Tried & Trues #2 (+ rabatkode)

dfgnhmjkReklame – indeholder affiliatelinks

Det virkede til at være ret populært, det der med at dele items, jeg rent faktisk selv havde købt og var glad for, så her kommer endnu en omgang. Jeg har haft lidt dårlig shoppekarma på det seneste, og derfor er alle links i indlægget til Asos, men skulle man nu gå og lure på noget inde på Boozt, så er det måske værd at slå til i dag, hvor de har 20% på stort set hele baduljen, når man shopper for en tusse, med koden NOW20.

Jeg har ikke umiddelbart planer om at lave flere affiliateindlæg i december, men jeg har til gengæld opdateret “Støt bloggen“-fanen, så der nu er endnu flere webshops at handle på – så hvis man nu overvejer at købe julegaver online på en af de shops, jeg samarbejder med, ville det være virkelig værdsat, hvis man lige stak et smut forbi der først. 🙂

Og nu videre til sagens kerne: Den første kjole er en Miriam-klassiker med slå-om og masser af taljefokus. Stoffet er det helt rigtige – tungt og lækkert, så den falder flot og ikke fremhæver de mindre klædelige buler alt for meget. Og så er den meget overkommelig i pris. Find den her.

Den hvide cardigan har været en lifesaver, fordi jeg bor i en iskold lejlighed. Den er varm, lidt oversize i det og har nogle meget store ærmer, som jeg er fuldstændig pjattet med… Og så er den lige nu sat ned. Find den her.

ghjkmjnhjuTil pluspigerne er der endnu to items fra Junarose, som er et mærke, jeg er blevet rigtig glad for. Draperinger er altid et kæmpehit i min bog, og den grønne farve er simpelthen så pæn. Og igen er der tale om en virkelig pæn pris. På Asos er den kun tilbage i en 18, men er man åben for andre farver, findes den også i blå og sort hos Bestseller.

De sorte jeans ser ligesom sidst med de magiske bukser ikke særlig imponerende ud på modellen. (Hvorfor er de for store? Hvorfor er de foldet op?) Men på mig er de altså et hit. Det er ret svært at finde jeans, der ikke er super-skinny for neden, og det synes jeg ikke er pænt på mig, så de her er helt perfekte. Find dem her.

dfghjkJeg bestilte de her støvler hjem i begge farver i håbet om, at jeg kunne beslutte mig, når de kom. Det kan jeg ikke. Fuck. De er ikke i ægte læder, men så koster de til gengæld heller ikke en bondegård. Find dem i beige her og i sort her.

ghjklaeJeg har aldrig fået så mange kommentarer og ønsker om links, som da jeg i går viste frakken til venstre frem på snappen (miriam.poulsen). Og det kan jeg godt forstå. Den er simpelthen så klædelig med de markedere skuldre, bindebåndet og kraven, der kan bæres på to måder. Den er så selvfølgelig heller ikke helt billig, men husk som altid at indstille priserne på Asos, så I betaler i pund i stedet for i danske kroner – der er altså en del at spare! Find frakken her. (Bonus: Den findes også i grå og i tall)

Vil man ikke så langt op i pris, er frakken ved siden af et glimrende alternativ. Min var desværre nødt til at ryge retur, fordi der ikke var plads til min barm, og det var jeg ret træt af, for den var ellers blød og fin og meget klædelig. Find den her.

 

Alle links i dette indlæg er affiliatelinks, hvilket betyder, at klikker man sig ind og køber noget, så får jeg en lille procentdel af beløbet i kommission. Det koster ikke jer noget – det er webshoppen, der betaler! 😉 Man skal ikke partout købe et produkt, jeg har vist frem. Det eneste, der tæller, er, at shoppen registrerer, at I kommer herfra. Så kan I købe lige det, der falder jer ind. Som altid en virkelig stor tak til dem, der trofast bruger mine affiliatelinks. I er med til ikke bare at fodre Frank, men også at holde den øvrige reklame på bloggen på et minimum. 🙂

Kommentarer (28)

 • Dejligt oplysende indlæg!
  Måske skulle jeg begynde at shoppe på nettet, men jeg er jo bare den der old-fashioned type, som gerne vil ‘røre’ ved stoffet og gerne prøver inden jeg køber;-)

  • Man returnerer bare, hvis varen ikke lever op til forventningerne. Giv det et forsøg – udvalget er meget større online! 🙂

 • Apropos affliate, køb, sko og meget andet..
  Jeg er på jagt efter de perfekte FLADE sko,som passer både list til hverdag og fest (men mest sidstnævnte ). Både fordi mine knæ ikke kan holde til hæle og fordi min højde lidt sætter en stopper for det. Tænker du er den perfekte at spørge – rænker du har et lidt bedre overblik – og håber lidt du kunne have lyst til at lave et indlæg med tips? Søde søde miriam 😃

 • Er du sikker på, at man rent faktisk betaler mindre for varen, bare fordi man indstiller valutaen fra kroner til pund? man må da gå ud fra, at der ér taget højde for den slags ift priserne…

  • Ja, det gør man. Hvis du sætter prisen til danske kroner, vil du se, at priserne generelt er højere end de konverterede, britiske priser. Indstiller du til britiske pund, trækkes prisen i svarende til konverterede pund i stedet for de danske priser. Den er god nok. 🙂 Men det ville jo heller ikke være fair anderledes, når det nu er muligt at indstille sine priser til britiske pund. De kan ikke så godt sige, at en ting koster £30 og så tage mere for den end som så, fordi den koster mere i danske kroner. Det ville jo være snyd, når man har godkendt en betaling på £30.

  • Det er fordi Asos modtager al betaling i pund, så hvis de skal stå for at veksle dine DKK til £, tager de sig godt betalt. De bruger faktisk altid en kurs på 10, så du giver 10 DKK for £1 – men idet pundet er lavere end det (og faktisk ekstra-dejlig-brexit-lav lige pt :-)), kan man ved at bruge bankens vekselkurs slippe med at give ca. 8,9 DKK. Altså en besparelse på 11% 😀

 • Skoen er mega fine! Hvordan er størrelsen? Jeg har ikke købt sko på Asos før. Og ved du hvor høje de er? 🙂

  • Du skal bare tage din sædvanlige, engelske størrelse. De er i min erfaring helt størrelsessvarende. Og mit målebånd siger, at de er 8 cm høje. 🙂

 • Måske et lidt underligt spørgsmål. Men hvis jeg nu køber for over 1000 kr på Bootz, får gavn af rabatkoden og så returnerer noget af det, så værdien egentligt kommer under 1000 kr. Modregner de så den rabat man havde fået eller hvad? 😊

 • Damn you, den rosa jakke er kun tilbage i large. *græde smiley* men tak for links! Det er en skide god idé med de her indlæg, jeg er fan. 😀

  • Ja, desværre. Rabatkoden virker kun, når den virker, så man kan ikke bruge den igen, hvis noget ikke passer. Hvis jeg er i tvivl om størrelsen, plejer jeg at bestille en af hver og så bare returnere den, der ikke passer – for det er nemlig surt at skulle betale fuld pris, når man nu i princippet havde fået rabat…

   • Jeg antager at det sidste af dine svar var til min kommentar 😉
    Men øv øv, det var ærgerligt for det var en gave så købte noget ekstra for de penge jeg sparede 😂 Tak for svar og tip, det må jeg huske næste gang.

 • Jeg ser dig lidt som en Asos-guru, så måske du kan svare mig på noget. Jeg har købt et par sko (og lidt mere) til black friday med den kode du delte så man fik 20% – skoene er så imidlertid for store og jeg læser mig frem til at man ikke kan “bytte”, men blot skal returnere og lave en ny ordre – men så mister man jo de 20%. Ved du om dette kan passe, eller er der noget jeg overser? 🙂

  • Ja, du mister rabatten. Den gælder kun en gang, så der er det bare ærgerligt, hvis tingene ikke kan bruges.

  • Nu ved jeg ikke hvordan det er hos asos, men hos Zalando kan man ringe til dem og så laver de en tilbageførsel af den relevante procentdel, så man stadig får rabatten, hvis man bare skal have byttet til en anden størrelse/farve. Det har jeg gjort flere gange. Måske de har noget lignende hos asos?

 • Jeg vil i pr shoppe alle mine julegaver på nettet – og er næsten i mål.
  Har rundet ‘støt bloggen’ inden jeg shoppede og undrede mig over at du ikke linker til H&M?

  • Det gør jeg ikke af den simple grund, at jeg ikke har en affiliateaftale med H&M, så det ville ikke indbringe mig en krone. 😀

Der er lukket for kommentarer.