Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

WTF: Hvorfor jeg dumpede ham #5

foerstJeg eeeeelsker det her emne, og jeg har slet ikke lyst til at bevæge mig videre til et andet, men altså, kill your darlings og alt det der. Der er andre emner, vi skal have fat i! Jeg afslører som altid det næste emne i løbet af ugen, og indtil da kan man læse eller genlæse de resterende indlæg med dette tema her, her, her og her.

kmjhkioiuyh mjnkijuhy mnbvghjkolpjnhghjuikopiu kjhikopiu kjhjklokijhg kjhklkjh kjhyuiop kmjhujioiuy kmjnhbjkolh kmjnhjuikoiu kmjnhklkj lkiujhgfgtyhu lkjhgfhujio lkjhjikopoiuyhg lkjhjuikol lkmjnhbjuioiuyh loiumkjnbghujio mnhjkljh oiujhgyuio poiuiosidst

Comments (20)

  • Åhh! Oh! No.. Udtryk brugt imens jeg læste det her. Og nu vil jeg se hvor godt eller skidt det var at læse det her fremragende blog indslag før min kakao-date med lovende fyr …

  • Jøj FTW!!! Og der findes mange af dem der med én pude og én dyne – altid noget de har opgraderet til minimum en halvandenmandsseng 😛

  • Min kæreste havde også kun én pude (som var elendig, og jeg ELSKER gode puder) og én dyne, da vi mødtes. Men ret hurtigt hev han mig med i IKEA, hvor der blev købt nyt – lige der var jeg sikker på, han virkelig mente, han var vild med mig! Manden haaader IKEA som pesten, så han mente det virkelig.. 😉

    I øvrigt Miriam!! Du er skide god til det her blog noget, og der er virkelig sket en forbedring i indhold siden du er gået fuldtid med den. Du kan godt være stolt. Du er fandme skæg og hyggelig! Mange ønsker et job, hvor de gør noget for nogen – du gør noget for mig hver dag. Nogle dage er det “bare” et smil over et fjollet opslag/indlæg, og andre dage er det store refleksioner og tanker du sætter i gang. I dag var det både et grin, men også en varme inden i over at genkalde et mindre. TAK fordi du er en del af denne blogverden!!

    • Kæft mand, Mette. Jeg blev simpelthen så edderglad af din kommentar. Det er en af dem, jeg kommer til at vende tilbage til, når jeg ind imellem synes, jeg er verdens dårligste blogger og lige så godt kan smide håndklædet i ringen. TAK.

  • Hahaha! De er virkelig gode denne gang. Jeg kommer også til at savne dette emne, men man kunne blive ved. Er sikker på, at du har et andet godt emne, gemt oppe i ærmet. Jeg venter i spænding 🙂

  • Åh nej hvor er jeg glad for at du tog en runde mere, for denne her gang var de da simpelthen så mega goe. Jøj, jeg har fneset on/off i en hel time altså. Og den med 3. Person, argh men altså for søren da. You can’t make that shit up. Tak for en super blok, jeg stemmer i i koret af læsere der hylder Fultids-Miriam. Din blog shiner jo!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.