Golden Globes 2017 ifølge Miriam

jhbkjnFor at lægge ud med mine to favoritter, så er jeg tilsyneladende nu blevet et så forudsigeligt menneske, at en vellykket, gul kjole altid ligger i min top. Det er så speciel en farve til den røde løber, og så er det sjældent, man ser en lårhøj slids, der ikke spiller kliché-agtigt på sex appeal. Well done, Reese Witherspoon. Hvad angår Emma Stone, så elsker jeg kvinder, der dyrker deres bleghed, og den sarte, lyserøde farve spiller perfekt til hendes hudtone. Derudover var det virkelig de applikerede kjolers aften, og det her var en af de få, hvor det var gjort smukt og ikke bare mærkeligt.

kjlkjlkApropos applikerede kjoler, så kunne jeg faktisk virkelig godt lide Louise Roes silhuet med de oversize ærmer. Problemet består mere i, at nogen har sat en lyskæde fast på kjolens overdel. Drew Barrymores kjole giver mig associationer til kaffefilter-batik, og det er bare aldrig rigtigt godt.

jpijpijpijDer sker alt for mange sære ting på Felicity Jones‘ kjole. Blomsterne for neden ligner mest af alt palmetræer, og hun har en bedazzled sløjfe på maven. Udover at Nicole Kidmans ærmer skulle brændes ASAP, så ligner hendes kjole mest af alt en meteorologs progressive vejrkort. I ved, når man sådan ser skyerne bevæge sig ind over landet fra time til time? Alternativt en stor bølge inklusiv brus for neden, men det er stadig ikke godt.

jlkjjojoJanelle Monae fortsætter ufortrødent det opdaterede Cruella de Vil-look, mens der enten er ild i Thandie Newtons kjole, eller også har hun spildt tomatsauce på den.

hjoihoiuJeg har set Carrie Underwoods kjole på flere best dressed-lister, og jeg synes også virkelig, farven er fin. Den bidrager bare også til problematikken i overdelens vaginaroser. Zoë Zaldanas kjole er et gennemført flæsehelvede, og i flere minutter sad jeg og var irriteret over, hvad i alverden den mindede mig om. Indtil det slog mig: Askepots første balkjole! I ved, den som musene og fuglene laver til hende? Jarh, det er ikke en god ting.

Billeder fra people.com

Kommentarer (32)

Der er lukket for kommentarer.