Kommentarer (23)

 • Dig der er for smuk til at være leder?!?!?

  Sikke noget ævl! Og fuck en vattet ledelse at gøre det til en demokratisk beslutning. Vær du glad for du ikke skal være mellemleder under så ringe en leder!!!

  Og vær du bare glad for at du både er køn og dygtig. Og skidt dine smålige kolleger et stykke!

  • Jeg føler mig også temmelig temmelig overbevist om det er arbejdskulturen den er gal med og ikke indsendes udsende.

 • Dig med veninden der har en affære – you go Girl! 👏 Har selv været ramt af utroskab (han var det kun 1 gang og slog op med det samme, men uden at fortælle mig den rigtige årsag). Da vi så
  Begyndte at ses igen der havde jeg virkelig godt kunnet bruge at en af hans kammerater eller én af dem der vidste han havde været mig utro havde ÅBNET MUNDEN i stedet for jeg selv skulle finde ud af det ved at spørge om han nogensinde havde været mig utro 😶

  • Så enig! Kæft jeg gad godt nogen havde sagt noget, så jeg ikke havde lignet en idiot, når nu alle andre åbenbart vidste det!
   Jeg vil hellere såres af en ærlig person end at leve på en løgn med en der bare ikke synes jeg er nok!

 • Gad godt vide, om hende, der slog op med sin kæreste ved at citere “Den Eneste Ene” sagde det var fordi at de, ligesom HTH køkkenskabenes hængsler, ikke passer sammen, eller om hun sagde “du er røvirriterende, røvdominerende og røv for meget!” 😀

 • Er så imponeret over dig, Miriam. Jeg ved godt, at det er dit job, men man kan jo også sygemelde sig fra job i tilfælde hvor man slet ikke hænger sammen. Du er virkelig sej. <3

 • Stort tillykke til lægen!
  Jeg blev selv nyudklækket jurist og kommer også fra et udsat område, så får jævnligt inkasso spørgsmål. Dog ingen strafferetlige spørgsmål, men det tør de nok (heldigvis) ikke blande mig ind i – jeg var jo allerede en retskaffen lille nørd dengang jeg boede i gettoen.

 • Det er kun halvgamle, grimme og tykke damer med lavt selvværd og mænd med små dillere, der har problemer med unge, smukke kvindelige ledere! De fleste respekterer trods alt fagligt dygtige og arbejdsomme mennesker.
  Og hvis du har talent for ledelse, så finder det rigtige sted dig på et tidspunkt. Ret ryggen og tro på dig selv. Al power til kvindelige ledere – tykke, tynde, smukke, unge og gamle!

 • Jeg har også samlet pizza op fra gulvet. Og spist en halv efterladt burger i en bus, i en brandert. Men hey, jeg er aldrig syg, så mon ikke bare det er meget smart at jeg sådan har udfordret mit immunforesvar? Jeg synes det lyder bedre, end jeg bare er småklam B-)

  – A

 • Hvor kunne det være det vildeste plottwist hvis der var en tilføjelse på den første hemmelighed med at hun næsten var 25!

  • Der bliver også tit nakket den anden vej – det er vist desværre ikke noget, vi kan gardere os imod. Shit happens, folk er mærkelige. 🙂

 • Hos mig, er der altså ikke noget der hedder 3-sekunders-reglen. Her plejer det, at være 10-sekunders-reglen?

Der er lukket for kommentarer.