Game of Butts

Jeg sværger, jeg startede med en virkelig uskyldig makeup-tutorial, men som det jo gerne er på Youtube, så tager den ene video ofte den anden, og før jeg vidste af det, faldt jeg over det bedste koncept, jeg har set i mindst en måned. Gæt en røv! Okay, jeg indrømmer, jeg er virkelig slatten og har taget seriøst meget narko, og min dømmekraft er derfor muligvis påvirket, men hvis nogen vælger at gøre dette til et brætspil eller bare en lillebitte internetquiz, så græder jeg salte lykketårer.

Jeg blev i øvrigt først lidt skuffet over Nikolaj Coster-Waldau, der jo repræsenterer Danmark ved sin blotte eksistens som eneste endnu levende dansker i serien, men nu bliver jeg helt i tvivl om, hvorvidt jeg ville kunne genkende min egen bag. Ville I? (Altså kunne genkende jeres egen, ikke min.)

Kommentarer (13)

Der er lukket for kommentarer.