Fem Netflix-film, du skal se…

law-abiding-citizen-wallpaper-1…Hvis du altså ikke allerede har gjort det! 😀 Se også mine første fem filmanbefalinger her.

Law Abiding Citizen/Nådeløs hævn (2009). Da hans kone og datter bliver myrdet, og retsvæsenet svigter, beslutter Clyde Shelton sig for selv at gøre noget ved sagen. Fremragnede hævnfilm, og så bliver alt generelt bedre med Gerard Butler, ikke? Se den, hvis du var vild med Shooter, Taken, The Bourne Identity.

The Duff (2015). Hvis du savner slut-halvfemsernes teenagefilm, er det her et rigtig godt bud på en nutidig af slagsen. Bianca finder ud af, at hun har fået mærkatet DUFF (designated ugly fat friend) og beslutter sig for at gøre noget ved det. Se den, hvis du var vild med 10 Things I Hate About You, She’s All That, Clueless.

Green Street Hooligans (2005). En amerikaner får et indblik i den hardcore, engelske hooligankultur. Den er temmelig barsk, og jeg tudede som pisket, men shit, hvor er den god. Se den, hvis du var vild med Starred Up, Fight Club, 8 Mile.

Gattaca (1997). I fremtiden, hvor mennesker er genmanipuleret til at være deres absolut bedste, forsøger Vincent at snyde sig til et liv, hans genetik ikke tillader ham. Sci-fi/thriller/drama, der gør det rigtig godt. Se den, hvis du var vild med Minority Report, The Island, The Talented Mr. Ripley.

Seeking a Friend for the End of the World (2012). En asteroide nærmer sig, og jordens undergang er nær. Dodge og Penny tager på en roadtrip for at finde hans gamle teenagekærlighed og et fly, så hun kan komme hjem til sin familie. En sød, skæv film, som sagtens kan opløfte en kedelig mandag aften. Se den, hvis du var vild med It’s Kind of a Funny Story, Juno, The Five-Year Engagement.

Kommentarer (17)

Der er lukket for kommentarer.