Tinder-samtaler #3

Et par ting, der er nyttige at vide forud for nedenstående samtale:

1) Jeg afskyr at blive kaldt “smukke” af vildt fremmede mænd.

2) Jeg har et stort behov for modspil hos en mand, så jeg er næsten altid kæk fra starten for at finde ud af, om han kan give igen eller bliver skræmt væk… Det er ikke den her form for “give igen”, jeg er ude efter.

Hvorfor skal I mase jeres penisser ind i samtalen efter 2½ minut? Hvorfooooor?

kaellaek

Kommentarer (15)

 • Fordi den stakkels mand ikke er vant til kvinder der stikker lidt igen 😉 Han blev vel bare lidt fornærmet, den kære mand 😛

 • Jeg ville nok have svaret den sidste besked også. “Så din pik er som en indgangsreplik, altså en kort, fjollet anekdote, der i bedste fald kan kaste et halvhjertet grin af sig?”

  • Hahaha! Problemet med de kække comebacks er desværre bare, at de ofte resulterer i en besked á la: “Jeg var da heller ikke interesseret i sådan en fed ko som dig.” Jeps.

   • Synes altid at det er så underholdende hvor skrøbelig en maskulinitet den slags typer af mænd er i besiddelse af, så det altid ender med at de går ned til det laveste niveau og sender en svada af fornærmelser mod en, der så alle har det fællestræk at de går efter at pille ens udseende ned. Det udseende som de selv i første omgang udviste en stor interesse i 🙄

    • Lisa, det er det, der er så åndssvagt. Hvorfor fornærme noget, de lige har indrømmet at være tiltrukket af?

 • Jeg forstår det virkelig ikke, og jeg hører om rigtig mange af lige præcis den her type oplevelser. Er der ikke en mandlig læser der kan forklare logikken: Er det for at irritere? Bider nogle kvinder på? Eller er den et eller andet jeg er helt blind for her?

  • Jeg tænker, den taktik engang er lykkedes for én mand, og så har rygtet bare spredt sig?

  • Astrid, til trods for at jeg er en mandlig læser, så kan jeg desværre heller ikke forstå tankegangen, eller manglen på samme, i denne slags beskeder. Jeg græmmes på mit køns vegne

 • Er bsultu heler ikke glad for fremmede der kalder mig smukke… en tjener gjorde det da jeg var ude at spise…. jeg var meget tæt på bare at gå.
  men det næste svar, hvad sker der dog i deres hoveder…..

Der er lukket for kommentarer.