Kommentarer (12)

 • Er den ikke næsten obligatorisk den med kondomerne? Jeg mindes i hvert fald også en herlig vandkamp i de mere uskyldige dage. Besynderligt nok var de voksne dog mindst lige så friske på legen som vi andre. Måske de bare var trætte af at have ubrugte kondomer liggende, haha! 😀

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

 • Min kæreste måtte give mig en krammer, da han ødelagt min pude gennem ??? år (den var helt perfekt flad!)
  Og jeg vejer lidt over 80 kg. Da jeg endelig besluttede mig for at “springe” ud, blev det med legen: Gæt hvad jeg vejer! De fleste sagde noget i slut 60’erne- det gav stof til eftertanke om det skide tal på vægten!

 • Kom forleden hjem til at min kæreste havde skiftet alle vores puder ud pga en eller anden artikel om svampearter i puder efter et enkelt år.

  Ved ikke om det er det samme med dyner.

 • 79 kg – er det voldsomt? Jeg skal opereres, men hospitalslægerne siger jeg skal tabe mig næsten 10 kg først… jeg vejer et sted mellem 70 og 72 kg, er 166 høj og har dyrket meget sport. Ingen tror på mig, når jeg fortæller dem hverken hvad jeg vejer eller hvad lægerne siger jeg skal veje… Det der med vægt er da en underlig, ubrugelig størelse må jeg så konkludere ^^”

 • Til den med ris og svigerfamilien;
  Hvad vil du gøre når det bliver risengrød og risalamande tid??? 😮😄

Der er lukket for kommentarer.