Jeg er jo Bridget Jones #258

giphy1. Jeg ved godt, jeg har lovet at skrive et indlæg om de nye Gilmore Girls-afsnit, og jeg ved også godt, at jeg burde have gjort det for længst, men jeg har strakt dem så lang tid som overhovedet muligt for at forlænge nydelsen. Mangler pt 38 minutter af det sidste afsnit, og så er jeg klar til dybdegående analyser! 😀

2. Jeg er fuldstændig uforholdsmæssigt sur over, at pakkelegen på dr.dk er blevet lavet om. Jeg elskede terningespillet, og jeg gider overhovedet ikke kaste pakker af sted til fiktive venner. ØV!

3. I skrivende stund er der hul på begge mine knæ. Det ene bankede jeg ind i min cykel, det andet bankede jeg ind i en spisebordsstol. Motorik bliver aldrig min stærke side.

4. For en måned siden kunne jeg prale af en lønseddel på 2,38 kroner. I den her måned er den steget med over 1000 kroner, hvilket statistisk er ret fedt, men reelt nok stadig bliver svært at dække mine udgifter med.

5. Man tror, det er løgn, men i sidste uge fik jeg erstattet mit medlemskort til Fitness World helt gratis. Jeg havde nemlig brugt det så meget, at det var blevet slidt op! Har sjældent været så stolt i mit liv.

6. Var straks mindre stolt, da jeg i går blev nødt til at betale for at erstatte kortet, fordi det på få dage var lykkedes mig at smide mit helt nye af slagsen væk.

7. Jeg har indtil videre købt flere julegaver til mig selv end til min familie. Hvilket altid er dumt, men jævnfør punkt fire er ekstra dumt.

8. Normalt forstår jeg ikke rigtigt hypen omkring citatplakater, men i går så jeg med et fremragende citat fra Egon Olsen, der lød: “Ti stille, sindssyge kvindemenneske!”, og jeg fik virkelig meget lyst til at købe den til mig selv, for det tror jeg ind imellem, jeg har brug for at høre.

9. Franks Halloween-kostume er kommet. Kun en måned forsinket. Well… Så er vi i god tid til fastelavn?

10. Jeg har fået en tysk fan på Instagram. Det er så mærkeligt. Jeg er jo som bekendt ikke fantastisk i det game (fordi mit liv overordnet set er temmelig kedeligt), så det er kun de mest hardcore af jer, der følger mig derinde… Og så min nye, tyske ven, der fatter hat af, hvad jeg skriver, men gerne kommenterer ting som “Du bist hübsch” på videoer, hvor jeg viser mit nye kattetøj frem. Jeg forstår det ikke.

Kommentarer (24)

 • Hvor shopper du dine kattekostumer? Har selv ledt efter noget jule-halløj til min kat, men synes ikke lige det er til at finde ☺️

 • Glæder mig til analysen! Jeg kan nemlig ikke finde ud af hvad jeg selv synes😀 Hilsen en fellow Gilmore-lover

  • ..Enig 🙂 I det med GG – jeg synes virkelig det er en ordentlig omgang snak uden indhold for det meste af tiden (men måske jeg havde glemt deres “jargon”) 🙂 Den er lidt sød, og lidt irriterende.

  • Hørt! Jeg glæder mig også til din analyse, Miriam, så jeg har nogen at diskutere den med. Kender nemlig ikke andre “Gilmore Girls”.

   • Uh var også skeptisk med den nye omgang GG, men åhhh hvor er det bare gammel GG ånd der er oven den, synes jeg. Det bare binder det hele sammen på så fin en måde og så alligevel (ingen spoilers), så ville jeg gerne have en anden slutning. 🙂

 • Jeg er kæmpefan af din tyske fan! Men altså jeg er også vild med både Tyskland og dig, så jeg synes, det er helt genialt og vil da til at holde ekstragodt øje med kommentarfeltet på dine IG-opslag 😉

 • SÅ enig mht DR’s dumme nye juleleg! Hyggede mig med at heppe på seksere og hade de andre spillere, når de tog mine pakker. Det her spil kan de have i fred for mig i hvert fald

 • Lov lige, at du smider en kæmpe SPOILER i overskriften, når den analyse kommer 🙂 Vi er nogle der først lige er gået i gang med hele serien (yes I know, slowmover) 😉

 • Din nr 5 er jeg vaeldig imponeret og misundelig over. Det maa vaere et af mine maal i livet, at slide et fitnesskort op.

  Aahh nej nu da jeg havde skrevet det der og var ved at trykke “Skriv Kommentar”, kom jeg i tanke om at mit fitnesskort er i saadan en plastikbeskytter. Af haard plast. Haha. Fuck?! Dilemmaet om jeg skal tage det ud og risikere at smide det vaek, eller at beholde det i plastdimsen….hmmm…

 • Gilmore Girls indlæg er ikke kommet endnu vel? Jeg har lige set det færdigt og trænger SÅDAN til analyse af det!! 🙂

 • Miriam – kan det passe, at der aldrig er kommet et indlæg ud om det nye Gilmore Girls?
  Mangler at høre, hvad du synes! Ingen af mine venner ser det, haha.

  Kh
  Sine

  • Det kan det! Jeg kom altid til det, og nu synes jeg ligesom, der er gået for lang tid… Men jeg hader dem lidt, hvis det hjælper. 😀

Der er lukket for kommentarer.