Kan vi lige snakke lidt om… #10

giphy…Artister, der insisterer på at udtale “me” helt fucked, når de synger. Kæreste Justin Timberlake, det er kun i slutningen af april “it’s gonna be may.”

…Hvor klamt leverpostej rent faktisk er. Jeg mener, det smager fantastisk, men indholdet.

…Om det er for tidligt at begynde at tænke solbriller? Fordi, pis mig i øret, jeg kunne virkelig godt tænke mig dem her. (Affiliate-/reklamelink)

…Hvad der blev af Biker-Jens?

…Folk, der går midt på fortovet og ikke rykker til siden, når man kommer gående imod dem. Flyt dig, røvhul!

…Om vi seriøst skal høre om Trump hver dag de næste fire år. Jeg er allerede træt af ham.

…De der Spice Girls-slikkepinde med ferskensmag og tyggegummi indeni. Kunne vi ikke få dem tilbage?

…Forstenede kattelorte i sandkasser. Jeg kan forstå, det er blevet upopulært, men jeg vil bare lige sige, at jeg som barn altid følte, det var lidt ligesom at finde en skat… Jeg var et mærkeligt barn.

…Hvorfor Tom Hiddleston ikke er på Tinder.

Kommentarer (58)

 • Biker-Jens arbejder som salgsdirektør i Fakta. Ret syret karrierevalg for en mand, der mere ligner en fritidsrocker.

 • Var et meget kræsent barn, men er heldigvis kommet efter det. Vil dog aldrig nogensinde begive mig ud i leverpostej… Det er næsten ligesom med religion, der er ikke så mange der ville ‘spise’ det, hvis først de blev introduceret for det som voksne 😀

 • Leverpostej er klamt også smagen.
  Fik ved et uheld smagt på det i sommers for første gang siden jeg startede i skole. Jeg blev bekræftet i at det smager lige så skidt som det lugter.

  Jeg får mere fniller af Peak når der burde skrives peek, selvom det forvrængede maaay er tåkrummende.
  Trump.. han var træls allerede dengang han havde sit realityshow.

 • Jeg er SÅ enig i forhold til punktet med leverpostej (prøver altid at lade være med at tænke på indholdet), og punktet med folk på fortovet. Det er så underligt, at de ikke flytter sig!! Især folk med barnevogne på Østerbrogade/Nordre Frihavnsgade er rigtig slem, synes jeg! Flyt jer nu, selvom jeg ikke har noget barn!!!
  Kh Anna fra tyvertragedien.wordpress.com

  • Men der er fortovene også ofte ret smalle – så er det sgu heller ikke nemt at have en kæmpe barnevogn.

 • Uh James Corden, ham har jeg virkelig en svaghed for. Han er pæn men han bliver endnu pænere fordi han er røv charmerende!

  Mht til solbriller. Jeg fik lige 2 par til 2,5 kr stykket i Monki. Har stadig optur over det…

 • Nårh, jeg tror de sang “mæh”? Men det giver mere mening, at synge “may”.
  Jeg troede kun det var mig, der var sær, fordi jeg bliver irriteret over folk der går midt på fortovet. Jeg er glad for at jeg ikke er alene. 😀

 • Biker Jens bor ude på landet, eller det gjorde han i hvert fald da jeg var ung og kørte på knallert. Han var i hvert fald ved at køre mig over en dag.. hvor jeg til gengæld bare fik midter fingeren retur.. Så håber han stadig bare er ude på landet og bliver der 😀

 • Da jeg var barn, lå der, på vejene, også altid gamle hundelorte, der havde ligget så længe, at de var blevet hvide. Hvor blev de af??

 • Fuck, jeg havde helt glemt de slikkepinde, men nu vælter minderne frem! Kan ligefrem fremkalde smagen af dem igen!

 • Apropos lort og følelsen af at finde en skat (?!)… hvornår holdt plenum op med at sætte flag i hundelorte? Var det bare en 80’er-ting?

  /Kristina.

 • Leverpostej bliver ikke mindre klamt, når min mand kalder det svinemarmelade. Så går der altså lige et par dage inden man kan klemme sådan en mad ned igen.

 • Ja kan vi ikke lige tale om James Corden? Elsker ham!!! Lige så meget som jeg engang elskede Graham Norton. De to og Spice girls er åbenbart det eneste uk har kunnet lave ordentligt😜

 • FUCK! SPICE GIRLS SLIKKEPINDENE!!!!!!! Ej du fik virkelig åbnet op for gamle minder der! Havde fuldstændig glemt dem, men nu sidder jeg og kan nærmest smage dem! Wow. Og jeg elsker leverpostej. Helst den hjemmelavede af slagsen. Selvom jeg synes det er så monster klamt at lave…

  • De var så gode! Og jeg ignorerer altid lykkeligt, hvad leverpostej rent faktisk er, når jeg spiser det, for det smager fandme godt!

 • Jeg formede engang en mega flot flødebolle af sand, og var helt vildt stolt af resultatet indtil det gik op for mig at det var kattelort der gjorde sandet så medgørligt 😂

  Husker kun svagt de der Spice girls slikkepinde, men husker til gengæld tydeligt nogle meget lækre BLÅ cola slikkepinde også med tyggegummi indeni – mmmhh! Generelt var udvalget af slikkepinde bare meget større før i tiden. Suk.

   • Ja de var også bare mega gode! Især hvis man fik en med den perfekte banan/karamel-fordeling – mmhh!

 • Og så er ham biker Jens gift med min kærestes (skilsmisse/rimelige deleforhold med børn)-advokat😊 Sikke vi kan om ham.

 • Den med ikke at give plads når man mødes på fortovet… fatter den ikke… hvorfor skal de fylde det hele… specielt barnevogn folk opføre sig til tider som om de ejer fortovet.
  De tørre hvide hunde lort en nævnte kommer vidst mest pga. Fodertype ikke indtørings tid.

  • Jeg vil som en af barne-/klapvognsfolket gerne påpege at sådan en bare fylder en del. Det kan være svært at flytte sig mere, og andre fodgængere har altså lettere ved at passere op og ned ad kantsten.

   • De fylder ja, og er ikke nemme bare at flytte til siden, men hvorfor nogle så vælger at gå midt på fortovet er mig en gåde. Og her er det ikke kanten du kommer ud på, det vejen.
    Her er der folk med barnevogn som ikke engang viger for rolatorfolk… De har det da endnu svære.
    så længe du giver plads til os almindelige kan komme forbi mellem dig og kantsten så syntes jeg det dejligt.

  • Altså, nogle folk – fx barnevognsfolk – fylder jo per definition lidt mere. Jeg bliver mest mopset, når det er helt almindelige mennesker med al deres førlighed og al plads i verden, der nægter at flytte sig.

 • Åh, de slikkepinde der!!! Kan vi ikke starte en underskriftindsamling??
  Og til det med, at folk med barnevogne (kommentarerne, ikke din undren) ikke flytter sig – det irriterede også mig bravt dengang før børn.”Tror I, at I ejer det hele??!” Så fandt jeg ud af, hvor besværligt det kan være at komme forbi mennesker på et smalt fortov med en barnevogn og et ståbræt til storesøsteren, som protesterer voldsomt (brættet, ikke barnet) hvis man vover at bevæge det ud over en kantsten. Så nu springer jeg med glæde til side for barnevogne, for det er efter min erfaring meget lettere for mig end for dem:)

  • Jeg tror måske mere, det er det symbolske i det. At man ligesom gør mine til, at man ville have flyttet sig, hvis det var muligt. Måske lige rykker sig to centimeter til siden for velviljens skyld.

 • Kan man ikke altid købe og snakke solbriller??? Jeg bruger solbriller hele året.. solen skinner jo også en gang imellem om vinteren. 😉

  Og de der Spice Girls slikkepinde må de gerne få tilbage!!

  • Jeg bruger solbriller i sekundet, det ser ud til at solen vil kigge frem. Man ser bare mere tjekket ud med solbriller!

 • Forleden morgen, stadig midt februar står mig og ungerne og skal afsted til institution. Kl er 6.45, min ældste (3.5 år)kigger op på himlen og siger: se mor det er næsten ikke mørkt mere.
  Hun sætter sig i cykelvognen og tager solbriller på… okay så… De er også på i bilen selvom det regner. Så solbriller er et must herhjemme. 😉😂

Der er lukket for kommentarer.