Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Og så fik jeg travlt!

giphyJeg syntes virkelig, jeg var i fremragende tid, da der i starten af december med posten ankom Pokémon-bamser til den store guldmedalje. Det er altid mest anstrengende at købe gaver til børn – især når man ikke har nogen selv. Fætter BR er et minefelt af gråd og latter, og ofte er jeg fuldstændig ude af stand til at differentiere mellem de to lyde. Jeg bruger som regel det første kvarter på at forsøge selv at finde en ting eller to fra ønskesedlerne først. Det virker aldrig rigtigt, for jeg aner simpelthen ikke, hvad der gemmer sig bag de meget fancy navne og dermed i hvilken afdeling, jeg skal lede. Jeg kan huske, at der et år var så travlt, at jeg ville have været nødt til at uddele nakkeslag til en hel række søde bedstemødre, hvis jeg skulle have bare den mindste chance for at få kontakt til en servicemedarbejder, og det nænnede min samvittighed alligevel ikke, så i stedet besluttede jeg mig for systematisk at gennemgå butikken, indtil jeg fandt, hvad end “beyblades” skulle være for noget. Jeg holdt op mod en halv time, så havde jeg mest af alt lyst til at sætte mig ned og tude. Var sekunder fra at købe en lyserød glitter-enhjørningbamse til mig selv som trøst, men i stedet forlod jeg butikken og besluttede mig for at opruste og prøve igen en anden dag.

Så altså, da børnenes gaver i år var overstået, fik jeg en rigtig fin følelse af at være i hamrende god tid. Så jeg lænede mig lidt tilbage og nød december. Hørte julemusik, pyntede juletræ, glædede mig til juleferie. Og så pludselig vågnede jeg i dag og opdagede, at det på en eller anden måde er blevet d. 16. december, og jeg er ikke kommet videre med julegaverne. Til gengæld har jeg planer hver eneste dag frem til d. 21., hvor jeg tager hjem på juleferie. Det er pisseflot, Miriam.

Gad vide, om den der hjemmeside stadig sælger tallerkenvarmere med fri fragt?

Comments (14)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.