Søndagsfeel på en mandag

giphy

Jeg har ikke helt styr på, hvornår det ændrede sig fra, at jeg kunne feste torsdag, fredag, lørdag og stadig være nogenlunde frisk søndag, til at jeg ligger brak et par dage efter en enkelt tur ud. Okay, indrømmet, det var så også en tur på omkring 17 timer, men alligevel. Jeg har ligget på langs nærmest lige siden og stille takket guderne for, at jeg ikke har et klassisk mandagsjob og derfor nok godt kan snige mig til at skubbe emailbesvarelserne til tirsdag.

Jeg tør ikke helt tjekke min netbank. Dels fordi man i sin glade brandert som regel tror, man er meget rigere, end man er, og dels fordi Boozt i dag (og kun i dag!) har ekstra 15% off køb over 899 kroner med koden EXTRA15, hvilket jeg egentlig ret gerne ville udnytte. (Og ja, det var selvfølgelig et reklame-/affilatelink, men jeg satser på, at I lige i dag kan klare jer uden hele affiliatesmøren. Min hjerne er ikke så velfungerende. 😀 )

Allermest har jeg lyst til en stor, fed, snasket burger. Jeg klarede mig ellers nogenlunde igennem gårdagens uden at skeje helt ud i tømmermad (med en lille Ben & Jerry’s-undtagelse, hvilket kan ske for selv den bedste), men i dag har jeg virkelig svært ved at bekæmpe trangen til hvad som helst med ketchup.

Man kan selvfølgelig argumentere for, at det er vigtigt at lægge en solid bund, hvis man alligevel skal bruge aftenen på at shoppe…? 😀

Kommentarer (8)

  • Til din undren over manglende udholdenhed i forbindelse med utidig natterenderi kan jeg kun svare én ting: Det er alderen der tramper på dig med alt for store træsko… Og det går desværre kun en vej, og det er ikke fremad… Nu er jeg jo snart fyrre (Christ!!), og jeg vil sige, at de få gange om året jeg rammes af den umenneskelige tilstand som tømmermænd har udviklet sig til at være, er smertefulde. Og langvarende. Vi taler mange dage, Miriam, be ware…

    • Haha, ja, jeg havde luret, at det nok er alderen, men jeg kan bare ikke huske, hvornår det skiftede! 😀

  • Damn you Miriam – nu kom jeg til at bruge 1.600kr jeg ikke har!!! Meeeen sparede faktisk 1.400kr, sååå… Godt køb – Tak for tip :-*

  • Hi hi hi, kender det alt for godt og jeg kan så oplyse, at når I engang når min alder 50+, så bliver det dælme skidt, ja, så vil I længes tilbage til nu, mht. tømmermænd. Jeg kan snildt være 4-5 dage om at bearbejde en enkelt aften,,,,

Der er lukket for kommentarer.