En dag i undertøj

collagehjukilopVi lagde ud med at spise morgenmad sammen, så vi lige kunne blive bekendt med hinanden, før vi smed tøjet. Vi var allesammen virkelig forskellige med forskellige kroppe og forskellige historier, men det var jo også lidt det, der var pointen. I vores info-mail stod der, at vi skulle have en badekåbe med, men sådan en ejer jeg altså ikke, så jeg havde taget min kæmpe-cardigan med i stedet. Vi skulle skifte til vores undertøj ret hurtigt, så vi ikke havde mærker fra andet tøj, når vi blev fotograferet, og til at starte med, gik jeg rundt med min trøje tæt omslynget som en anden sutteklud. Godt nok var vi allesammen i samme båd, men det er alligevel en anelse grænseoverskridende at trisse rundt i undertøj foran mennesker, man har kendt i halvanden time.

Eller, det var det. Overraskende hurtigt blev jeg komfortabel ved situationen og kylede cardiganen over i et hjørne, og resten af dagen foretog jeg mig mere eller mindre alt kun iført undertøj. Jeg fik lagt makeup, fjollede med de andre under de lange ventetider og dansede rundt til vores playliste, som passende nok hed “girl power”. Det var den mest befriende oplevelse, jeg længe har haft. Selv da budet dukkede op med vores frokost og fik et meget mærkeligt udtryk i ansigtet, da han blev mødt af et lokale fuld af halvnøgne kvinder, var mit første instinkt at grine højt i stedet for straks at gemme mig væk. Det var en uvant og virkelig øjenåbende reaktion. Vi burde seriøst gå rundt i undertøj altid.

Jeg er ikke og bliver nok aldrig den store model, men jeg er glad for, at jeg gav mig selv udfordringen. Makeupartisten, Azita, og fotografen, Henrik, var begge helt fantastisk dygtige, og jeg følte mig kamplækker (omend ganske uduelig), da det blev min tur til at stå foran kameraet. Vi fik lov til at kigge billederne igennem på monitoren efterfølgende, og selvom jeg ret modvilligt måtte konstatere, at jeg da vist er liiiidt mere æbleformet, end jeg har gået og bildt mig selv ind, så var det alligevel ret stort at se sig selv i en så uvant rolle.

Selve kampagnen begynder vist først engang omkring marts, men vi har fået lovning på at få alle billederne tilsendt hver især inden da. Jeg kunne dog ikke dy for for lige at nappe et af gruppebillederne med hjem på min telefon, for dels sidder jeg lige i midten som en anden Don Corleone, og dels præsterer jeg det smukkeste resting bitch face, jeg længe har set.

Kæft, det bliver godt! 😀

Kommentarer (12)

Der er lukket for kommentarer.