Oscars 2017 ifølge Miriam

ijpoijoiOscars er måske nok det største awardshow, men også ofte den kedeligste røde løber, fordi man helst skal være helt klassisk og pæn. Dermed var der faktisk flere kjoler, jeg godt kunne lide, end jeg ikke kunne lide. Lad os starte med favoritterne. Viola Davis ser intet mindre end stjernegodt ud. Kjolen er enkel, men alligevel usædvanlig og giver hende en virkelig misundelsesværdig figur. Frynser var ret populære i år, men Emma Stone løb af med den i min optik bedste version – i særdeleshed var den i bevægelse utroligt smuk.

pokpokpo“Vi associeres med en film fuld af (ret skuffende) sex, så vi må hellere gå afsindigt mormor på den røde løber.” – Dakota Johnson og Jamie Dornans hustru.

okaeokpoJeg kan faktisk virkelig godt lide Priyanka Chopras kjole – så meget, at den var lige ved at ende i min top. Men så så jeg pludselig badeværelsesfliser, og det kunne jeg simpelthen ikke abstrahere fra! Jeg kan virkelig godt lidt Kristin Cavallaris choker, har det lidt meh med hende kjole, men vil i virkeligheden bare rigtig gerne vide, hvorfor hulen hun er inviteret til Oscar-uddelingen?!

okpjpijJeg hader Halle Berrys hår. Hader. Og hvad angår Janelle Monae, så begynder jeg at frygte, at jeg måske bare skal placere hende permanent på min ‘worst dressed’-liste. Det ser mest af alt ud, som om der er en ordentlig omgang nytårspynt, der er eksploderet ud over hende.

iujoaeklNormalt er jeg jo virkelig glad for en gul kjole, men Leslie Manns har strutskørt på størrelse med en af de der vanvittige Gypsy Wedding-kjoler, og det trænger i øvrigt fælt til at blive dampet. Blanco Blanco giver mig bare nogle heftige associationer til Chiquita bananer-damen. Det bør man nok undgå.

Billeder fra people.com

Kommentarer (26)

 • Haha, til banan-damen!

  Når jeg kigger på den toiletflise-kjolen, er jeg totalt enig og kan faktisk ikke få øje på andet, haha. Men dog gik det først op for mig, da du skrev det! 😀

 • Synes hende Janelle Monae kommer til at ligne en af de dukker, der engang var nogle gamle mennesker der satte uden over toiletrullerne….

 • Kære Miriam,
  Jeg elsker de her indlæg og har ventet hele ugen på det. Jeg kunne ikke lade være med at tænke “Gad vide hvad Miriam synes om denne og denne”, da jeg selv kiggede billederne igennem i mandags.

 • Min yndlings var klart Ruth Neggas røde kjole – jeg er mere vild med den end med hindes navn – og dét siger altså en hel del, haha! Og så er jeg altså vild med Halle Berrys hår.

 • Mon du nogensinde ville have sådan en negativ holdning til en hvid kvindes hår, hvis hun bar det helt naturligt?

  • Arh du, du er ude i noget MEGET søgt racisme her. For det første er det der ikke Halle Berrys naturlige hår – enten er håret manipuleret, eller også er det en weave. En lynhurtig tur på Google vil vise dig hendes naturlige hår, og dertil er de krøller alt for store. Jeg har i øvrigt tidligere givet kæmpe props til lige netop Viola Davis for at rocke en afro på den røde løber. For det andet ser mit eget hår PRÆCIS sådan der ud, når det er i den længde. Så ja, hvis nogen stylede mit hår på den måde, ville jeg have en temmelig negativ holdning til det. Sorte kvinder har ikke patent på krøller. Jeg kan ikke lide den overdrevne volume i stylingen, jeg synes, det kommer til at se disproportionelt ud. Mere er der ikke i det.

   • Fair nok! Det var nu heller ikke på nogen måde for at kalde dig racistisk. Synes bare det kan være værd at sætte spørgsmålstegn ved vores idéer om pænt/grimt og hvordan de bunder i et særligt (hvidt) skønhedsideal, som historisk (og stadig i dag) har først til diskrimination og stigmatisering af sorte kvinder med naturligt hår.

    • Christine, det er ikke, fordi jeg er uenig med dig i, at der er problematikker i, at et hvidt skønhedsideal er dominerende (på samme måde som et tyndt fx er det), men jeg synes, det i denne situation er at se spøgelser, hvor de ikke er. Det er en smule malplaceret at læse alvorlige emner ind i et indlæg, hvor humoren er i fokus og udmeldingerne bevidst kontante. Skønhed er en smagssag, og nogle gange er smag ikke andet end det. Jeg synes, en afro er smuk – men Halle Berrys hår er ikke en afro. Der er stylet the bejesus out of it, og det er netop det, jeg ikke synes er pænt. Jennifer Lopez har haft en lignende frisure i en musikvideo engang, og det hadede jeg også. Jeg synes langt fra, Halle Berrys hår er et eksempel på en sort kvinde med naturligt hår. Hendes frisure er temmelig meget universal.
     A: Sær udtalelse. Havde hendes hår været naturligt, havde jeg ironisk nok sandsynligvis været ret vild med det.

   • Godt svar Miriam! Jeg bliver simpelthen så træt, når jeg læser sådanne kommentarer.

   • Jeg er sådan set ret enig med dig, Miriam. Men hun har åbenbart selv udtalt noget andet om det hår.. “The dress is glamorous with a sense of romance that made me feel feminine and fresh. With this look, I celebrate my natural hair by allowing it to be wild and free.” Hmm..

 • Jeg er vild med de her indlæg. Jeg så selv første del af Oscars, med kjolerne på den røde løber og tænkte på hvad du mon ville synes om det forskellige 🙂
  Jeg er også vild med dine favoritter. Herudover synes jeg også at Nicole Kidman og Jessica Biel var enormt smukke på den røde løber.
  Jeg vil gerne tilføje Scarlett Johansson til den mere uheldige liste. Hun ledede mine tanker hen på Miley Cyrus i hende dårlige periode (som Uffe Buchard sagde det)

  • Scarlett Johansson var også lige ved at ryge på min worst dressed, men mest fordi hendes bryster så fuldstændig abnormt store ud i den kjole.

  • Jeps, hun lå i min top – men kjolen var lige en tand for standard til at nå top to. 🙂

Der er lukket for kommentarer.