Jeg lovede faktisk at linke…

20161006_150842…Og det havde jeg alle planer om, men i går viste sig at være en rigtig lortedag. Intet af photoshoot-tøjet var som håbet, og MM var nødt til at aflyse det store hårglatningsevent, fordi børnepasningen faldt igennem. Men mest af alt var jeg bare virkelig meget i øv. På den lidt grå, triste og uforklarlige måde.

Midt på eftermiddagen besluttede jeg mig for at fixe det med noget mandlig opmærksomhed og geninstallerede Tinder. Og der lå en besked og ventede på mig, som gevaldigt fik løftet min aften. Mere om det senere. Ikke for at spille bloggerkostbar, men fordi det faktisk fortjener sit eget indlæg, og det har jeg ikke tid til lige nu.

Jeg har imidlertid tid til at smide de lovede links af sted, for der ligger pt tre styks videoblogs (med dertil hørende individuel beskrivelse af oplevelsen) hos både Fyrsten og fruen og hos Lillemor. Jeg griner rigtig, rigtig meget i de videoer. Så meget, at jeg begynder at undre mig over, hvorfor der aldrig er nogen, der har stukket mig en flad over, hvor irriterende mit grin er. Men derudover svarer jeg også fx på, hvad jeg ville navngive min førstefødte, og hvad den vildeste hemmelighed, jeg nogensinde har fået er…

Og så forsøger jeg i øvrigt at identificerer nedenstående blefyld som en test i moderskab. Det gik ikke fremragende.

20161006_165134

Kommentarer (16)

Der er lukket for kommentarer.