Kommentarer (11)

 • Jeg har flere gange overvejet at skrive en af disse hemmeligheder, men jeg har ikke gjort det. Vildt at der kommer en tilsvarende fra en anden!

  Og til dig med tallerkenerne – jeg er glad for, jeg ikke er den eneste, der er sådan!!

 • Åh, der er nogle sørgelig nogle imellem. Specielt den med hus, barn og mand, og vedkommende der selv gerne vil have børn, men får det kastet i hovedet hele tiden, at andre får dem.
  For slet ikke at snakke om den med kemo, og hende hvis ekskæreste er blevet gift. Suk :/

 • Dig med tallerknerne – endeligt har jeg fået bekræftet at jeg ikke er alene! Jeg er ellers blevet gjort tykt grin med af mine nærmeste, men nu er vi i det mindste to 😀

 • Jeg gør det samme med tallerkner (og glas i øvrigt også, hvor de senest opvaskede kommer bagerst i “brugs-køen”).

 • Den der med at luft i maven er hyggelig – jeg er så enig 😂 Det er uden sammenligning det jeg savner mest ved at være gravid 😊

 • Av av av, den med misundelsen over for gravide. Den gjorde ondt! Det kunne have været mig, der skrev den for to år siden. Halvandet år, 3 insemineringer og en spontan abort tog det, før jeg blev gravid med tvillinger (og mistede den ene). Men nu har jeg min dejlige søn, og han er al ventetiden værd, og jeg ville gøre det hele om igen for at få ham! Universet har udset et helt særligt barn til dig, og det skal nok komme, selvom ventetiden er længere end normalt. Hold ud!

 • Kunne du ikke skrive en bog eller 2.. den ene med de samlede hemligheder og den anden om alt det du nu alligevel har på hjertet og som skal brallers ud 🙂 blogindlæggene er AL for hurtig læste 😉 kunne godt bruge større doser Miriam 🙂 🙂 Mest af alt Tak herfra for det du bringer! 🙂

  • Du er dælme sød, Anna! Idéen til at samle hemmelighederne i en bog har faktisk luret noget tid. Hvis jeg finder et interesseret forlag, gør jeg måske mere ud af den. 🙂

Der er lukket for kommentarer.