Gud, staves det med ‘g’?!

IMG_2383nn

Normalt bliver jeg virkelig irriteret, når de anonyme indsendelsesformularer til hemmelighederne og nu WTF bruges til at sende mig personlige meddelelser. Dels fordi det fucker med hele mit system, og dels fordi det som regel er kommentarer, som indsenderen godt ved ikke er så fede at sende, og derfor vil de ikke stå ved, at det er dem, der er afsender. Ved at misbruge indsendelsesfunktionen kommer de helt anonymt af med, hvad de nu har behov for at sige, men giver ikke mig en mulighed for at respondere, hvilket selvfølgelig er eddersmart, men også fejt og respektløst. Især når der er tale om deciderede svinere.

I går fik jeg imidlertid en af de uvelkomne beskeder, som vist skulle have været en af de der lidt bedrevidende rettelser, men som i stedet har fået mig til at grine lige siden. Den lød sådan her: “Ikke blok……..blog. Sammentrækning af ordet weblog=netjournal eller webdagbog.” Af hjertet tak, identitetsløse fremmede for at hjælpe mig med at redde ansigt! Det er også lidt op ad bakke, når man har blogget i fem år og aldrig bemærket, at man er kommet til at stave sin blog med ‘k’, mens alle de andre staver det med ‘g’.

Skulle andre have undret sig over den alternative stavemåde, kan jeg henvise til fanebladet ‘Om bloggen‘ (hvor jeg til alles store overraskelse har stavet ordet rigtigt!), der tilbyder en forklaring i de to første linjer, som lyder: “Det er mig, der hedder Miriam. Jeg står bag bloggen her, der fungerer som en slags online notesblok (deraf navnet, det er ikke en kritisk stavefejl) med plads til alt mit tankeskrald.” Så er det mysterium forhåbentlig opklaret. 😀

PS: Passiv-aggressivitet er min superkraft, og det er meget bedre end at kunne flyve! 😀

Kommentarer (39)

 • Hahahahahah! Det er jo fordelen ved at du er bagmanden.. Det kan godt være du ikke kan svare dem direkte, men så kan du da udstille dem lidt! (Jeg mener det er fuldstændig velfortjent når de sender kommentarer på den måde, men kan ikke komme på noget, der indeholder det samme som “udstille” uden at det lyder som om jeg er uenig med dig..)

  • Udstille eller måske hænge ud? Under alle omstændigheder er det i hvert fald fortjent i dette tilfælde! 😀

 • Haha! Åååh, nogle gange er andre mennesker bare svært tunge at danse med.

  På min gamle blog (kom faktisk lige til at skrive blok) skrev jeg engang et indlæg om irriterende stavefejl under titlen “Menneskeligt at feile”. Hvor mange kommentarer tror du lige, jeg fik fra folk, der ville gøre mig opmærksom på, at fejle altså staves med “j” ikke “i”, og at det var en pinlig fejl at lave i et indlæg om stavefejl..

  Granted, det var måske ikke en bragende god titel, men alligevel altså.

  Engang imellem er der simpelthen ikke andet at gøre end at trække på skuldrene og råbe røv.

 • Dette indlæg fortjener uendelige highfives! Miriam du er perfekt!!
  Hilsen en ikke-anonym og mindst ligeså passiv-agressiv læser❤️

 • Jeg troede allerførst din overskrift var en henvisning til om gud staves med g… Jeg fattede ingenting 😀

  Men jeg undrede mig også over dit navn, da jeg først faldt over din blog. Syntes det var en enormt kikset stavefejl. Indtil jeg meget hurtigt (det gør jeg faktisk med alle nye bloggere) læste “Om bloggen” og så, at det var helt bevidst 😉

  • Det er der, ‘Om bloggen’ er en livredder. Så slipper folk også for at gå og tro, Frank er min meget uintelligente kæreste. 😀

 • Ha! Jeg var ellers voldsomt sikker på at indlægget ville handle om ‘sku’ som i: ‘det er sku for dårligt’. Og ja, det er sgu for dårligt, at du (du = stort set alle jeg er venner med på FB) ikke aner hvordan man staver til et så simpelt ord!

  • Haha, det tror jeg faktisk, jeg har brokket mig over før. Det irriterer mig nemlig også grænseløst!

 • Seriøst, næste emne til WTF!! (Et koncept jeg allerede knuselsker helt vildt). Men brug en runde WTF på et tidspunkt på at bringe eksempler som dette – de sender dem jo alligevel ind via formularen 😉

  Fantastisk indlæg!

  • God idé, bortset fra at jeg konsekvent sletter dem med det samme, så jeg ikke skal gå og glo på folks nederenhed. 😀

 • Da jeg så dit indlæg på facebook, undrede jeg mig gevaldigt over, hvem der stavede Gud uden g, og hvordan vedkommende i så fald stavede det.

  • Jeg blive mere depri over, at så nederen mennesker overhovedet finder ind på min blog…

 • Jeg er først for nyligt begyndt at følge din “blok”, da en veninde anbefalede den. Og da jeg fik adressen, var jeg solgt. “Miriams BloK” er en lille genistreg i min bog – og dette indlæg bekræfter min antagelse om, at du er ret så genial. Tak.

  • Tak! Jeg syntes jo altså også selv, det var et ret fint navn, da jeg kom på det, men den dør selvfølgelig lidt, hvis folk bare antager, jeg ikke kan stave! 😀

 • Fremragende indlæg, men forstår ikke hvorfor Gud skal blandes ind i det. Jeg har grublet over det i en time nu 🙂

  • Det er en interjektion. Ligesom at starte en sætning med ‘åh’ eller ‘næh’. 🙂

 • Hej Miriam.
  Det er sgu kun mennesker som i bund og grund er træt af livet som har behov for at svine andre til. Glem det røvhul. Synes du driver en fantastisk, anderledes og mindst skide sjov blog. Fokuser på alle dem der i stedet værdsætter dit skriveri.
  Og pisse sejt med dit speciale – tillykke!

  • Sammenlignet med, hvad jeg ellers får af bemærkninger det her helt sikkert i den milde ende, det er bare så mærkelig en ting at synes, man vil rette på! 😀

Der er lukket for kommentarer.