Kommentarer (8)

   • Jeg er meget glad for din altid store opmærksomhed på korrekt grammatik, men lige i dette tilfælde må det da hedde “værdsat”. Ifølge dit link kan man godt værdisætte nogen, ligesom man kan værdsætte nogen, men så handler det om at sætte en bestemt værdi på en person, og der er jo ikke tale om, at vedkommende i kommentaren sætter en bestemt værdi på dig.

    Gud, hvor kommer man til at fremstå irriterende med sådanne kommentarer – nå, men glædelig jul og godt nytår 🙂

    • Njaeh, jeg er uenig. Jeg føler mig ikke værdsat ved, at en vildt fremmed beder mig om at komme tilbage, men jeg føler mig værdisat. Det er ikke tale om, at jeg er NOGET værd, men at jeg er NOK værd til at blive bedt om at komme tilbage. Men altså, jeg er enig i, at man sagtens ville kunne sige værdsat – det er bare ikke den semantiske betydning, jeg er var ude efter at udtrykke, selvom vi bestemt er nede i en semantisk flueknepning. 🙂

     • Så bunder det hele bare i, at jeg tænkte det som fra den tiltænkte modtagers synsvinkel og ikke din – med forklaringen kan jeg sagtens følge dit argument 🙂
      Ps. Det er så fedt, at du svarer ordentligt på sådanne nederen kommentarer og ikke bare bliver sur – hurra for semantisk flueknepning og seje bloggere!

Der er lukket for kommentarer.