Jeg er jo Bridget Jones #261

giphy1. Man ved, man er voksen, når man får sengetøj i julegave og bliver helt hysterisk glad.

2. Man ved på den anden side, man måske stadig ikke helt er voksen, når man også får billetter til Nik & Jay og straks i sit hoved nynner: “Nexus, Nik & Jay, Jon & Jules, baby!”

3. Ja, Bridget er en dag forsinket. Jeg har juleferie. Jeg aner ikke, hvad dag det er.

4. Min (ret demente) morfar to sekunder i julemiddagen: “Du har et nøgent bryst ude.” Note to self: Skær ned på kavalergangen.

5. Min ene nevø: “Moster, jeg er bare så rigtig, rigtig, rigtig, helt enormt glad for min Bulbasaur-bamse!” (Som jeg gav ham i gave, forstås.) Min anden nevø: “Moster, jeg er bare så rigtigt, rigtigt, rigtigt, helt enormt endnu meget mere glad for (her forventer jeg naturligvis, han siger den Charmander-bamse, han tilsvarende fik) min Ditto!” …Som er en pokémon, vi fangede i spillet på en gåtur tidligere. Den var ganske gratis.

5. Jeg elsker min nye vinterfrakke. Det gør jeg virkelig, og jeg har fået så mange komplimenter for den. Men jyden i mig er alligevel temmelig bitter over, at den nu er sat ned med næsten 50%.

6. Jeg mistede seks instagramfølgere juleaften. SEKS. Og ja ja, jeg ved godt, instagram ikke er min spidskompetence, og man virkelig ikke bør gå op i den slags, men jeg er et usikkert menneske, hvis selvværd tilsyneladende findes i andre folks likes, så kunne I en anden gang ikke lige vente til dagen efter, hva’? 😀

7. Jeg boykotter igen i år nytårsræset, og det er en beslutning, jeg er rigtig glad for… Bortset fra, at jeg virkelig godt kunne tænke mig den her kjole, men det er måske lidt overkill til et selskab, der består af mig, min mor og Frank? (Reklame-/affiliatelink.)

8. Der er virkelig akavet mange mænd, jeg kender, på Tinder i Randers. Og ikke nogen, jeg gerne vil genoptage kontakten med.

9. Jeg tog i al min sunhedsoptimisme træningstøj med fra Købehavn, så jeg dagligt lige kunne tage en time på min fars crosstrainer. Har været her i fem dage og ikke været på den endnu.

10. Til gengæld er klokken nu 18.27, og jeg har i dag ikke spist en eneste ting, der ikke indeholdt sukker. Så deeeeet…

Kommentarer (17)

 • OMG, jeg elsker frakken! Hvordan er den i størrelsen, svinger mellem to (i hvert fald nu, hvor jeg er lidt ekstra jule-fed)?

 • Omg den jakke. Jeg hader fællesøkomomi, når manden synes, at det er nok, at jeg lige har bestilt nye støvler.

 • Jeg boycutter også nytår, tager en 15-23 vagt på bostedet med børnechampange og kransekage, og crasher bagefter venners fest med flade sko, en halvkrøllet (men ren) t-shirt fra tasken, cykelgarn og et glas papvin at skåle 2017 ind på til raketshow og knusere af alle mine yndlings.
  That’s how we roll 😀

  Godt nytår Miriam.

  – A

 • Ku’ man få en liste over no-go-tinder-Randers? Ny i gamet 😂

  PS bliver lidt starstruck når du poster billeder og videoer fra Randers.. 🙈😅

  • Jeg tror faktisk, jeg har lavet et indlæg eller to om generelle no-gos på Tinder… Men af åbenlyse årsager kan jeg nok heller ikke rigtigt kaldes en ekspert, så det er altid godt at prøve sig lidt frem. 😉

 • Haha den med jakken! Jeg blev også mega glad og lettet over, da jeg til black friday var i Deichmann (selvfølgelig) og så at de to par støvler jeg havde købt et par uger før IKKE var sat ned. Pheeew! Havde allerede brugt begge par støvler ved mere end én lejlighed, så jeg havde jo været glad for mine køb, meeen det var nu alligevel godt for min indre jyde at de ikke var sat ned 😀

  • Det er sådan en mærkelig reaktion, for man var jo helt okay med at betale den oprindelige pris i sin tid?! 😀

 • Jeg bliver altid så utrolig misundelig på din juleferie! Den lyder så hyggelig og afslappet, hvilket ikke findes hos mig, da jeg stadig læser på uni og arbejder i butik. Hvad rimer på jul – udsalg og bytte… derfor sluttede min juleferie officielt kl. 06 i går 🙁

Der er lukket for kommentarer.