andet, men jeg er omvendt stensikker på, at han ville være noget så fin i en lyserød sommerkjole.

Kommentarer (36)

  • Intet. Erfaring fortæller mig, at der er tale om en mand, der ingen interesse har i at respektere andres grænser, så en konfrontation vil sikkert bare gøre tingene værre.

 • Ift 10’eren: Nej. Men til gengæld føler jeg, at jeg burde skrive en tidsskriftsartikel eller i det mindste drømme om det. Men det gør jeg ikke. Jeg drømmer faktisk bare om en god fast stilling på et sengeafsnit (alle specialer pånær infektionsmedicin og traumecenter er velkomne) eller i hjemmesygeplejen på 37 timer i forskellige vagttyper, og så at gå på barsel om et par år, tage en specialuddannelse indenfor et speciale, få et barn mere og så ellers bare være en killer sygeplejerske. Deres kandidater, phd’er og artikler kan de rende mig i røven med.

 • Hej M….
  Jeg er ked af at være den trælse læser der pointere men du er altså blevet 30…

  • Jeg vil nu vove at påstå, at jeg har gjort det officielt jævnt meget på bloggen efterhånden med al den fødselsdagsspam. 😉 Hvis du tænker på de forskellige beskrivelser, hvor min alder er nævnt, så kommer det, når jeg har tid og overskud til lige at hitte rede i, hvordan jeg rent teknisk redigerer i et system, jeg ikke kender. Det bliver næppe lige med det første.

  • Det var nemlig lige der ved de forskellige steder på bloggen… Men ja ok… Kan sagtens forstå at specialet er første prioritering!
   Forresten, er der ikke en smart funktion hvor man faktisk kan få en notifikation hvis der kommer en kommentar på ens kommentar….? Det kunne være læks!
   God arbejdslyst ift specialet.

  • Jeg har faktisk råbt af tech-holdet, fordi I er flere, der har ønsket den, men det er åbenbart lidt tidskrævende. 🙁

 • Jeg er nede med “en selfie”. Til gengæld skurrer det i mine ører, når folk siger “en snap” – for mig hedder det “et snap”. Desværre er det flertallet, der bestemmer 😉

  • Jeg tænker også, det måske er fordi automatisk tænker det som en forkortelse af et snapshot og derfor vil have det til at være et?

 • Lige nu kan jeg faktisk slet ikke huske, om jeg plejer at sige en eller et selfie, men tror jeg er på dit hold. Til gengæld har jeg det mega stramt over at det hedder “en event”. Øh nej, det hedder da et?!?!

  Hvor er det bare vildt dårlig stil af omtalte mand. Der er jeg sgu ked af at høre… Håber dem der skal lægge øre til hans bræk giver ham en sviner retur. Bitre mænd er større kællingen end vi kvinder nogensinde bliver!

  // http://www.moonlitmadness.dk

  • Nej, der er flere mobilbrugere, der har problemer med den. Reklamer slipper I nok ikke for, men de skal immervæk kunne lukkes! Jeg har sendt issuet videre til teknikerne. 🙂

 • Her er verdens mest dødsyge kommentar: det hedder ‘en selfie’ fordi navneord med ‘e’ typisk er fælleskøn (en).
  En kjole, en skole, en dukke, en ramme.
  Hvis du kan komme i tanke om bare et ord, der slutter på ‘e’ som du sætter ‘et’ foran, så har du hermed min tilladelse til ‘et selfie’ prøv 🙂

  • Men uden at være ekspert i dansk etymologi, er den regel så ikke baseret på fonetik? Sådan er det i hvert fald på engelsk, og e’et udtales jo ikke i “selfie.” Det hedder jo fx også et move og et groove, så jeg ved ikke helt, om jeg køber den regel, når det gælder fremmedord. Men om ikke andet vil jeg byde ind med “et ævre” og fortsat sige et selfie – nu også med din tilladelse, selvom jeg nok havde gjort det uden den også. 😉

 • Jeg tror det er fordi man bruger snappet som udsagnsord, at det er blevet til snappen i navneord, for nemmere at skelne. Jeg har snappet snappet lyder fx dummere end jeg har snappet snappen, selvom begge dele lyder umanerligt dumt.

  • Og der fik jeg lige forklaret noget, der ikke står nævnt nogle steder fordi jeg automatisk forbinder selfies med snapchat… Godt så. Jeg har intet løsning på det problem du fremstiller. Overhovedet.

 • Jeg afskyr at det hedder “en selfie”. Det lyder simpelthen så umanerligt fjollet, og kvalmende. Specielt når det er fnisende 60 årige damer der siger det.. Suk.

 • JA!! Så enig med nr 9. Det hedder ET selfie, ikke EN! Ligesom at de jo hedder ET billede/fotografi/selvportræt. Hvordan kan det nogensinde ende med at hedde en selfie?

 • Hej Miriam
  Ser du ‘Petra dater hele verden’?
  Jeg tror du vil finde det rigtig sjovt 🙂

 • Er begyndt at følge dig på instra efter at have læst om dine unfollowers, du skal ikke gå ned på followers 😀

Der er lukket for kommentarer.