Shhh… #123

dftyuio0

Glædelig sankthansaften og husk at tjekke jeres bål for pindsvin og andre smådyr, inden I sætte ild til skidtet! 😉 Hermed jeres ugentlige dosis hemmeligheder. Man kan som altid indsende sine egne af slagsen lige her. Det er ganske anonymt.

fgyuiopåcfgtyuiopågyuiopælkjhgyui9o0+gyuiopælkjhgvghjuiopgyuiopågyuiopåøælkjhkjhgfgyuiopoiuhbujiooiuhhjuiopxdftyuiopåælkjhjiopåælkjhghyui9p+drtyuiopå

Kommentarer (8)

 • Wow! Pige, der er blevet voldtaget: tal med nogen om det. Din læge, feks.
  Pige, som har analsex for at kæresten ikke skal skride: dump ham!
  Pige som er gravid: tillykke ❤️

 • Dig med voldtægten: Jeg er imponeret over at du ‘kun behøvede’ et år. Håber du er okay <3

 • Kaj og Andrea… Crush på manden, der ligger stemme til eller crush på tøjdyret? Tøjdyret er jeg helt med på! 😀

 • Gad godt høre mere om det med UFO’en, det lyder ret spændende.

  …kan godt se det lyder sarkastisk, det er det virkelig ikke, synes oprigtigt det ville være spændende at høre om oplevelsen.

 • Til hende der blev massevoldtaget: håber virkelig at du har fået det bedre, og er kommet dig. Ellers håber jeg at du får hjælp. Ingen bør udsættes for sådan noget <3

  Til hende med kæresten der vil have analsex: han fortjener dig ikke hvis han forlader dig hvis ikke du vil. Pas på dig selv.

  Til hende der er gravid: stort tillykke!! 🙂

 • Random biologist

  Den til massevoldtægt.
  Jeg har igennem lidt over et halvt årti været rundt og hjælpe unge udsat for incest (og lign.). (Blot et frivilligt selvstændig projekt)
  Gentagende ser man, at det der piner dem aller mest er, når folk/deres venner, behandler dem anderledes.
  At blive mindet om, at dette skal definere en resten af livet, dagligt, er utroligt svært for mange, så derfor vælger de blot at holde kæft.

  Jeg ved godt, at folk gerne vil hjælpe, men medlidenhed føles kun godt i starten, dernæst som en forbandelse.
  Og hvad gør jeg så? Jeg er nok et dumt svin set fra alle der ikke er blevet udsat for noget lign. – men jeg er kold og fuldstændig følelsesmæssig ligeglad med historien, også selvom de så begynder at smide flere og flere detaljer på. Aldrig i mit liv vil jeg sige ‘det er synd for dig’. – Istedet gælder det om at se fremad og finde det lille positive der er i hændelsen. At man fx er stærk nok til, at overleve sådan en hændelse… komme videre og få noget andet til at definere dem.

Der er lukket for kommentarer.