Næste WTF-emne – Drumroll, please…

Det næste WTF-emne, vi kører, er: Hvad den mest kiksede måde, hvorpå du er blevet dumpet? Det kan enten være 1) selve metoden – fx er undertegnede blevet dumpet via email, og vi kender alle historien om Carrie Bradshaws famøse post-it – eller 2) hvad der blev sagt. Alt fra “it’s not you, it’s me” til “jeg vil gerne være single, så jeg kan knalde omkring i Sunny Beach.” Husk som altid at gøre det relativt kort og uden lange baggrundsforklaringer, så vi har plads til så mange indsendelser som muligt.

Bring it on! 😀

Kommentarer (4)

  • Åhh, jeg er vild med det her nye koncept! Lille forslag; nu ved jeg selvfølgelig ikke om det bliver for tidskrævende, men jeg ville elske hvis der blev kræset lidt mere for layoutet, måske lidt ala hemmelighederne, sådan at citaterne står lidt mere ud fra hinanden end de gør i punktfom.. 🙂

    • Jeg har overvejet det (og gør det stadig), men det største problem er ikke, at det er tidskrævende, men at det er meget pladsfyldende. Når det er punkter, kan jeg sagtens sætte 20+ indsendelser ind, men hvis de skal adskilles visuelt, bliver jeg nødt til at halvere det antal for at indlægget ikke bliver alenlangt.

Der er lukket for kommentarer.