Jeg er jo Bridget jones #236

tumblr_nro4y6Zve31u4490po1_500

1. Har sjældent været så frustreret, som da jeg var nødt til at smide lidt under en halv lasagne ud. Jeg fucking elsker lasagne, men får det alt for sjældent, fordi det er en bitch at lave. Problemet var imidlertid, at jeg havde spist et stykke og i al min sygdomselendighed kastet det op igen, og alle ved, at man derefter straks mister lysten til alt, man spiste, inden man kastede op.

2. …Først omkring en time efter jeg med bævende hjerte havde ofret lasagnen til skraldespanden, gik det op for mig, at jeg bare kunne have smidt den i fryseren, til brækskrækken havde fortaget sig. Fuck altså.

3. Min tomatplante er blevet for høj til at stå selv, så i mangel på sejlgarn og kyndige mandehænder har jeg bundet den op med gavebånd. If it’s stupid but it works, it’s not stupid.

4. Kunne efter snappreview af Miriam-i-undertøj-indlægget pludselig byde et par hundrede nye mandlige følgere velkommen på Snapchat. (miriam.poulsen) Undrede mig meget over, hvordan hele verden var blevet klar over, at jeg havde flashet ret uskyldig kavalergang, indtil en venlig læser gjorde mig opmærksom på, at jeg var blevet nævnt på app’en Jodel i Århus… Ved mænd godt, at der er sådan helt nøgne kvinder overalt på nettet, som man kan kigge på ganske gratis?

5. Jeg var til stor fødselsdag i går, hvor der blandt andet blev taget et fabelagtigt gruppebillede. Og altså, det er ikke, fordi det er et dårligt billede af mig, det er mere det der med, at jeg er så bleg i forhold til de andre, at jeg nærmest er selvlysende.

6. Er vågnet op med fem imponerende vabler (tre på højre fod, to på venstre), fordi jeg af en eller anden grund syntes, at det var en skidegod idé at indvie et par nye sko, selvom jeg udmærket godt ved, at kødbysbyture er dansemaratoner.

7. Der skal i øvrigt lyde en officiel undskyldning til Esben Bjerre, fordi jeg spottede ham, da han var ved at luske hjem og på den måde fik ham tvangsindlagt til photo session med fødselsdagsbarnet. Han tog det virkelig pænt, selvom han øjensynligt ikke helt matchede vores promiller og dermed lave humorniveau. Shit, hvor må det være nederen at være kendt ind imellem.

8. I går var i øvrigt også første gang, jeg af en fremmed blev spurgt, hvad jeg lavede til daglig, og jeg i stedet for at svare studerende svarede: “Jeg er blogger.”

9. …Efterfulgt af: “Nåh, kan man leve af det?” Mig (meget selvsikkert): “Ork ja, det kan man sagtens!” Om jeg kan vil tiden så vise. 😀

10. I går var i øvrigt også første gange i mit liv, jeg skrev noget på en toiletvæg. Eller rettede, snarere. Der var en pige, der ville skrive fred på engelsk, men havde fået skrevet ‘piece’ i stedet for ‘peace’, og det blev jeg i min tissende fuldhed enormt frustreret over. Og så var det jo meget nyttigt, at jeg lige havde en kuglepen i tasken.

11. Drømte i nat at jeg fik en hund i fødselsdagsgave, og jeg blev simpelthen så mopset, da jeg vågnede og fandt ud af, at den slet ikke findes. EJ! Så meget værre end at have en sexdrøm og vågne op uden en mand.

Kommentarer (20)

 • Måtte google Esben Bjerre. Google foreslår ham under Esben Lunde Larsen. Så er man måske alligevel ikke mere kendt. Så han har vel bare nydt det. Ergo = du har gjort manden en god gerning

  • Jeg er ret sikker på, han var temmelig træt af os. Jeg tror, de fleste danskere i min aldersgruppe kender Monte Carlo. 🙂

  • Esben blev, sammen med Peter Falktoft, kåret til at have det bedste radioprogram flere år i træk, sammen har de lavet flere programserier – primært på DR3 og nå ja, så har han været vært ved Melodi Grand Prix. Så “kendisstemplet” er vist rigtigt placeret hos ham 😉

  • Cecilie, jeg skrev også de fleste, ikke alle. 😉 Men som Karoline rigtig nok skriver, så har han været vidt omkring i medieverdenen, så jeg tror ikke, han er typen, der har brug for et egoboost. 🙂

 • Enig enig! Det var ikke for at negligere ham/hans fans/din oplevelse/nogen overhovedet. Tværtimod fandt jeg det sjovt, at han kom op senere end Esben Lund Larsen.. Var åbenbart ikke klar nok omkring, at der var skrevet med ironi

 • Det er sjældent at fuldehumor er sjov for deædre, så mon ikke snarere det var det EB var lidt træt af? 😀 . Det lyder i hvert fald som en sjov og våd aften.

  Jeg hader forresten også at opdage, at man kunne have smart ved at gemme noget EFTER man har været usmart. Pokkers også.

 • “If it’s stupid but it works, it’s not stupid.”

  Love it! Det bliver mit nye motto.

 • Kære Miriam,
  Hvordan ved du egentlig, at den “piece” besked var skrevet af en pige? 🙂
  Det sad jeg lige og funderede over!
  Tak, for en god og virkelig sjov blog/blok 😉
  KH Mikala

 • Jeg kan så afsløre, at det ikke er første gang, du er blevet nævnt på Jodel Aarhus. Vi er tossede med dig! 😉

Der er lukket for kommentarer.