Kommentarer (29)

 • Jeg frygter, at jeg er den der kærestes ekskæreste. Ej, er jeg det? Ej, det kan jeg da ikke være? Vel? Ej.

  • Jeg skulle farve mit hår brunt i går. Opdagede først, at jeg havde købt den forkerte farve, da jeg så mig selv i spejlet. Nu er jeg rødhåret…. Tror også jeg er kandidat;)

 • Haha, jeg kunne også godt være genboen! 😅 Og hold da op nummer et; mon hun beholder dem og if so hvor fantastisk med tvillinger 🙂

   • Ens eget hjerte sidder ikke i maven. Jeg er ret sikker på at der må menes tvillinger. Dog usikker på hvordan hun kan være sikker på det, efter 8 uger. Første scanning er omkring 12 uger, så kan være at det er mig der misforstår.

    • Man kan godt få en tidlig scanning, hvis lægen vurderer der er behov for det, eller man kan selv betale for det.

    • Det er efterhånden helt normalt selv st købe en scanning før uge 12. Det kan også være lægen har sendt hende til en terminsscanning, fordi hun ikke vidste hvor langt hun kunne være henne.

    • Man kan godt få foretaget en tidlig scanning, for egen regning. Ved 8 uger kan man godt se, om der er 1 eller 2 fostre. Det har har hun sandsynligvis lige gjort.

    • Man kan købe tidlige scanninger privat allerede fra 6+0 🙂 De vil kunne se, hvis der er to hjerteblink i uge 8.

 • Den uperfekte pige

  “2 bankende hjerter i maven” det kan da kun være tvillinger, hendes eget hjerte er jo ikke i maven 😉

 • Kunne også godt være genboen… I skrivende stund sidder jeg og ammer. Det gør så fandens fucking ONDT! Mine brystet har ikke været pakket ind men stået frit fremme de sidste 8 uger! Til gengæld sidder de også helt oppe i halsen, så de er fandeme flotte, selv om ungen har ammet dem til blods. Åhhh

  • Av av.. blodige bryster er bestemt ikke rart. Tilgiv mig jeg giver er råd du ikke har bedt om. Men hvis du ikke allerede har fået hjælp ril at rette teknikken, så vil jeg bare ægte nævne ammenet for dig. Det er gratis og det er online .

Der er lukket for kommentarer.