Uddrag fra en dagbog #6

Dagbog_zps927e50be

Mandag d. 5/10 1998 (Miriam, 12 år, 6. klasse, red.)

I lørdags var vi ude at købe tøj, og jeg fik meget rimeligt cool tøj. Jeg tror, jeg vil til at være mere poptøset, mere fjantet. IKKE SLÅ SÅ MEGET. Mere forsigtig. Mere klodset. MINDRE STÆRK. Sådan nogle kan drenge godt lide. Jeg vil også gå i sejt/cool tøj og plateausko.

I dag slog D op med K. Han blev meget ked af det. Han sagde, han ville begå selvmord. Han sagde, jeg skulle komme op på skolen med Baloo (jeg havde job som hundelufter, red.), men K var der ikke, da jeg kom. Han havde penge med, så jeg kiggede i kiosken. Der var han ikke, men jeg kom til at bruge mine penge på Spice Girls slikkepinde.

1) Jeg var en ret heftig drengepige på det her tidspunkt. Det var hårdt pludselig at skulle til at skifte image. 2) K lever endnu i bedste velgående. 3) De der Spice Girls-slikkepinde var the shit! 😀

Læs også første, andet, tredje, fjerde og femte indlæg i serien.

Kommentarer (10)

    • Der var faktisk tyggegumin inde i slikkepindene, og der fulgte klistermærker med pakkerne. Det var totalt win!

  • Årh, det er et rørende indblik i en pre-teens (selv)bevidsthed. Det med plateauskoene og det seje tøj fik du i hvert fald gennemført. Men mere forsigtig og klodset og mindre stærk? Hvordan gik det med at ændre sig på de punkter? Det er svært ar sige, når man kun kender dig på skrift – men jeg synes ikke, du virker forsigtig og … ustærk.

    • Jeg er blevet noget mere feminin, tror jeg. Jeg er stadig ret stærk, men jeg er holdt op med at kommunikere via lammere, hvilket har været godt for mit kærlighedsliv. 😀

  • ‘K’ lever i bedste velgående, hahaha, jeg ser lige hvordan du har stalket dig frem til ham efter at læse den dagbog, bare lige for at tjekke ordenligt efter!

    • Haha, vi er Facebookvenner, så jeg vidste heldigvis godt, han levede endnu. Det var mest for at berolige jer, når nu jeg gav udtryk for at ville trøste ham og så blev distraheret af sukker…

Der er lukket for kommentarer.