Tre instafavoritter #2

dfghjip

Som jeg sikkert har fortalt et utal af gange før, så prøver jeg at fylde min instagram med (blandt andet) fabelagtige kvinder med lidt på sidebenene for at hjælpe min egen kropsaccept lidt på vej. Og det virker! En af de nyere damer er @daniellevanier, som er en engelsk plus size blogger med virkelig meget personlighed.

bnmklæø'

@theartofshade_ er en af de der guilty pleasure-kontoer. Den består faktisk mest af små videoklip fra tv-shows, interviews og deslige, og konceptet er, som navnet antyder, folk, der mere eller mindre skjult, siger ikke så pæne ting om andre folk. Nok ikke helt god karma, men virkelig underholdende!

dfghjolå

“Stealing your man since 1928!” Hvis I ikke allerede følger @baddiewinkle, så går I altså glip af en fest af dimensioner! Det må nødvendigvis være damen, vi alle håber at blive, når vi bliver gamle. Faktisk ville jeg gerne snuppe hendes liv lige nu.

Se mine første anbefalinger her og smid gerne jeres egne anbefalinger i kommentarfeltet. Jeg mangler! 😀

Kommentarer (9)

  • Ha! Jeg er lige begyndt at følge Baddie Winkle, fordi hun dukkede op under min Explorer side på Instagram – og det har hun jo nok gjort, fordi du følger hende 😀
    Butlikemaybe (tegninger der skildrer singlelivet på en sjov måde) og Fowllanguagecomics (tegninger om børns urimelige og skove tendenser, hvor ‘personerne’ er tegnet som ænder) – ellers så følger jeg en stor blanding af skuespillerne, YouTubere, danske bloggere, venner og dyr 😛

  • Sofie Hagen er altid et hoot and a half at følge. Både kropsaccept-mæssigt og så er hun bare skide sjov og sej.

  • Jeg elsker også Danielle! Jeg følger hende også på snapchat og det er en fest! Elsker hendes personlighed.
    Derudover følger jeg fullerfigurefullerbust, som er Georgina Horne. Også en curvylady med en skøn personlighed 🙂

    • Jeg fulgte hende faktisk på snappen, før jeg startede med at følge hende på insta. Jeg elsker hendes personliged! Georgina anbefalede jeg i sidste indlæg. 😀

  • Hvis du vil følge en med lidt på sidebenene, men som holder ubehageligt meget af sin krop og som er vildt sjov skal du følge @mainstagrim. Hun er min veninde, men jeg kan stå inde for en god insta profil.

Der er lukket for kommentarer.